10 April 2018

YOUTH SHAKLEE KLUANG:SKINCARE SHAKLEE YOUTH 2018



Pengedar Shaklee Kluang


Alhamdulillah Skincare Shaklee Youth bebas bahan kimia. Skincare Shaklee Youth direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita. Tengok tu.. sampai ke Planet uolss, eh gurau jek 

Setiap satu Skincare Shaklee Youth telah diuji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, pakar telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Skincare Shaklee Youth selamat.

Okey, jangan risau lagi, Shaklee adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita!



Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama Skincare Shaklee Youth

1. Muscadine Grape
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

2. Lotus Japonicus
Youth Complex yang dalam proses paten digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk menjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Shisandra Chinesis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyaj nutrient dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

3. Apple Stem Cell Extract
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

4. Shisandra Chinesis Fruit Extract
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di Chin, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Shisandra Chinesis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan

5. Vital Repair+® Complex
Vital Repair+®Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrient anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Pengedar Shaklee Kluang


Kak Nurin dah pakai ke? Ehh, mesti lah dah. Kira-kira, dah seminggu jugak la kak Nurin pakai Intensive Treatment dan Repair Set. Ape impian kak Nurin dengan Skincare Shaklee Youth ni? Kite kan, sebenarnya nak hilangkan jeragat. Dulu-dulu kan kita penah pakai produk #timbangkilo.. Dulu laaaahh. Sekarang kak Nurin dah kembali ke pangkal jalan haha! In Sha Allah, nanti kak Nurin share testimoni lepas abes satu set Skincare Shaklee Youth ya. 



boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com