11 April 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG: SIAPA PERLUKAN KALSIUM?



Selalu dapat soalan, pil kalsium ni untuk ape Nurin? Sebelum tu meh kak Nurin share siapa yang perlukan kalsium dalam kehidupan seharian mereka.

Pengedar Shaklee Kluang

Ostematrix Shaklee


1. Ibu hamil – penting untuk menyokong tumbesaran tulang bayi dalam kandungan

2. Mengatasi masalah kaki cramp (simpul biawak)

3. Elakkan kesakitan gigi semasa hamil

4.Bantu mengatasi masalah sembelit ketika hamil dan di dalam pantang

5. bantu dalam penghasilan susu ketika si ibu yang masih menyusu ms dtg period (susu biasanya akan merundum ketika period)

6. Mereka yg allergy pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.

7. Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit kaki, sakit-sakit sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk-cucuk dengan jarum.

8. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur. 

9. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.

10.Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.

11.Mereka yang mempunyai masalah rekahan di tumit kaki.

12. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa pain killer sakit setiap kali dtg bulan.

Pengedar Shaklee Kluang

Ostematrix Shaklee

Dari no 1 hingga 12, uolss berada di mana? Kak Nurin 7,8,11,12.. kenapa?? Sebab kurang kalsiumlah! Since 2013 hingga hari ini, kak Nurin tak penah skip ambil Ostematrix Shaklee. Sekarang dah boleh hiking, naik basikal 5km in 1 sesi and latest try berlari 2km pun masih boleh senyum lagi hehe. 





boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com