13 April 2018

YOUTH SHAKLEE KLUANG:SIAPA PERLU GUNA YOUTH SKIN CARE SHAKLEE


Pengedar Shaklee Kluang

Pengedar Shaklee Kluang


YOUTH Skin Care ni TERBUKTI SESUAI & BERKESAN untuk SEMUA JENIS KULIT!

•Kulit kering? 
•Kulit Berminyak?
•Kulit Kendur?
•Kulit Kusam?
•Kulit Berjerawat?
•Kulit Berjeragat?
•Kulit sunburn?
•Kulit tona tak sekata?
•Liang pori besar?
•whitehead?
•blackhead?
•kedutan & garis-garis halus?
•parut jerawat berlubang?
•parut jerawat hitam?

boleh

boleh

tiada masalah!

Sesiapa yang berdekatan dengan kak Nurin, boleh set time kita dating kejap,u try la set skin care Youth Shaklee kak Nurin punya! tak cuba tak tahu kan hehe..meh la jumpa!


Pengedar Shaklee Kluang


mudah digunakan, sesuai untuk kaum adam juge ye!



boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

12 April 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG:BAHAYA KEHAMILAN TANPA ASID FOLIK



Asid Folik penting ke kak Nurin? Kak Nurin bukan doctor untuk ulas panjang dan lebar, tapi berdasarkan pengalaman 3 kali keguguran.. Doctor memang sarankan kak Nurin ambil Asid Folid, if u plan tu pregnant again. Hehe Kenapa? Supaya kita mendapat cukup nutrisi samada semasa hamil atau sedang merancang untuk hamil.

Jika kita gagal mendapat nutrisi yang lengkap mungkin boleh mendatangkan risiko kepada baby. Contoh? Kekurangan asid folik boleh menyebabkan kecatatan tiub saraf (Spina Bifida) biasanya kecatatan ini boleh di kenalpasti ketika bayi masih didalam kandungan ibu.

Pengedar Shaklee Kluang


Spina bifida bermaksud “sumbing tulang belakang” Ia berlaku apabila tiub neural tidak berkembang dengan betul menyebabkan saraf tunjang tidak tertutup sepenuhnya dan terdapat jarak diantara vertebra. Saraf tunjang dan saraf-saraf juga tidak berkembang dengan sempurna. Ianya berlaku dibahagian bawah tulang belakang dan jarang berlaku dibahagian atas.

Kajian telah menunjukkan bahawa jika semua wanita yang mengambil multivitamin dengan asid folik setiap hari sebulan sebelum hamil dan tiga bulan pertama kehamilan, berupaya mengurangkan risiko terhadap kerosakan tiub saraf dan kecacatan spina bifida sehingga 72 peratus. Boleh baca lebih detail di sini Spina Bifida - The Sydney Children’s Hospitals Network

Di Shaklee, B Complex adalah vitamin yang sememangnya membekalkan keperluan asid folik yang mencukupi untuk tubuh badan kita. B Complex Shaklee ini juga mempunyai kadar penyerapan bioaktif means ianya lebih mudah diserap oleh badan kita. Pengambilan air minum juga perlu cukup untuk kesan yang optimum.

Pengedar Shaklee Kluang


Tips hilangkan sakit kepala? Ambil 2 biji B Complex Shaklee, berehat sekejap(mybe boleh tidur) bangun tidur pasti tersenyum uols! jangan tak percaya ye, Kak Nurin dah lama tak makan panadol taw. B Complex Shaklee je penyelesainya.




boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

11 April 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG: SIAPA PERLUKAN KALSIUM?



Selalu dapat soalan, pil kalsium ni untuk ape Nurin? Sebelum tu meh kak Nurin share siapa yang perlukan kalsium dalam kehidupan seharian mereka.

Pengedar Shaklee Kluang

Ostematrix Shaklee


1. Ibu hamil – penting untuk menyokong tumbesaran tulang bayi dalam kandungan

2. Mengatasi masalah kaki cramp (simpul biawak)

3. Elakkan kesakitan gigi semasa hamil

4.Bantu mengatasi masalah sembelit ketika hamil dan di dalam pantang

5. bantu dalam penghasilan susu ketika si ibu yang masih menyusu ms dtg period (susu biasanya akan merundum ketika period)

6. Mereka yg allergy pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.

7. Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit kaki, sakit-sakit sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk-cucuk dengan jarum.

8. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur. 

9. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.

10.Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.

11.Mereka yang mempunyai masalah rekahan di tumit kaki.

12. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa pain killer sakit setiap kali dtg bulan.

Pengedar Shaklee Kluang

Ostematrix Shaklee

Dari no 1 hingga 12, uolss berada di mana? Kak Nurin 7,8,11,12.. kenapa?? Sebab kurang kalsiumlah! Since 2013 hingga hari ini, kak Nurin tak penah skip ambil Ostematrix Shaklee. Sekarang dah boleh hiking, naik basikal 5km in 1 sesi and latest try berlari 2km pun masih boleh senyum lagi hehe. 





boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

YOUTH SHAKLEE KLUANG: YOUTH SKINCARE 100% CLINICAL PROVEN



Youth Shaklee Kluang


ISTIMEWANYA SKINCARE YOUTH

🌷 Yang bangunkan produk YOUTH ni adalah oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. Dorang buat kajian selama 8 tahun.

● 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan muda. Bukan 99% tapi 100% 

● 2/3 daripada wanita2 ni telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. 

● Keberkesanan perubahan kulit boleh di lihat dalam tempoh 7 hari. Bukan 30 hari 

🌷Bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya yang selalu didapati pada skincare di pasaran. Salah satunya BEBAS PARABEN.

🌷100% vegan. 100% dari ekstrak tumbuhan. Memang selamat.

🌷Hipoalergenic. Teda masalah mo pakai walau kamu jenis kulit 
sensitif.

🌷Non-Comedogenic (Tidak menyumbat liang pori). Ni kebanyakan produk di luar boleh bikin liang pori tersumbat.

Youth Shaklee Kluang


Specialnya bulan ni boleh dapat free Radiance C+E. Dan nikmati harga promo yang jimat ratusan ringgit 😊 Ehhhh kemain meriah kak Nurin pung pang pung pang pasal  YOUTH SKINCARE ni kan.. Hari-hari update blog cerita Youth, Youth dan Youth lagi.. haha mesti laaa uolss Kalau benda best memang kena share. Hihi!


Dan yang paling pentinggggg.......kak Nurin ada hadiah istimewa nak bagi kat uolls yang beli set YOUTH SKINCARE dengan kak Nurin. Best kann..






boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : PROMOSI ESP SHAKLEE TERLAJAK MURAH APRIL 2018


Sempena April 2018, Shaklee menawarkan tawaran istimewa dengan pembelian 5 canister ESP Shaklee, kita layak mendapat e discount voucher dari Shaklee!! Itulah salah satu keistimewaan menjadi ahli Shaklee tau. Kak Nurin dah oder 5 canister, dah abes pun di sambar orang. Nampak nya kena order lagi ni. ESP Shaklee Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat!

💁 Kelebihan ESP:

💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💚Pudarkan parut
💚Mengawal pertumbuhan jerawat
💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💚Menghalang penyakit batu karang
💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat
💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
💚Meningkatkan sistem imunisasi badan
💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
💚Mengatasi masalah gusi berdarah

hari ni kak Nurin share resepi ESP Shaklee yang simple lagi memudahkan. Jom tengok video!




#myESPShaklee


boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

10 April 2018

YOUTH SHAKLEE KLUANG:SKINCARE SHAKLEE YOUTH 2018



Pengedar Shaklee Kluang


Alhamdulillah Skincare Shaklee Youth bebas bahan kimia. Skincare Shaklee Youth direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita. Tengok tu.. sampai ke Planet uolss, eh gurau jek 

Setiap satu Skincare Shaklee Youth telah diuji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, pakar telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Skincare Shaklee Youth selamat.

Okey, jangan risau lagi, Shaklee adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita!



Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama Skincare Shaklee Youth

1. Muscadine Grape
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

2. Lotus Japonicus
Youth Complex yang dalam proses paten digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk menjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Shisandra Chinesis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyaj nutrient dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

3. Apple Stem Cell Extract
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

4. Shisandra Chinesis Fruit Extract
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di Chin, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Shisandra Chinesis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan

5. Vital Repair+® Complex
Vital Repair+®Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrient anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Pengedar Shaklee Kluang


Kak Nurin dah pakai ke? Ehh, mesti lah dah. Kira-kira, dah seminggu jugak la kak Nurin pakai Intensive Treatment dan Repair Set. Ape impian kak Nurin dengan Skincare Shaklee Youth ni? Kite kan, sebenarnya nak hilangkan jeragat. Dulu-dulu kan kita penah pakai produk #timbangkilo.. Dulu laaaahh. Sekarang kak Nurin dah kembali ke pangkal jalan haha! In Sha Allah, nanti kak Nurin share testimoni lepas abes satu set Skincare Shaklee Youth ya. 



boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

06 April 2018

CAWANGAN SHAKLEE DI MALAYSIA


Lately ramai yang pm kak nurin "awak shaklee cawangan Johor ke" tidak sayang,kak Nurin pengedar Shaklee, PENGEDAR SHAKLEE dan CAWANGAN SHAKLEE tu berbeza ya. Kawasan COD kak Nurin ialah Kluang dan kawasan yang berhampiran. Tempat lain kak Nurin pos lajukan.. Mana2 yang nak dapat produk shaklee dengan cepat dan pantas,boleh pegi cawangan yang berhampiran dengan uolss. Hari ni kak nurin share alamat Home Office Shaklee dan Branch Shaklee yang ada di Malaysia tercinta niii hihi!


Home Office
Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday:
10:00 am to 07:00 pm

Kuala Lumpur
No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Johor
47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Perak
32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Penang
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Kelantan
319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Sunday to Thursday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Sabah
Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm




boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad









Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com