21 March 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : HARGA ISTIMEWA YOUTH SHAKLEE SKIN CARE(MAC 2018)


Semenjak mula dilancarkan awal mac 2018, produk Youth Shaklee Skin Care semakin popular

Harga Launch Promo Mac 2018 juga seakan-akan memahami mereka-mereka yang gemarkan PROMO haha!


kawan kak Nurin kata 
"wehhh,Youth Shaklee ni, bikin hati tak keruan lah! harga dia buat aku Kira untung dulu baru beli,JIMAT wehhh"

Apa yang menariknya sekiranya beli set Youth Shaklee pada bulan ini?

1- Keahlian percuma( Jimat RM68.90)

2- Pos percuma(Jimat RM10.60)

3- Free Youth Beauty Bag (RM50.35)

4- Free Radiance C+E (RM 349.80)

5- Cash bonus next month RMxx

6- Beli dengan HARGA AHLI( Jimat RM267.65)

TOTAL SAVE RM700++!

Untung kan?


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com