29 March 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG: YOUTH SHAKLEE SKIN CARE – STARTER KIT


Post yang lepas Kak Nurin share Youth Shaklee Skin Care ada 2 set. Memandangkan ada yang tanya apa beza 2 set tu, so hari ni Kak Nurin terangkan sikit. Bagi mereka yang memiliki kulit wajah yang sihat dan kulit tiada masalah, boleh cuba Youth Shaklee Skin Care – Starter Kit.

Pengedar Shaklee Kluang


Youth Shaklee Starter Kit ada 4 produk je


1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Pengedar Shaklee Kluang

Bahan-bahan Utama

Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.



2. PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.















3. AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50 (SIANG)
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract
















4. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT (MALAM)
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus















Youth Shaklee Skin Care bagus untuk apa Kak Nurin?

• KEDUTAN KULIT 
• SAIZ PORI 
• TONA KULIT 
• KEANJALAN 
• TEKSTUR KULIT 
• HIPERPIGMENTASI 
• SERI KULIT 
• KEKENDURAN 

Hebat kan? Set penjagaan kulit YOUTH SHAKLEE bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit kita secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit kita menjadi lebih muda!


Ini bukan entry berbayar tau. Kalau benda best memang kena share. Hihi!



SHAKLEE with best of service & consultation 

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

21 March 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : HARGA ISTIMEWA YOUTH SHAKLEE SKIN CARE(MAC 2018)


Semenjak mula dilancarkan awal mac 2018, produk Youth Shaklee Skin Care semakin popular

Harga Launch Promo Mac 2018 juga seakan-akan memahami mereka-mereka yang gemarkan PROMO haha!


kawan kak Nurin kata 
"wehhh,Youth Shaklee ni, bikin hati tak keruan lah! harga dia buat aku Kira untung dulu baru beli,JIMAT wehhh"

Apa yang menariknya sekiranya beli set Youth Shaklee pada bulan ini?

1- Keahlian percuma( Jimat RM68.90)

2- Pos percuma(Jimat RM10.60)

3- Free Youth Beauty Bag (RM50.35)

4- Free Radiance C+E (RM 349.80)

5- Cash bonus next month RMxx

6- Beli dengan HARGA AHLI( Jimat RM267.65)

TOTAL SAVE RM700++!

Untung kan?


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : YOUTH SHAKLEE-SET KECANTIKAN TERBARU SHAKLEE


tak bolehlah tengok dia ni. Apesal lalu je iklan YOUTH SHAKLEE ni..Hati ni rapuh sungguh.tengok feedback lagi la cair

Siapa yang tak happy bila orang puji kita nampak muda kan?

Siapa pernah buat ujian usia kulit wajah, result macamana?older dari usia ke? Kak nurin pernah buat ujian skin tu, diorang cakap "kulit awak lebih tua dari usia" kau ghasa apa perasaan kak nurin time tuuu..pang pang pang! rasa macam nak bagi penampar je.nasib baik kak nurin pantas tersedar dari lamunan,haha!

Youth Shaklee ni bukan melawan takdir ye uols. Usia memang makin meningkat. Tua tetap tua.. Muda pun tetap akan tua. Cuma Youth Shaklee membantu anda lebih happy untuk jalani kehidupan dgn lebih confident. Penah dengar lagu james brown tak?

Wo! I feel good, I knew that I would, 
now I feel good, 
I knew that I would, 
now So good, so good, I got you
hahaha!

Produk Youth Shaklee ni memberi jaminan 100% berkesan dan selamat..sape yang tak teruja kannn.. Tengoklah testimoni mereka-mereka yang telah berYOUTH Shaklee tuuu..ahhh terkesan betul tengok gambar diorang..kalau jumpa depan-depan ni,mau nganga mulut sekejap.


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com