31 December 2018

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG



@im.nurin (Instagram) | Nureen Ahmad (Facebook)
#shakleekluang #pengedarvivixshakleekluang

13 April 2018

YOUTH SHAKLEE KLUANG:SIAPA PERLU GUNA YOUTH SKIN CARE SHAKLEE


Pengedar Shaklee Kluang

Pengedar Shaklee Kluang


YOUTH Skin Care ni TERBUKTI SESUAI & BERKESAN untuk SEMUA JENIS KULIT!

•Kulit kering? 
•Kulit Berminyak?
•Kulit Kendur?
•Kulit Kusam?
•Kulit Berjerawat?
•Kulit Berjeragat?
•Kulit sunburn?
•Kulit tona tak sekata?
•Liang pori besar?
•whitehead?
•blackhead?
•kedutan & garis-garis halus?
•parut jerawat berlubang?
•parut jerawat hitam?

boleh

boleh

tiada masalah!

Sesiapa yang berdekatan dengan kak Nurin, boleh set time kita dating kejap,u try la set skin care Youth Shaklee kak Nurin punya! tak cuba tak tahu kan hehe..meh la jumpa!


Pengedar Shaklee Kluang


mudah digunakan, sesuai untuk kaum adam juge ye!



boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

12 April 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG:BAHAYA KEHAMILAN TANPA ASID FOLIK



Asid Folik penting ke kak Nurin? Kak Nurin bukan doctor untuk ulas panjang dan lebar, tapi berdasarkan pengalaman 3 kali keguguran.. Doctor memang sarankan kak Nurin ambil Asid Folid, if u plan tu pregnant again. Hehe Kenapa? Supaya kita mendapat cukup nutrisi samada semasa hamil atau sedang merancang untuk hamil.

Jika kita gagal mendapat nutrisi yang lengkap mungkin boleh mendatangkan risiko kepada baby. Contoh? Kekurangan asid folik boleh menyebabkan kecatatan tiub saraf (Spina Bifida) biasanya kecatatan ini boleh di kenalpasti ketika bayi masih didalam kandungan ibu.

Pengedar Shaklee Kluang


Spina bifida bermaksud “sumbing tulang belakang” Ia berlaku apabila tiub neural tidak berkembang dengan betul menyebabkan saraf tunjang tidak tertutup sepenuhnya dan terdapat jarak diantara vertebra. Saraf tunjang dan saraf-saraf juga tidak berkembang dengan sempurna. Ianya berlaku dibahagian bawah tulang belakang dan jarang berlaku dibahagian atas.

Kajian telah menunjukkan bahawa jika semua wanita yang mengambil multivitamin dengan asid folik setiap hari sebulan sebelum hamil dan tiga bulan pertama kehamilan, berupaya mengurangkan risiko terhadap kerosakan tiub saraf dan kecacatan spina bifida sehingga 72 peratus. Boleh baca lebih detail di sini Spina Bifida - The Sydney Children’s Hospitals Network

Di Shaklee, B Complex adalah vitamin yang sememangnya membekalkan keperluan asid folik yang mencukupi untuk tubuh badan kita. B Complex Shaklee ini juga mempunyai kadar penyerapan bioaktif means ianya lebih mudah diserap oleh badan kita. Pengambilan air minum juga perlu cukup untuk kesan yang optimum.

Pengedar Shaklee Kluang


Tips hilangkan sakit kepala? Ambil 2 biji B Complex Shaklee, berehat sekejap(mybe boleh tidur) bangun tidur pasti tersenyum uols! jangan tak percaya ye, Kak Nurin dah lama tak makan panadol taw. B Complex Shaklee je penyelesainya.




boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

11 April 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG: SIAPA PERLUKAN KALSIUM?



Selalu dapat soalan, pil kalsium ni untuk ape Nurin? Sebelum tu meh kak Nurin share siapa yang perlukan kalsium dalam kehidupan seharian mereka.

Pengedar Shaklee Kluang

Ostematrix Shaklee


1. Ibu hamil – penting untuk menyokong tumbesaran tulang bayi dalam kandungan

2. Mengatasi masalah kaki cramp (simpul biawak)

3. Elakkan kesakitan gigi semasa hamil

4.Bantu mengatasi masalah sembelit ketika hamil dan di dalam pantang

5. bantu dalam penghasilan susu ketika si ibu yang masih menyusu ms dtg period (susu biasanya akan merundum ketika period)

6. Mereka yg allergy pengambilan bahan-bahan tenusu seperti susu.

7. Mereka yang selalu mengalami sakit-sakit kaki, sakit-sakit sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk-sejuk badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk-cucuk dengan jarum.

8. Mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur. 

9. Sakit kepala yang teruk dan berhari-hari.

10.Mereka yang sedang menjalani fisioterapi.

11.Mereka yang mempunyai masalah rekahan di tumit kaki.

12. Mereka yang mengalami PMS yang sangat teruk sehingga terpaksa pain killer sakit setiap kali dtg bulan.

Pengedar Shaklee Kluang

Ostematrix Shaklee

Dari no 1 hingga 12, uolss berada di mana? Kak Nurin 7,8,11,12.. kenapa?? Sebab kurang kalsiumlah! Since 2013 hingga hari ini, kak Nurin tak penah skip ambil Ostematrix Shaklee. Sekarang dah boleh hiking, naik basikal 5km in 1 sesi and latest try berlari 2km pun masih boleh senyum lagi hehe. 





boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

YOUTH SHAKLEE KLUANG: YOUTH SKINCARE 100% CLINICAL PROVEN



Youth Shaklee Kluang


ISTIMEWANYA SKINCARE YOUTH

🌷 Yang bangunkan produk YOUTH ni adalah oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. Dorang buat kajian selama 8 tahun.

● 100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan muda. Bukan 99% tapi 100% 

● 2/3 daripada wanita2 ni telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. 

● Keberkesanan perubahan kulit boleh di lihat dalam tempoh 7 hari. Bukan 30 hari 

🌷Bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya yang selalu didapati pada skincare di pasaran. Salah satunya BEBAS PARABEN.

🌷100% vegan. 100% dari ekstrak tumbuhan. Memang selamat.

🌷Hipoalergenic. Teda masalah mo pakai walau kamu jenis kulit 
sensitif.

🌷Non-Comedogenic (Tidak menyumbat liang pori). Ni kebanyakan produk di luar boleh bikin liang pori tersumbat.

Youth Shaklee Kluang


Specialnya bulan ni boleh dapat free Radiance C+E. Dan nikmati harga promo yang jimat ratusan ringgit 😊 Ehhhh kemain meriah kak Nurin pung pang pung pang pasal  YOUTH SKINCARE ni kan.. Hari-hari update blog cerita Youth, Youth dan Youth lagi.. haha mesti laaa uolss Kalau benda best memang kena share. Hihi!


Dan yang paling pentinggggg.......kak Nurin ada hadiah istimewa nak bagi kat uolls yang beli set YOUTH SKINCARE dengan kak Nurin. Best kann..






boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : PROMOSI ESP SHAKLEE TERLAJAK MURAH APRIL 2018


Sempena April 2018, Shaklee menawarkan tawaran istimewa dengan pembelian 5 canister ESP Shaklee, kita layak mendapat e discount voucher dari Shaklee!! Itulah salah satu keistimewaan menjadi ahli Shaklee tau. Kak Nurin dah oder 5 canister, dah abes pun di sambar orang. Nampak nya kena order lagi ni. ESP Shaklee Satu tong tahan 2-3 bulan tau. Sangaaatt jimat!

💁 Kelebihan ESP:

💚Kulit jadi lebih anjal dan gebu
💚Pudarkan parut
💚Mengawal pertumbuhan jerawat
💚 Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
💚Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
💚Kulit jadi lebih tegang dan sihat
💚Menghalang penyakit batu karang
💚 Kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
💚Sentiasa kenyang w'pun buat kerja berat
💚Sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
💚Meningkatkan sistem imunisasi badan
💚 Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung
💚Mengatasi masalah gusi berdarah

hari ni kak Nurin share resepi ESP Shaklee yang simple lagi memudahkan. Jom tengok video!




#myESPShaklee


boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

10 April 2018

YOUTH SHAKLEE KLUANG:SKINCARE SHAKLEE YOUTH 2018



Pengedar Shaklee Kluang


Alhamdulillah Skincare Shaklee Youth bebas bahan kimia. Skincare Shaklee Youth direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita. Tengok tu.. sampai ke Planet uolss, eh gurau jek 

Setiap satu Skincare Shaklee Youth telah diuji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, pakar telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk Skincare Shaklee Youth selamat.

Okey, jangan risau lagi, Shaklee adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita!



Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama Skincare Shaklee Youth

1. Muscadine Grape
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

2. Lotus Japonicus
Youth Complex yang dalam proses paten digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk menjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Shisandra Chinesis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyaj nutrient dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

3. Apple Stem Cell Extract
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

4. Shisandra Chinesis Fruit Extract
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di Chin, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Shisandra Chinesis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan

5. Vital Repair+® Complex
Vital Repair+®Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrient anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Pengedar Shaklee Kluang


Kak Nurin dah pakai ke? Ehh, mesti lah dah. Kira-kira, dah seminggu jugak la kak Nurin pakai Intensive Treatment dan Repair Set. Ape impian kak Nurin dengan Skincare Shaklee Youth ni? Kite kan, sebenarnya nak hilangkan jeragat. Dulu-dulu kan kita penah pakai produk #timbangkilo.. Dulu laaaahh. Sekarang kak Nurin dah kembali ke pangkal jalan haha! In Sha Allah, nanti kak Nurin share testimoni lepas abes satu set Skincare Shaklee Youth ya. 



boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

06 April 2018

CAWANGAN SHAKLEE DI MALAYSIA


Lately ramai yang pm kak nurin "awak shaklee cawangan Johor ke" tidak sayang,kak Nurin pengedar Shaklee, PENGEDAR SHAKLEE dan CAWANGAN SHAKLEE tu berbeza ya. Kawasan COD kak Nurin ialah Kluang dan kawasan yang berhampiran. Tempat lain kak Nurin pos lajukan.. Mana2 yang nak dapat produk shaklee dengan cepat dan pantas,boleh pegi cawangan yang berhampiran dengan uolss. Hari ni kak nurin share alamat Home Office Shaklee dan Branch Shaklee yang ada di Malaysia tercinta niii hihi!


Home Office
Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday:
10:00 am to 07:00 pm

Kuala Lumpur
No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Johor
47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Perak
32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Penang
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Kelantan
319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Sunday to Thursday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm

Sabah
Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Monday to Friday:
10:00 am to 07:00 pm

Saturday (1st & 3rd):
10:00 am to 07:00 pm




boleh klik sini untuk dapatkan SHAKLEE with best of service & consultation ⏬

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad









Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

29 March 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG: YOUTH SHAKLEE SKIN CARE – STARTER KIT


Post yang lepas Kak Nurin share Youth Shaklee Skin Care ada 2 set. Memandangkan ada yang tanya apa beza 2 set tu, so hari ni Kak Nurin terangkan sikit. Bagi mereka yang memiliki kulit wajah yang sihat dan kulit tiada masalah, boleh cuba Youth Shaklee Skin Care – Starter Kit.

Pengedar Shaklee Kluang


Youth Shaklee Starter Kit ada 4 produk je


1. LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
3-dalam-1, tidak mengandungi sabun, pH-seimbang, pembersih ini menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci, dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya. Hadapi dunia dengan seri semulajadi anda.

Pengedar Shaklee Kluang

Bahan-bahan Utama

Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Menghaluskan.



2. PERFECTING SKIN TONER
Bebaskan kulit anda dari sel-sel kusam dan ejen pencemar persekitaran dan tunjukkan kepada dunia, diri anda yang lebih cerah, berseri. Lakukan lebih daripada biasa untuk membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisibersama dengan campuran vitamin penting, polifenol, dan bahan-bahan botanikal yang berpaten untuk kulit yang berseri.

Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama
Vital Repair+®, Muscadine Grape Extract, Ekstrak Alga Hijau yang Meremajakan.















3. AGE DEFENSE MOISTURIZER - SPF 50 (SIANG)
Perlindungan untuk kulit anda adalah lebih daripada hanya melindunginya daripada sinaran matahari. Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan Botani bernutrien melembapkan kulit anda dan menambahbaikkan penampilan kulit anda secara menyeluruh.

Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama
SPF 50, Vital Repair+® Complex, Muscadine Grape Extract
















4. ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM – LIGHT (MALAM)
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus, serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit anda semasa anda tidur. Campuran botanikal khas kami membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin, dan cerah.

Pengedar Shaklee Kluang


Bahan-bahan Utama
Vital Repair+® Complex, Schisandra Chinensis, Lotus Japonicus















Youth Shaklee Skin Care bagus untuk apa Kak Nurin?

• KEDUTAN KULIT 
• SAIZ PORI 
• TONA KULIT 
• KEANJALAN 
• TEKSTUR KULIT 
• HIPERPIGMENTASI 
• SERI KULIT 
• KEKENDURAN 

Hebat kan? Set penjagaan kulit YOUTH SHAKLEE bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit kita secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit kita menjadi lebih muda!


Ini bukan entry berbayar tau. Kalau benda best memang kena share. Hihi!



SHAKLEE with best of service & consultation 

💻 IG PAGES : @nurin_vitamin
💻 FB : Nureen Ahmad



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

21 March 2018

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : HARGA ISTIMEWA YOUTH SHAKLEE SKIN CARE(MAC 2018)


Semenjak mula dilancarkan awal mac 2018, produk Youth Shaklee Skin Care semakin popular

Harga Launch Promo Mac 2018 juga seakan-akan memahami mereka-mereka yang gemarkan PROMO haha!


kawan kak Nurin kata 
"wehhh,Youth Shaklee ni, bikin hati tak keruan lah! harga dia buat aku Kira untung dulu baru beli,JIMAT wehhh"

Apa yang menariknya sekiranya beli set Youth Shaklee pada bulan ini?

1- Keahlian percuma( Jimat RM68.90)

2- Pos percuma(Jimat RM10.60)

3- Free Youth Beauty Bag (RM50.35)

4- Free Radiance C+E (RM 349.80)

5- Cash bonus next month RMxx

6- Beli dengan HARGA AHLI( Jimat RM267.65)

TOTAL SAVE RM700++!

Untung kan?


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SAH SHAKLEE KLUANG : YOUTH SHAKLEE-SET KECANTIKAN TERBARU SHAKLEE


tak bolehlah tengok dia ni. Apesal lalu je iklan YOUTH SHAKLEE ni..Hati ni rapuh sungguh.tengok feedback lagi la cair

Siapa yang tak happy bila orang puji kita nampak muda kan?

Siapa pernah buat ujian usia kulit wajah, result macamana?older dari usia ke? Kak nurin pernah buat ujian skin tu, diorang cakap "kulit awak lebih tua dari usia" kau ghasa apa perasaan kak nurin time tuuu..pang pang pang! rasa macam nak bagi penampar je.nasib baik kak nurin pantas tersedar dari lamunan,haha!

Youth Shaklee ni bukan melawan takdir ye uols. Usia memang makin meningkat. Tua tetap tua.. Muda pun tetap akan tua. Cuma Youth Shaklee membantu anda lebih happy untuk jalani kehidupan dgn lebih confident. Penah dengar lagu james brown tak?

Wo! I feel good, I knew that I would, 
now I feel good, 
I knew that I would, 
now So good, so good, I got you
hahaha!

Produk Youth Shaklee ni memberi jaminan 100% berkesan dan selamat..sape yang tak teruja kannn.. Tengoklah testimoni mereka-mereka yang telah berYOUTH Shaklee tuuu..ahhh terkesan betul tengok gambar diorang..kalau jumpa depan-depan ni,mau nganga mulut sekejap.


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

14 February 2018

AWOOD EYEWARE ENT - AWOOD SUNGLASS


Awal January lalu, kak nurin dan partner dari Team Kluster Kluang pergi ke Felda Ulu Penggeli. Kami sangat teruja dengan business yang dijalankan oleh Encik Mohd Faisal.. Nak tahu apa business yang beliau jalankan? jom tengok video yang kak nurin share kan ni.


Anda seorang pemakai cermin mata? Jom tengok video ini, hasil kerja tangan anak tempatan yang agak kreatif, khas untuk anda! 


Serius uolss, dia buat speck mata dari kayu! cantik yang sangat-sangat cantik. hasil kerja sangat kemas. Seronok berborak dengan Encik Faisal ni, orang nya "gila-gila remaja" hahaaa paling best,beliau tak kedekut ilmu.


https://www.facebook.com/Awoodsunglass/

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PROMOSI KOLAGEN DAN VITAMIN C SHAKLEE



Sempena pelancaran Youth Skin Care Shaklee pada bulan Mac 2018 ini, Shaklee berbesar hati membuat promosi untuk vitamin kecantikan!



Look Beautiful, Be  Youthful kawan-kawan kak nurin!






Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang
#pengedarvivixshakleekluang

X



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : VITAMIN UNTUK KESUBURAN SUAMI ISTERI




Baru-baru ni kak nurin terjumpa kawan lama.. Beliau dah 5 tahun berkahwin, tapi masih belum di kurniakan cahaya mata. Kebetulan beliau baru balik dari jumpa doc, maka nyaa sambil borak sambil sharing apa yang doc tu bebelkan haha  “Nurin,doc nasihatkan aku ambil vitamin untuk kesuburan, CoQ10 ke ape namanye..susah nak nyebut. Kau rasa vitamin apa yang sesuai untuk aku”

Dia tanya, kita jawab! 

Bila cerita tentang CoQ10 ramai yang beranggapan ianya vitamin untuk jantung. Ya,betul tapi ramai yang tidak tahu bahawa CoQ10 adalan vitamin yang menjadi sumber penjana tenaga kepada tubuh dan penghasilannya akan semakin berkurangan apabila umur kita semakin meninggkat.

Malah dalam kajian mendapati penghasilan CoQ10 oleh tubuh akan berkurangan seawall usia 20 tahun keatas. Okey, berapa umur anda sekarang? Heheee ada beberapa faktor yang menyebabkan penghasilan CoQ10 dalam tubuh semakin berkurang antaranya ialah cara hidup, tekanan, pemakanan dan banyak lagi tanpa kita sedari.

Paling jelas, mereka yang mengamalkan ubat statin (untuk kawal kolestrol) memerlukan supplement CoQ10 kerana ubat statin menghalang penghasilan CoQ10 dalam tubuh sebanyak 40%

Tahu tak, Kandungan CoQ10 didalam CoQhealth plus Shaklee sebenarnya banyak membantu masalah kesuburan lelaki.

Kajian menunjukkan bahawa CoQ10 aktif di dalam testis dan merupakan antioksidan yang memainkan peranan penting dalam membentuk membrane dan struktur lain didalam sel bagi tujuan untuk memerangi kesan oxidative stress. Kandungan antioksidannya menggalakkan pergerakan sperma menjadi aktif dan meningkatkan kualiti sperma itu sendiri.

Masih kurang jelas?

“Proses penghasilan ovum yang sihat dan berkualiti memerlukan banyak tenaga. Tenaga ini dibekalkan oleh CoQ10. Namun dengan peningkatan usia dan kaedah pemakanan yang tidak sihat, kandungan CoQ10 dalam seseorang wanita akan merosot. Pengambilan CoQ10 akan membantu mengatasi masalah kekurangan tenaga dalam proses ovulasi. Ini akan memastikan bahawa telur yang terhasil adalah sihat, matang dan berkualiti. Kesimpulannya, CoQ10 akan bertindak di peringkat awal proses pematangan telur pada peringkat Oosit Primer.”



Masih pikir lagi? Okeylah, nasihat kak nurin, jika anda sedang berusaha nak dapatkan zuriat, amalkan pengambilan CoQ10 Shaklee sebagai salah satu usaha anda! Yakinlah, dengan izin Yang Maha Pencipta, pengambilan CoQ10 akan membantu membekalkan tenaga bagi proses penghasilan telur yang sihat, pantas dan berkualiti.

Ehh,kak nurin pun dah amalkan CoQ Shaklee since January taw. Tak salah mencubakan!

Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang
#pengedarvivixshakleekluang

X




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com