31 December 2017

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG



@im.nurin (Instagram) | Nureen Ahmad (Facebook)
#shakleekluang #pengedarvivixshakleekluang

08 December 2017

HIG HOTEL TERBAIK


12 Nov 2017 lepas nurin dan cousin pegi Langkawi. Sekarang dah ada flight dari senai ke Langkawi so inilah masa nya nak luaskan pemandangan. H a.k.a my husband tanya “eh ni kira ME TIME u la eh” lepas tu dia gelak..haha boleh la di kategorikan ME TIME. Anak, suami tinggal rumah baik-baik mihmih!

Hari terakhir di Langkawi, kami stay di HIG HOTEL. HIG Hotel terletak di Kuah kira-kira 20 minit perjalanan dari Langkawi International Airport. Bersebelahan HIG Hotel merupakan Kompleks HIG. Nak tau apa ada dalam HIG Kompleks ni? Bak kata cousin nurin “macam-macam ada wehhh” hahaha nak coklat ada, nak pinggan mangkuk ada, naik kain batik ada, nak beli luggage pun hadooo uols. Tak cukup duit nak membeli? Jangan risau, ATM Mesin pun ada 2 biji disediakan. Menarik kan!

HIG Hotel antara hotel terbaik di Langkawi kerana ianya berkonsepkan Islamic Hotel. Nurin pilih Duluxe Seaview Room dengan harga RM188 include breakfast for 2 person. Kami jugak dapat voucher untuk membeli belah di HIG Kompleks. 




Kalau orang tanya nurin best ke HIG Hotel ni? Memang best uols, Friendly & helpful staffs, breakfast yang sedap dan beraneka pilihan..Bilik hotel yang bersih, kemas. senang citer nurin memang rekemen la uols stay sini. Berbaloi dengan harga. Malas nak beli choklat jauh-jauh, kalau uols stay HIG Hotel  ni boleh jalan kaki je. Malam-malam boleh lepak kat Food Court depan hotel macam-macam menu ada. Sedap pun boleh tahan.



Bab Parking je susah sikit. Parking banyak, tapi bila waktu siang tu kan ramai orang pegi shopping kat HIG Kompleks. sebab tu parking selalu penuh. Dah malam nanti banyak lah parking kosong hehe

Disediakan Al-quran

Seaview

Apa yang nurin nak cakap, kalau korang tengah cari Hotel yang best di Langkawi, korang try la stay 1 malam kat HIG Hotel ni. Hihi Nurin rasa tak puas menginap kat sini. Bulan 12 musim cuti-cuti, Selamat bercuti semua. Jaga makan, Jaga vitamin!




Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang
#pengedarvivixshakleekluang

X

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : TANDA-TANDA BADAN KURANG VITAMIN C







Antara kelebihan VITAMIN C 

🌸perlindungan daripada sinar uv
🌸mengurangkan kesan sunburn
🌸membantu prevent masalah jerawat degil
🌸tona kulit sekata
🌸menggatikan tisu rosak & menyembuhkan luka 
🌸mencerahkan kulit sensitif seperti enczema & resdung
🌸membantu masalah kulit secara semulajadi
🌸mengatasi masalah jerawat nasi & pasir
🌸megurangkan kedutan & tanda penuaan
🌸membantu menghasilkan kolagen dalam badan 
🌸kulit lebih glowing & radiant
.
#pengedarshakleekluang
#shakleekluang 
#shakleekahang 
#shakleemersing 
#shakleesimpangrenggam 
#shakleeayerhitamkluang 
#shakleejohor 
#shaklee 
#shakleebandartenggara 
#pengedarshakleekluang 
#ostematrixshaklee 
#vitamincshaklee

X

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com