04 October 2017

PROMOSI ESP SHAKLEE OKTOBER 2017 - PENGEDAR SHAKLEE KLUANG






Semalam kawan nurin whatsapp, risik-risik ESP Shaklee..Yana ni tak reti telan ubat/vitamin dalam bentuk tablet ke softgel ke.haha..kalau terpaksa telan ubat, dia akan pecahkan ubat tu jadi retak seribu. Masuk mulut kat tangan sebelah 1 liter air dah ready utk yana minum. Konon-konon tak nak rasa ubat tu lekat kat anak tekak kot.. haha. Kesian ko Yana! So now, dia cari suplemen yang jenis minum-minum katanya

“Bagus ke ESP Shaklee ni nurin? Boleh explain tak apa kebaikan ESP Shaklee ni?”

Dear Yana & all readers, ESP SESUAI UNTUK SEMUA: 😘

1) Ibu-ibu yang sibuk: ESP membantu memberi tenaga berpanjangan, badan lebih sihat dan cergas

2) Wanita yang ingin menguruskan badan: Hanya bancuhan ESP dengan minuman kegemaran pada setiap pagi, memberi rasa kenyang yang lebih lama.. no more heavy breakfast

3) Ibu-ibu yang menyusu: Membantu membanyakkan dan mengekalkan supply susu disamping pengambilan air yang cukup dan proses pengepaman yang konsisten

4) Pesakit kencing manis: mempunyai indeks glisemik yang rendah, melambatkan penyerapan glukosa dalam darah dan mengawal paras glukosa

5) Wanita yang mementingkan penjagaan kulit muka: Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus, gebu dan berseri

6) lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, nak tambah tenaga…anda, saya, kamu dan dia yang sihat dan ingin kekal sihat..In sha allah

Jom dapatkan #espshaklee dengan HARGA SUPER DUPER SPECIAL sempena PROMO bulan ni
Setiap pembelian #espshaklee of course nurin akan bagi SPECIAL FREE GIFTS. 


Alhamdulillah 
ESP ni dah jadi kegemaran ramai sekarang ni untuk 
SIHAT, BERTENAGA & CANTIK

Sebotol ESP, 850 Gram RM170.93
nak harga istimewa takk?
ada HARGA Istimewa bulan Oktober ini  
No telefon dah ada tu, boleh call,boleh wassup,boleh sms
✅I'm Trusted SID since 2012
**

Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang
#pengedarvivixshakleekluang

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com