05 October 2017

PRODUK SHAKLEE ADA SIJIL HALAL KE – PENGEDAR SHAKLEE KLUANG





Sekarang ni,kalau nak beli apa-apa produk mesti kita akan tanya dulu dengan seller “produk ni halal ke” tak pun “produk ni ada KKM tak” lagi-lagi kalau sebut produk dari oversea kannn..mesti nak tahu sungguh-sungguh akan kewujudan sijil halal dan KKM. Macam tu juga dengan produk Shaklee, ramai yang cuba mempertikaikan isu halal dan KKM nya.

Untuk makluman semua, Shaklee hanya mendapat sijil HALAL dari ISA [Islamic Services of America] yang merupakan salah satu badan yang di iktiraf oleh JAKIM untuk pengesahan produk dari luar negara.

Sijil Halal Shaklee akan di renew setiap tahun mengikut batch pengeluaran. Jadi tak mahu ragu-ragu sayang,shaklee tetap ada sijil Halal!

Bila tengok dalam gallery phone ada gambar sijil halal shaklee, hari ni rasa tersangatlah bangga dan rasa happy nak share kat kawan-kawan





Siapa yang belum rasa keberkesanan produk Shaklee, boleh cuba sekarang. Harga mampu milik! Shaklee vitamin yang berkesan, semulajadi dan selamat.Nurin boleh terangkan lebih lanjut. Hubungi 012-7995298 untuk mengetahui vitamin apa yang anda perlukan!

✅I'm Trusted SID since 2012
**

Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang
#pengedarvivixshakleekluang

X

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com