09 October 2017

#MYCYBERSALE, JUALAN ONLINE BESAR-BESARAN DI MALAYSIA


Tadi pagi bukak lazada, niat dihati nak beli Kids Swimming Vest untuk M.this weekend family mertua ada buat family day kat Endau. So M dah excited nak mandi manda bersama sepupu- pupu tercinta haha!

Tapi kan,lain pulak yang kita nampak.. issshhh dasar mata perempuan. Pantang nampak tulisan SALES dengan pantasnya mama M pun cepat-cepat klik #MYCYBERSALE 2017 yang sedang berkelip kelip memandang Mama M ni.. ehh kite pun nak tahu apa yang cuba Lazada saleskan hihi



#MYCYBERSALE adalah jualan dalam talian (online) terbesar di Malaysia dari pelbagai jenama terkenal dan jugak menawarkan diskaun berganda-ganda selama tempoh berlangsungnya #MYCYBERSALE, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat seperti pakej percutian ke Korea, perkakas rumah dan dapur, telefon pintar, produk penjagaan kulit dan pelbagai hadiah hebat lain lagi menanti anda. Syaratnya mudah saja. Anda hanya perlu berbelanja minimum RM100 dalam satu resit bagi melayakkan anda untuk memenangi hadiah cabutan bertuah. #MYCYBERSALE berlangsung dari 9 sehingga 13 Oktober 2017 ye adik kakak




#MYCYBERSALE 2017 merupakan program kerjasama antara Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC), Persatuan ICT Kebangsaan Malaysia (Pikom) dan peserta industri teknologi maklumat dan komunikasi, menyasarkan sekurang-kurangnya 1,000 peniaga.


Ada yang dah shopping di #MYCYBERSALE 2017? Lepas shopping Kids Swimming Vest, Mama M dah closed komputer dah. Tak sanggup tengok promosi yang sedang menggila tuuu. Thank you God! Hahaha

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com