09 October 2017

KEBAIKAN DAN MANFAAT ESP SHAKLEE - PENGEDAR SHAKLEE KLUANG




Hari tu,nurin jumpa kawan lama. Sambil borak sambil kita belek muka kawan tu.. Cantik kawan nurin ni. Manis ada, lemah lembut gemalai orangnya. 

  “Eh aku nak kawen hujung tahun ni, nanti aku bagi kad ”

Selesai borak-borak, tiba masa nya untuk pulang ke pangkal jalan.. kita pun bersalam salaman.. Sempat la kak nurin bagi name card Shaklee. Walaupun hakikatnya dia dah ada no tepon kak nurin haha! lepas tu cakap kat dia, 

“Kau kena minum ESP Shaklee. Nak kawen hujung tahun ni kannn? Nak try roger lah aku”

Dia jawab “haaa” muka Macam blur-blur gitu. Lepas tu kitorang pun sama-sama gelak hahaaa. Sempat lagi kau promot ye nurin.

Kisahnye,semalam dia whatsapp “apa hebat sangat ESP kau jual tu” dia tanya kita jawab laah.. Penyudahnya dia grab ESP, vitamin C, GLA dan Herblax dan register member terussss uolss. Siapa yang tak suka harga murah ye takkk?hihi

So lets me explain antara kebaikan dan manfaat ESP iaitu :
💕Memberi TENAGA sepanjang hari
💕Memberi rasa KENYANG yang berpanjangan kerana indeks glisemik yang rendah
💕Membantu MENCERAHKAN KULIT kerana kaya dengan protein
💕Membantu MENEGANGKAN DAN MENGANJALKAN KULIT SERTA ASET WANITA
💕Membantu menurunkan berat badan dengan sihat


Ada banyak lagi kebaikan dan manfaatnya. Hari ni tak sempat nak menulis panjang-panjang. Apa kata whatsapp nurin, nanti nurin bantu uolss!


Ramainya join ahli bulan ni💃💃💃
Penangan ESP diskaun hebat? Boleh share dengan akak adik kawan jiran parents 😁
Bayangkan 1 canister tu jimat +- RM30
Kalau 4 canister? hehe

**

Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang
#pengedarvivixshakleekluang

X



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com