27 September 2017

MAK NAK BELI BB CREAM KE? - PENGEDAR SHAKLEE KLUANG


Assalamualaikum.

Sebelum terlupa, nak citer moment best hari ni..Pagi-pagi tadi mak bagi duit. Siap ade label lagi kat duit tu “BB” dalam hati terpikir..mak nak suruh belikan BB Cream ke ape ni,pandai pulak mak nak pakai bb cream.. 



Anak mak : Mak nak beli BB Cream ke?
Mak : Ape pulak BB Cream,mak nak VIVIX la!

Makaa, berdekah2 la anak beranak ketawa hahahaaha.. mak Dah tak pedulik dah walaupun ejaan salah,sebutan tetap Vivix!

Mak Nurin ada Daibetes/kencing manis. Sejak umur mak 50 tahun.. Bacaan gula mak memang tinggi..dulu-dulu bacaan kencing manis boleh cecah 20. Haaaa pengsan hakak ni tengok result tiap kali teman mak pegi klinik. Tapi mak ni relax je.. dah sakit katanya..yang penting sekarang kena usaha untuk sihat, mudah nak buat amal ibadat.. okey makkk kite positif ya.hehe

Nurin selalu bagi mak minum Vivix Shaklee, selalu cakap kat mak.. “Vivix Shaklee ni mak, bagus untuk pesakit kencing manis tawww.mak kena cuba” Bagus nya mak nurin ni,bagi la apa vitamin pun, dia tak penah kata tidak,dia telan jee. Bagus kan? Sekarang ni, kalau mak ada luka-luka..kejap je luka tu kering. Mak pun nampak lebih bertenaga… paling seronok mak cakap “sedap lah vivix ni”



Hari ni dengan bangga nya mak beli Vivix sendiri siap register ahli terus.. owhh terharu betul si anak ni. syukur alhamdulillah.

Okeylah,sambung nanti ya.nak pi COD GLA Complex Shaklee japp

Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang
#pengedarvivixshakleekluang

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com