02 August 2017

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: MAKAN SUPLEMEN SHAKLEE TAPI TAK BERKESAN?



Makan macam-macam tapi sistem percernaan tidak berfungsi dengan baik, hasilnya toksin berkumpul dalam tubuh. Bayangkan jika toksin bersarang dalam tubuh kita, toksin atau racun inilah yang merosakkan fungsi sel dalam badan kita.  Sebelum terlambat baik kita cek tanda-tanda tubuh yang penuh toksin
.

•Sering rasa letih
Walau pun cukup tidur tapi tetap rasa mengantuk dan kurang bertenaga

•Berat badan sukar turun 
Sudah bersenam, makan pun dikawal tapi berat badan tak kurang jugak
.


•Mulut berbau 
Walau pun sudah memberus gigi, berkumur dan makan gula-gula getah tapi mulut masih berbau. Bau mulut memang ada kaitan dengan masalah pencernaan yang mengganggu proses penyingkiran toksin dari tubuh
.

•Sembelit 
Usus menyingkirkan banyak racun setiap hari dari tubuh kita. Tapi ketika sembelit, tubuh menyimpan semua racun tersebut, yang akan memberi kesan negatif pada kesihatan. Sembelit ini akan menyebabkan sakit kepala, lenguh badan dan keletihan

•Daya ingatan dan tumpuan yang lemah
Kerap berasa cemas dan tidak selesa

•Alahan dan masalah sinus
Ini kerana sistem imun yang lemah. Boleh jadi juga anda jadi sensitif kepada bau terutama wangian

•Masalah kulit 
Jerawat, ruam, dan masalah kulit lainnya mungkin menandakan tubuh anda banyak toksin. Awas juga jika mata bengkak atau mengalami psoriasis. Ia boleh jadi tanda bahawa kandungan racun dalam tubuh sudah terlalu banyak
.

Bila kita ada tanda-tanda berikut, cara terbaik adalah dengan DETOX badan. Bagaimana nak detox badan? Ada banyak cara kalau rajin boleh buat air detox,ade banyak resepi boleh try google hehe.Jika anda sibuk, Shaklee dapat membantu menjimatkan masa anda. Shaklee ade beberapa suplemen yang boleh diamalkan untuk DETOX badan.



  • Vivix Shaklee

Gabungan antioksidan yang tinggi daripada 4jenis tumbuhan botani iaitu Muscadine grape, Polygonum cuspidatum, purple carrot, european eldeberrry yang baik untuk melancarkan darah, mencegah salur darah tersumbat dari kolestrol jahat,, elak darah beku dan strok. Vivix juga baik untuk detox toksin dalam darah, detoks sel-sel rosak, sel rosak jika tidak dibuang antara sebab terjadinya kanser, sel rosak juga akan mengganggu sel -sel lain menjadi abnormal.


  • Dtx Complex

Dtx complex mengandungi Biji Milk thistle , Reishimushroom extract, schizandra chinensis seed,dandelion, turmeric, artichoke extracts adalah nutrien yang baik untuk hati sihat.Dtx complex melindungi dan merangsang keupayaan semulajadi tubuh untuk menjaga kesihatan hati seterusnya mengekalkan cecair hempedu, mengeluarkan toksik daripada badan. (Detoks Hati)


  • Alfalfa Complex

Alfalfa Complex kaya dengan vitamin, mineral dan klorofil. Sumber semulajadi Alfalfa, setiap sajian membekalkan 300mg kalsium. Diguna secara tradisional untuk membaiki sistem pencernaan, ketidakhadaman, pedih ulu hati, gejala usus,ulser kolitis, gastrk dan sembelit. (Detoks seluruh badan)


  • Herb Lax

Julap lembut yang bertindak lembut merangsang pergerakan usus untuk melancarkan proses perkumuhan semulajadi tubuh. Mengandungi daun senna, licorce root, anise seed, buckthorn bark, blue malva flower, rhubarb root, culvers root. (Detoks usus)


  • Pepermint Gingger

Peppermint Gingger mengandungi herba tradisional iaitu peppermint, halia, biji fennel dan bunga cengkih untuk melegakan perut disebabkan pemakanan dan perut kembung. Juga dapat merawat simptom sindrom usus, rasa loya, sakit perut dan cirit birit.



Jaga makan, jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298

X



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; 
 Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com