18 August 2017

MENARIK DI KLUANG : KILANG KOPI CAP TV/TELEVISYEN KLUANG



Penah dengar KOPI CAP TV atau KOPI CAP TELEVISYEN? Kilang ni terletak kat kluang. Antara kilang kopi yang popular di Malaysia. Orang singapore mai kluang pun beli kopi cap tv ni taw.hehe.
Kopi ini biasa-biasa je,tapi bila dah minum akan rasa FRESH dan PUAS! Tak tau nak kata camner. Yang penting kopi ni memang sedap.kalau susah nak dapat kat kedai-kedai,boleh terus pegi kilang Kopi Cap Televisyen ni.. Sambil menikmati secawan kopi yang di sediakan secara percuma, pengunjung jugak boleh melihat bagaiamana biji kopi di proses sehingga menjadi secawan yang begitu ENAK!

Big bos dan pengurus kilang pun baik dan ramah. Beberapa bulan lepas, kami dari team Kluster Kluang datang untuk membuat sedikit interview, ya allah mereka sambut kami dengan mesra! Siap dapat gift lagiii. Thanks You Mr GOH


Kluang Coffee Powder Factory
Sdn Bhd
(Company No : 587972-U)

76, Jalan Besar,
86000 Kluang,
Johor Darul Ta'zim.
Malaysia.

Telephone 
+607-773 1943
Fax 
+607-776 4390

Email:
enquiry@kluangcoffee.com.my




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com