17 August 2017

MENARIK DI KLUANG : KAHANG ORGANIC RICE ECO FARM (KOREF)



KLUANG. Kawasan kluang ni nak kata besar, tak besar mana pun,nak kata kecik pun tak kecik sangatlah.haha..Alhamdulillah kluang sebuah daerah yang mempunyai banyak kawasan yang menarik untuk di lawati.

Nurin merupakan salah seorang staf untuk Program Kluster Kluang anjuran dari Suruhanjaya Komunikasi Multimedia Malaysia (SKMM) baru-baru ni kami telah mewujudkan sebuah Page “Menarik di Kluang” Setiap bulan, kami akan memaparkan tempat-tempat menarik yang boleh dikunjungi untuk panduan pelancong.




Bulan Jul yang lepas, kami memilih Kahang Organic Rice Eco Farm atau lebih di kenali sebagai Koref. Boleh review video yang telah di edit oleh my team untuk rujukan. Bagi mereka yang sedang mencari tempat untuk Team building ke,family day or perkhemahan untuk pelajar sekolah mahupun university KOREF sangat sesuai ! Sesiapa yang teringin nak tengok atau merasai bagaimana padi di proses, boleh lah datang sini, nak berakit ke bersampan, memancing berjalan merentasi hutan, sangat-sangat rekemen uols datang sini. ehh banyak lagi lah aktiviti boleh buat kat sini. tak dan nak list kan satu-satu.hehe.. lagi satu nak habaq...Resort Manager, Mr Andy tu, peramah and soft spoken orangnya.nak deal apa-apa pun senang.





Mr Andy
018-3903933

KM 43, Jalan Kluang – Mersing
86 700 Kluang
Johor, Malaysia

GPS coordinates:
2.249098, 103.59515



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; 
 Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com