15 August 2017

2 ogos 2017, M birthday!



Seminggu sebelum tibanya hari lahir M, she request Hello Kitty cake dan nak celebrate dengan kawan-kawan tadika. Mama nye pun gigih la cari baker yang pandai buat Hello Kitty sebiji macam dalam TV. Alhamdulillah, jumpa baker yang baik lagi hebat bab2 kek cartoon2 ni. Bagi design and bayar deposit. Ayahnya a.k.a H pulak uruskan part goodies beg untuk anak-anak tadika. Okey setel untuk persiapan birthday M.

M ni ada problem bangun taw, tidur la awal camner pun,bangun tidur tetap nangis. dia punya menangis sampai kedai sebelah dengar. Memandangkan 2 ogos tu birthday dia, so malam sebelum tidur tu mama dah “ugut” M,esok bangun tidur jangan nangis taw,nanti mama tak beli kek. Dengan megah nye dia jawab OKEY mama, JANJI!

Esok paginya? nangis tetap nangis derr..haha.. M dengan nangis tak dapat di pisahkan dari kecik lagi. Takpe nak, janji happy.mama redha.

Sebelum pegi sekolah, M bagi pesanan yang membuatkan jiwa mama sentap.

M : Mama, nak kek PONNY taw!

ohh NO...
Maka,bulat la mata mama melihat anaknya 

pukul 11 pagi  gerak pegi sekolah, Sampai je sekolah mama pun susun lah kek and goodies kat atas meja yang cikgu dah sediakan. kawan-kawan semua teruja tengok kek M. tapi M?



M : Mana kek ponny mama

Mama : Ponny dah lari laa,mama dapat tangkap hello kitty je

M: owhh ye ke,boleh la ni

Okey mama selamat !
Haha
Happy birthday M!!

X




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; 
 Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com