07 February 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:BERJAYA HAMIL DENGAN SHAKLEE GLA COMPLEX

wehuuu semangatnya hakak update blog harini, haha! Dari kelmarin,dari semalam nak hapdate blog tapi Asik tangguh-tangguh je. Harini ahad, korang mesti happy kan sebab cuti panjang dari sabtu sampai ke hari selasa. Aku pun suka gak,walaupon sebenarnya aku dah MC 11 hari,haha! Medina lately suka buat perangainya.semalam betul-betul  menduga keimanan mama, Geram je rasa,asyik nak berkepit doplohpatjam.tau la mama cuti lama nak oi tapi jgn la over sgt,haha! 

Eh sebenarnya nak share dengan korang,I baru dapat testimoni hamil dari customer yang amalkan GLA Shaklee.ALLAH,terima Kasih di atas kurniaan mu kepada customer ku.ameeen. Wow and sweet sangat kan.. Customer nurin ni nama kak ani, sporting habis.Selalu update perkembangan terkini.Kak Ani ada Masalah period tak teratur,then dia amalkan GLA, alhamdulillah period setiap bulan..baru-baru ni disahkan HAMIL.suka kan.kan..



So kesimpulannya, TERIMA KASIH kepada kak ani yang bersemangat waja, membeli, mencuba,menyokong,produk shaklee. Again, TQ cutomers, i love uolls! Muah!

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

02 February 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : KEBAIKAN PERFORMANCE DRINK SHAKLEE, MINUMAN ISOTONIC TERBAIK

Siapa penggemar minuman isotonik yang berada di pasaran? 100 plus ke revive ke Gatorade ke? Minuman isotonik merupakan minuman yang membekal tenaga yang pantas dan boleh mengelakkan dehidrasi akibat kekurangan cecair didalam tubuh badan.

TAPI

Tahukah anda, kebanyakan minuman isotonik (baca: 95% mungkin) mempunyai kandungan gula yang sangat tinggi dan berkarbonat? Hui seram I,kang tak memasal kena penyakit kencing manis pulak..kan.kan..


So, Bertukarlah kepada Performance Drink yang dirumus khas oleh Shaklee! Performance Drink Berbeza dengan minuman sukan lain, Performance Drink mempunyai LEBIH 67% otot glikogen 
( sumber tenaga ) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera. Performance Drink merupakan minuma isotonik yang ISTIMEWA kerana tidak mempunyai karbonat dan kandungan gula yang sangat minima.Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.

Tapi seriuslah, Anda akan rasa segar selepas minum PD. Setiap petang medina mesti request Performance Drink masuk dalam botol hello kitty. Abes sebotol die request lagi, overkan dia. Haha!
Sebulan kena ready 2 tong stok Performance Drink kat rumah,

Kenapa Performance Drink lain daripada minuman tenaga yang lain?


  1. Kandungan gula yang terdapat dalam Performance Drink kurang berbanding minuman lain
  2. Mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap untuk mengekalkan paras gula dalam darah
  3. Membantu mengurangkan penyah-hidratan (kurang air, kehausan) kerana Performance Drink dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu mempercepatkan penyerapan air ke dalam tubuh
  4. Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh
  5. Performance Drink dapat membantu memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, serta meningkatkan daya ketahanan otot
  6. Mempunyai lebih 67 % otot glikogen (sumber tenaga)


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : READY STOK

Assalammualaikum,

Kegilaan apakah,berbulan tak hapdate blog.haha! hakak sebenarnye takde lah bizi sangat tapi entah la hidup ni macam tak cukup masa.bangun pagi pung pang pung pang eh dah malam kee..nampak tak?betapa kusutnya hidup hakak?? Stok Shaklee keluar masuk pun i tak sempat audit uolss.main oder je,janji barang sampai.bila dah masuk bulan baru,azam baru,tekedek-kedek la hakak hapdate stok Shaklee yang ade.huhu! tak tahu nak describe diri pemalas tahap ape. Ya allah ampunkan hambamu ya pemalas ini.

Walaupun tak hapdate blog,facebook,page facebook,IG dan segala sosial media yang ada,Stok Shaklee yang keluar masuk memang tak terkira.gituuuu.gaya nya nampak macam nurin ni pengedar Shaklee yang gah-gah pulak kan..amiiin.stok keluar masuk pon nak kecoh kan.haha. tapi itukan rezeki,alhamdulillah bersyukur sangat.mana tau coming soon sebulan income 3,4,5,6 angka statik,boleh senyum sampai telinga!

Sebelum chow chin chau,nak share sikit..my regular customer..dulu suh jadi ahli tak mau.last month sekali dia borong produk Shaklee,dapat free member terus,dah la tu siap dapat bonus tunai lagi. Harga produk?mesti la Gila punya harga! Memang gila sangat wei, haha! Rugilah siapa yang tak join ahli. Kan.kan.


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com