26 July 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: SHORT HOLIDAY WITH FAM


Hi alls

Still in raya mode ?

Okey selamat hari raya lagi

#rayakansebulan
hahaha

Me no..

I have to start pegi kerja, melayan karenah anak,vacuum, mop, laundry, ironing and the list goes on and on and on..hihi

Haaaaa blog is my dairi.Believe it or not,sebenarnya i love writing tapi bila malas menguasai diri.ape pun tak jadi. Okay nak citer ni last week we decided to go for a quick holiday,hari ni pegi esok balik..pegi tak jauh mana pon. bandar JB this time. We wanted to bring M a.k.a medina jalan-jalan kat Angry Birds Activity Park – JBCC. 

So hakak pon booking hotel through Agoda. Pilih tarikh,pilih hotel,pilih bilik then bayar.okey setel.5 minit lepas tu Agoda hantar confirmation email. Lepas tu hakak yang sengal-sengal ubi ni pon forward lah email tu ke H a.k.a husband. Okey setel my part! And I Back to do my work.

Suddenly, H called me out.

H : “SAYANGGGG???”

ME : “KENAPE?”

H : KENAPA SALAH PILIH TARIKH HOLIDAY?

ME : WHATTTTTTT !

H & ME : HAHAHAHAHA

kenapa salah pilih tarikh holiday, The 5 words that will change our fate that day. Alamak,cmner ni payment dah clear.sepantas kilat hakak call Khidmat Pelanggan Agoda. In 10 minit setel semua masalah. Staf agoda call hotel and request untuk tukar tarikh baru,then hotel approved! Fuhhhh lega. Terima kasih staf Khidmat Pelanggan Agoda kerana sudi membantu hakak yang kelam kabut ni. I appreciate you!

Sabtu,lepas lunch kami gerak ke JB. We stayed at KSL Hotel & Resort over the weekend. First day, malam-malam pegi Kilang bateri and bazar karat. Second day, pagi lepas breakfast mandi ,lepak-lepak kat dinosaur water theme park. Paling tak best,M takut dinosaur so M mandi sambal kepit- kepit kaki mama, mama pulak mcm nak jadi dinosaur kat situ. I always jerit-jerit “Mandi la mandi la jangan pegang kaki mama” before 12 noon we chek out then kami pegi merambu di Angry Birds Activity Park.




Enjoy!

 M and H had fun

happy SHORT holiday!



ilove coffee

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com