02 June 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : IM BACK ! !



Since i tak rajin hapdate blog, hari-hari ade je customer whatapps and keep asking me “ u tak jual Shaklee lagi ke” ALLHAMDULILLAH, Nurin masih pengedar Shaklee yang sah, belum penah kena terminate lagi.hihi!

Lately business Shaklee more pada offline sales. Dah jarang pos-pos barang but Still ada pos jugak la.hahaha. Kalau tak sempat i mintak tolong dengan Kak N – Master Shaklee untuk pos Kan takpun Shaklee Hq yang pos kan.. bukan malas okey tapi kadang-kadang kena pi kursus luar kawasan tu yang tak sempat nak pos barang uolss. Business Shaklee kan mudah? Yeah!



Anyway, jangan segan-segan nak oder shaklee dengan Nurin, in sha allah.
saya bantu anda.

ehh

ehh

saya kan pakar vitamins anda!
hiks 😘


 Wish me luck. Allah knows best.

X





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

1 comment:

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com