02 June 2016

ENJOY YOUR LIFE !


Akhirnya dapat gak mengadap laptop dan hapdate blog. Fuhh bagai melepaskan kentut die punya lega,haha!

Pagi tadi bangun tidur siap pasang niat, hari ni nak hapdate blog! Haha Nampak kan kesungguhan kat situ. Masuk tahun 2016 ni, rasa macam 24 jam tu cukup. Tak tau ape yang i bizikan. Sampai satu tahap, penat punya pasal, hakak tidur berdengkur uolss..tu tanda nya ape? Penat hokey, yes penat laa..hahaah i is malu uols.. 

biasalah rutin harian. masuk Pim, Kemas2, tengok jadual hari ni ade kelas ape, tengok system then update, tengok email ade new task ke tak pung pang pung pang ehh dah pukul 1, balik rumah makan solat okey masuk pim semula and repeat as before, akhir bulan kena cukup 48 Hours class ICT. ohh KPI yang semakin menzalimi diriku.huuhh . Pukul 6 balik, setelkan COD shaklee, amek stok shaklee dan produk kecantikan. Well, I tried to arrange my schedule sebaik mungkin, tapi kadang-kadang kecundang jua.haha! maaf kan saya kepada customer yang COD, janji pukul 6.30 tapi sampai pukul 7, time maghrib pulak tu.really sorry! Tu belum kira lagi yang oder takoyaki.balik dari COD, solat makan then buat takoyaki pulakkk. Weekend pula kite follow boss Cetusan Altimate pantau kerja-kerja kontraktor. Alhamdulillah Cetusan Altimate dapat projek kecil-kecilan.Seronoknye hidup begini! Hakikatnye i is stress. No more time for my daughter. 

Bab Penat ni, tak payah nak ngomel la.semua orang keja,semua orang ade tanggungjawab dan semua orang penat,haha! Masing – masing ade misi tersendirikan.. 

Ehhh Tapi kan hepi taw bila customer beli vitamin then repeat. That means your body needs vitamins, and  vitamin tu work in your body kan,kan?. Alhamdullah. Hilang segala penat lelah! 



How I wish this life is a simple 

X





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com