10 June 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : PROMOSI LECITHIN SHAKLEE



To be honest, I miss writing here and reading more info from google. Haha.Tapi apakan dayaa internet ding dong ding dong. almost 1 week jugak internet ding dong ding dong kat tempat keja. And now, I’m writing this post from felda kahang barat. Menumpang tempat keja orang kejap, nak setel kan keja yang tertunggak esok lusa nak audit. So, kejap lagi bolehlah balik ke tempat asal.

Yeah, I know sometimes kita rasa tertekan bila takde internet kan.samalah ape yang sedang gua lalui sekarang.

Betul-betul rasa kosong

Betul-betul rasa bosan

Ohh internet!

Last night,sambung baca buku PINK. Buku Bisnes "Cara kami" by Felinna Nadea Ed Fatah. Dah penah katam sekali, so kita repeat la.bagi betul-betul meresap dalam jiwa i.hope.

Banyak sentap baca buku ni, sebabnya ape yang dia tulis kadang-kadang tu penah jadi kat diri sendiri.haha! banyak nasihat, pengajaran dan pendapat yang boleh diguna pakai uols.beli la sebuku.tak rugi.kalau nak pinjam I punya pun boleh.text me now =)



Okey,lets move on!

Ehh lupa nak kecoh-kecohkan, PROMOSI SHAKLEE untuk bulan JUN ni menarik taw. Promo untuk seisi keluarga. Dapatkan hari ini, Nak oder boleh hapdate i.
Atasi masalah sembelit bulan puasa dengan pengambilan Lecithin Shaklee.



Remember my previous entry about I’m on a mission ?

right now, one thing I want the most… is another baby. Crazy isn’t it..Haha
tak pernah serik laa. I will try my very best. 

Please doa for us..


X



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

02 June 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : IM BACK ! !



Since i tak rajin hapdate blog, hari-hari ade je customer whatapps and keep asking me “ u tak jual Shaklee lagi ke” ALLHAMDULILLAH, Nurin masih pengedar Shaklee yang sah, belum penah kena terminate lagi.hihi!

Lately business Shaklee more pada offline sales. Dah jarang pos-pos barang but Still ada pos jugak la.hahaha. Kalau tak sempat i mintak tolong dengan Kak N – Master Shaklee untuk pos Kan takpun Shaklee Hq yang pos kan.. bukan malas okey tapi kadang-kadang kena pi kursus luar kawasan tu yang tak sempat nak pos barang uolss. Business Shaklee kan mudah? Yeah!



Anyway, jangan segan-segan nak oder shaklee dengan Nurin, in sha allah.
saya bantu anda.

ehh

ehh

saya kan pakar vitamins anda!
hiks 😘


 Wish me luck. Allah knows best.

X





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

HAPPY BIRTHDAY MAMA !


ON MY BIRTHDAY, my medina wish me Hepi besday mama! Lepas tu dia cium-cium pipi mama dengan air liur basi still kat tepi mulut die..eeee pegilah cuci muka dulu..hihi! me ? Tepuk2 pipi macam baru tersedar, eh anak aku dah besarlaa..dah pandai wish besday. Fuhhh I am not a perfect mother. But somehow my girl still think I am the best mama in the world. Haha!

Rasa macam banyak masa aku abaikan anak. So, today mula lah tanam azam baru dalam hati. Medina is mine, we need to spend more time with her. Promise, Every time I want to do something for my anak, In sha allah. 

After almost 3 years being a mama, I am still learning and trying to be a better person for my small family. Ameeen.


I love you, my Cinta!


Hahaha bosankan baca, okeyyy bye!


I’m on a mission!! What? Nanti I share!






Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

ENJOY YOUR LIFE !


Akhirnya dapat gak mengadap laptop dan hapdate blog. Fuhh bagai melepaskan kentut die punya lega,haha!

Pagi tadi bangun tidur siap pasang niat, hari ni nak hapdate blog! Haha Nampak kan kesungguhan kat situ. Masuk tahun 2016 ni, rasa macam 24 jam tu cukup. Tak tau ape yang i bizikan. Sampai satu tahap, penat punya pasal, hakak tidur berdengkur uolss..tu tanda nya ape? Penat hokey, yes penat laa..hahaah i is malu uols.. 

biasalah rutin harian. masuk Pim, Kemas2, tengok jadual hari ni ade kelas ape, tengok system then update, tengok email ade new task ke tak pung pang pung pang ehh dah pukul 1, balik rumah makan solat okey masuk pim semula and repeat as before, akhir bulan kena cukup 48 Hours class ICT. ohh KPI yang semakin menzalimi diriku.huuhh . Pukul 6 balik, setelkan COD shaklee, amek stok shaklee dan produk kecantikan. Well, I tried to arrange my schedule sebaik mungkin, tapi kadang-kadang kecundang jua.haha! maaf kan saya kepada customer yang COD, janji pukul 6.30 tapi sampai pukul 7, time maghrib pulak tu.really sorry! Tu belum kira lagi yang oder takoyaki.balik dari COD, solat makan then buat takoyaki pulakkk. Weekend pula kite follow boss Cetusan Altimate pantau kerja-kerja kontraktor. Alhamdulillah Cetusan Altimate dapat projek kecil-kecilan.Seronoknye hidup begini! Hakikatnye i is stress. No more time for my daughter. 

Bab Penat ni, tak payah nak ngomel la.semua orang keja,semua orang ade tanggungjawab dan semua orang penat,haha! Masing – masing ade misi tersendirikan.. 

Ehhh Tapi kan hepi taw bila customer beli vitamin then repeat. That means your body needs vitamins, and  vitamin tu work in your body kan,kan?. Alhamdullah. Hilang segala penat lelah! 



How I wish this life is a simple 

X





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com