07 February 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:BERJAYA HAMIL DENGAN SHAKLEE GLA COMPLEX

wehuuu semangatnya hakak update blog harini, haha! Dari kelmarin,dari semalam nak hapdate blog tapi Asik tangguh-tangguh je. Harini ahad, korang mesti happy kan sebab cuti panjang dari sabtu sampai ke hari selasa. Aku pun suka gak,walaupon sebenarnya aku dah MC 11 hari,haha! Medina lately suka buat perangainya.semalam betul-betul  menduga keimanan mama, Geram je rasa,asyik nak berkepit doplohpatjam.tau la mama cuti lama nak oi tapi jgn la over sgt,haha! 

Eh sebenarnya nak share dengan korang,I baru dapat testimoni hamil dari customer yang amalkan GLA Shaklee.ALLAH,terima Kasih di atas kurniaan mu kepada customer ku.ameeen. Wow and sweet sangat kan.. Customer nurin ni nama kak ani, sporting habis.Selalu update perkembangan terkini.Kak Ani ada Masalah period tak teratur,then dia amalkan GLA, alhamdulillah period setiap bulan..baru-baru ni disahkan HAMIL.suka kan.kan..



So kesimpulannya, TERIMA KASIH kepada kak ani yang bersemangat waja, membeli, mencuba,menyokong,produk shaklee. Again, TQ cutomers, i love uolls! Muah!

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com