11 November 2016

JANGAN MUDAH KATA ORANG SALAH


peringatan untuk kita 




Jaga makan, jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : PENAWAR MASALAH KULAT AIR


Macam biasa, I haven’t been writing for the longest time, so… Assalammualaikum semua!!!

Now 11112016
Kenapa November?
For me,November adalah Bulan paling bizi
Trip to Sarawak, Award Night, Open Day, Opening Restoran adik ipar 
omaigoshh
.
.
i need extra B Complex please!

Okey la back to Shaklee,hari tu ade customer wassup.ade masalah kulat air
Kulat air adalah istilah yang digunakan untuk menerangkan sesuatu yang sebenarnya adalah sejenis jangkitan kulat pada kaki. kulat tersebut adalah kuman hidup yang tumbuh dan membiak pada semua manusia.

Kaki yang lembap, berpeluh dan kekurangan pengaliran udara yang baik ketika berkasut mewujudkan keadaan yang sangat sesuai untuk pertumbuhan kulat ini.


Vitamin yang sesuai : Alfalfa Shaklee, In sha allah,Kulit kaki bersih dan sihat

Kenapa Alfalfa? Alfalfa Complex - mempunyai sifat anti kulat dapat membantu mencegah pertumbuhan kulat dalam tubuh. Eleeh pakai krim pun boleh kan.. Yess, boleh memang la boleh tapi kan ke lagi bagus kalau kita Mencegah dan merawat dari dalam?hihi

Cadangan Nurin, Sapu krim anti kulat pada tempat yang dijangkiti sebanyak 2-3 kali sehari dan amalkan Alfalfa Shaklee

Alfalfa Shaklee sebotol 330 Biji RM53 kalau sehari 3 ke 6 biji,sebotol tahan berapa lama? JIMAT kan..Siapa kata produk Shaklee Mahal?



Jaga makan, jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

20 October 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : SHAKLEE READY STOK


Assalammualaikum

Hi

I just wanna say Hi  

Really!

I haven’t been writing for the longest time, so… Hi again!!!

Ha ha ha

Baiklahh First of all, Salam Maal Hijrah from me, H and M may this year will be better for us than before. Semoga kita semua berada dibawah lindunganNYA.Ameen.

Okey.. Nak bagitau ni

Stok Shaklee Sentiasa Sold Out

Hari ni kita oder lagi

Esok Sold Out lagi

Kita pun oder la lagi Ehhh dia Sold Out lagi dan lagi

Ha ha ha

Today,  I decided oder stok Shaklee lagi

Siapa Nak?



Alhamdulillah, stok vitamin shaklee sentiasa dapat permintaan customer. Paling win repeat order berbotol-botol. Semuanya dengan izin Allah.



Jaga makan, jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298

X




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

04 August 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : TIPS BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX SHAKLEE


Hari ni selesai register New member SHAKLEE, dulu regular customer.tiap2 bulan repeat oder. TQ  and Welcome Zayne. Me sentiasa jadi pakar vitamin anda.kihkih


Lama nak share, tapi tak tau nak tulis camner. Alang-alang kak N dah up my testimoni.so kite pun nak up jugak..Okey, just nak sharing dengan uolss my own testimoni. tak sempat edit sendiri. TQ kak N tolong edit kan. begini cerita nya, H a.k.a husband perokok tegar, bila musim Vape die jadi VAPE ON tegar. Orang kata hisap VAPE jimat, but for me tak nampak kat mane jimatnya. Vape tu sebiji sampai RM300 ke 400 liquid dia boleh jejak RM90 celah mane jimat nye? Seminggu sampi 2 x parcel flavour vape sampai ke rumah.jimat keee??.. selalu tanya H JIMAT KE SAYANG? So Me bagi H sebotol vivix,dalam hati “nak berhenti,berhentilah..tak nak berhenti pun takpe” I really hope this will work. Doa hari-hari moga allah buka pintu hati dia untuk berubah.ALHAMDULILLAH! lepas consume Vivix, Rokok rasa pahit,rokok tak sedap macam selalu,rokok busuk,rokok mahal, my goshhhh.misi berjayalahhhh



Now, Hampir 10 bulan H bebas Nikotin Vs Tar! Pegi buat medical checkup doc cakap,tubuh badan kita,ambil masa 5 tahun untuk clear nikotin. So hati jiwa kena kental.pokok pangkal HATI.

Untuk isteri-isteri,jangan terlalu memaksa suami untuk berhenti merokok, biar dia dengan rela hati berhenti merokok. Me tak penah tanye bila suami nak berhenti merokok biarkan dia dengan dunia nikotin dia.. lama-lama esok bosanlah.lagi-lagi bila nampak orang sekeliling sakit disebabkan rokok. Mesti dia insaf walaupun sekejap. Hehe Tidak penting dimana anda bermula, tetapi yang penting di mana anda berakhir.

Vivix bukan hanya anti aging
Vivix bukan hanya untuk dapatkan rasa bertenaga
Vivix bukan hanya lambatkan pembentukan AGE protien
TAPI Vivix jugak istimewa untuk mereka yang ingin berhenti merokok!


X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : HARI KEJADIAN,2 OGOS 2016

2 ogos 2016

Morninggggggg, yes I know... dah tengahari pon. Haha tempat keja takde internet, so takde keja yang boleh dibuat tanpa internet. Just relax dan nikmati secawan coffee! I just writing this post on MS Word then bila internet back to normal I copy paste to my blog. Mudah kan? Okey, Hari ni 2 ogos its mean M birthday!

M : Mama nak kek cokelat ada bakar!
Me : WHAT BAKAR ?
M : bakar puhhh puhhh
Me : HAHAHAHAHHA

Did u know what is BAKAR yang M maksudkan? I think kek cokelat ada BAKAR is kek cokelat ade lilin laa.haha! Okey M, lets celebrate your birthday with kek cokelat BAKAR.



Oh Ishqa, you’re 3 already! Soon you’ll be 4, then 15, then 25, then you’ll be with some pakwe and marry with him…and forget all about me,Mama will cries forever

Dear M, May Allah protect you always and be ‘anak solehah’

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

28 July 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : KHASIAT DAN KEBAIKAN MULTIVITAMIN VITALEA SHAKLEE




Mornings with my M, seriously the best. Bangun pagi, mandikan M,pakai baju then mama siap-siap nak pegi keja. Masa mama tengah siap-siap, M akan stroy2 tah ape-ape.tapi mama layankan aje,walaupun ade jugak part2 yang mama tak paham.hahaa “oohh ye ke” “scary nyee” “lepas tu”. 
kadang-kadang tak sempat mandikan M,so her “mak” will take over part mandi-mandi 
OHH Felt like such a crappy mama, I tell you. Sorry M!

Kerja, kerja

Nak pegi keja,M peluk-peluk bagi kasih,bagi sayang,bagi cinta,bagi rindu

MOM, Ape perasaan ketika itu?

LAZY, LAZY Kan ??

Malas,Malas


hahaa
Ehh hello, you guys know I loveeeeeee my job and yet, even I get lazy days. 


Okeylah,jangan nak merapu sangat,hahaa.just nak share,Ramai yang tak amik endah tentang kepentingan multivitamin kerana menyangka apabila cukup makan 3 kali sehari dah memadai.Hakikatnya untuk dapatkan vitamin dan minerals yang setanding dengan kandungan multivitamin, ada kajian menyatakan ia adalah sama dengan 40 jenis lauk pauk. Sedangkan rata-rata hari ini mempunyai menu yang hampir sama setiap hari.Malah ramai ibu bapa yang risau apabila anak mereka hanya suka makan nasi, kicap dan telur semata. Maka pentingnya pengambilan multivitamin untuk memberi keseiimbangan kepada keperluan semua jenis vitamin dan mineral dalam tubuh.

To-Do Checklist for yourself :
1. Anda mempunyai masalah senang sakit kepala, mudah pening, rambut sering gugur ? atau
2. Anda adalah pesakit kencing manis dan sering keletihan ?
3. Ibu yang mengandung atau menyusu?
4. Anda sedang mengalami sakit beguk/ tiroid (akibat kekurangan iodin)

PERCAYALAH.. Sebenarnya anda adalah antara mereka yang memerlukan multivitamin. It’s just so good to share this with uols, Apa kata cuba amalkan Vitalea Shaklee! Kandungan vitamin dan mineral yang lengkap membantu tubuh kita sihat dan menjana minda yang cergas.

Mahu mendapatkan sebotol multivitamin untuk anda dan keluarga? Oh ya Shaklee juga mempunyai multivitamin khas untuk kanak2. So ape tunggu lagi, you can try VITALEA



Stayhealthy !
Get Healthy !
Be Health !


X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

26 July 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: SHORT HOLIDAY WITH FAM


Hi alls

Still in raya mode ?

Okey selamat hari raya lagi

#rayakansebulan
hahaha

Me no..

I have to start pegi kerja, melayan karenah anak,vacuum, mop, laundry, ironing and the list goes on and on and on..hihi

Haaaaa blog is my dairi.Believe it or not,sebenarnya i love writing tapi bila malas menguasai diri.ape pun tak jadi. Okay nak citer ni last week we decided to go for a quick holiday,hari ni pegi esok balik..pegi tak jauh mana pon. bandar JB this time. We wanted to bring M a.k.a medina jalan-jalan kat Angry Birds Activity Park – JBCC. 

So hakak pon booking hotel through Agoda. Pilih tarikh,pilih hotel,pilih bilik then bayar.okey setel.5 minit lepas tu Agoda hantar confirmation email. Lepas tu hakak yang sengal-sengal ubi ni pon forward lah email tu ke H a.k.a husband. Okey setel my part! And I Back to do my work.

Suddenly, H called me out.

H : “SAYANGGGG???”

ME : “KENAPE?”

H : KENAPA SALAH PILIH TARIKH HOLIDAY?

ME : WHATTTTTTT !

H & ME : HAHAHAHAHA

kenapa salah pilih tarikh holiday, The 5 words that will change our fate that day. Alamak,cmner ni payment dah clear.sepantas kilat hakak call Khidmat Pelanggan Agoda. In 10 minit setel semua masalah. Staf agoda call hotel and request untuk tukar tarikh baru,then hotel approved! Fuhhhh lega. Terima kasih staf Khidmat Pelanggan Agoda kerana sudi membantu hakak yang kelam kabut ni. I appreciate you!

Sabtu,lepas lunch kami gerak ke JB. We stayed at KSL Hotel & Resort over the weekend. First day, malam-malam pegi Kilang bateri and bazar karat. Second day, pagi lepas breakfast mandi ,lepak-lepak kat dinosaur water theme park. Paling tak best,M takut dinosaur so M mandi sambal kepit- kepit kaki mama, mama pulak mcm nak jadi dinosaur kat situ. I always jerit-jerit “Mandi la mandi la jangan pegang kaki mama” before 12 noon we chek out then kami pegi merambu di Angry Birds Activity Park.




Enjoy!

 M and H had fun

happy SHORT holiday!



ilove coffee

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

25 July 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE DAN BAGAIMANA PEMBELIAN SHAKLEE SECARA ONLINE MEMBANTU SAYA BERKEMBANG





Mula join ahli Shaklee tahun 2012, masa tu gugur untuk kali ke 2. So cari supliment yang boleh baik pulih secara menyeluruh. Google dan google lagi, ramai kata SHAKLEE the best. So, nekad nak beli ESP.Join ahli sebab nak dapat harga murah. Tak penah pikir kelebihan – kelebihan lain yang boleh dapat sebagai seorang ahli SHAKLEE. 

Setahun lepas tu ada kawan tanya “eh ko jual Shaklee kan? Aku nak beli vivix untuk mak mertua aku” masa tu terpikir betul-betul bagus ke produk Shaklee ni sampai VIVIX yang mahal tu pon orang sanggup beli? Then the next day, partner catalyst tanya harga produk Shaklee,harga set besalin. Wahh peluang baik ni. So dari situ lah timbul minat nak jadi pengedar Shaklee yang Berjaya.haha. 

Alhamdulillah dari tahun 2012 hingga hari ini, semakin ramai kawan-kawan saudara mara,ipar duai mengenali Shaklee. Ramai juga yang dah jadi ahli dan mula berbisnes dengan Shaklee. Master Norita penah pesan, memang ramai orang jual Shaklee, tapi bape ramai yang dah Berjaya? Berapa ramai orang jadi nelayan, kenapa ikan di laut tak penah abes? Maka nya Jangan pernah risau dengan rezeki allah. Rezeki allah tak penah salah alamat.


Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

•boleh dapat harga lebih murah dengan pmbelian kita. Boleh dapat diskaun 15-20% setiap produk. 

•Kumpul point dapat CASH. Bila kita mendaftar sebagai ahli shaklee secara automatic kita juga dikenalkan dengan unit volume (UV). Uv ini akan dikira bila kita membuat pembelian apa-apa supplement atau item dengan shaklee.Kelebihan mengumpul UV ini adalah untuk mendapat (cash bonus) dari shaklee atau lebih dikenali sebagai bonus shaklee. Bonus akan direct masuk akaun mengikut tarikh yang ditetapkan. Semakin tinggi UV yang dikumpul,semakin banyaklah Bonus yang dibayar oleh Shaklee kepada kita.

•Setiap bulan Shaklee akan OFFER harga istimewa untuk produk-produk terpilih. Biasanya Beli 6 Percuma 1,beli 2 dapat less 5% atau beli 3 free 1.. best  jadi ahli Shaklee kan?

•Sebarang belian adalah sangat mudah. Sekarang kita hanya perlu masuk website shaklee sahaja untuk buat belian, dan boleh gunakan kad debit atau kad kredit sendiri. Klik klik dah siap!

•Ade lagi, selain bonus, boleh dapat pakej percutian menunaikan umrah dan bercuti ke negara-negara terpilih. Semua di tanggung oleh Shaklee. Bertambah menarik kan?

Bagaimana Pembelian Secara Online Membantu saya berkembang 

•Memandangkan branch Shaklee jauh kat bandar JB, so segala pesanan produk Shaklee di buat secara online melalui  www.shaklee2u.com.my  tekan tu tekan ni, okey setel oder. Esok berkotak-kotak produk Shaklee sampai
.
•Kalau customer oder produk Shaklee, saya just call HQ Shaklee,summit oder complete siap alamat customer, buat bayaran esok nya customer dah boleh dapat produk yang dipesan. HQ Shaklee pos elok je siap berkotak bagai. tak payah susah-susah  keluar rumah untuk ke pejabat pos, biar  kurier Shaklee yang menjalankan tugas.

•Setiap barang yang dipos oleh HQ Shaklee akan selamat sampai kerana packaging yang shaklee sediakan memang terjamin keselamatannya dan kemas. Belum penah lagi dapat barang dalam keadaan yang rosak. Yang pasti Terjamin dan selamat !

•Time berkursus atau bercuti, tak perlu bawak stok lagi. kalau takde talian internet Just make 1 call segala urusan tempahan produk selesai. Boleh membuat Pembelian Bila-bila Masa. Samada call HQ Shaklee or call master kak norita segala urusan selesai dengan jayanya. Bekerja,bercuti sambil berniaga! Haha. I love my job my business!

• paling best, shaklee menyediakan sistem terbaik yang sangat mudah digunakan 
 www.shaklee2u.com.my 




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com


Allah knows best.
X

20 July 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : HARI RAYA 2016


Selamat Hari Raya

Maaf Zahir & Batin

Ermmm  not too late untuk wish kan?masih hari raya kan?

Haha


Nahh, i belanja ketupat palas meletop kebabom

Hari raya! Tahun ni mertua turn, sehari sebelum hari raya, on the way to my MIL’s house, M (medina) muntah-muntah so we decide cepat-cepat cari klinik. 

Pagi raya! Salam-salam mintak maaf, makan – makan then pegi beraya rumah jiran-jiran. M really enjoy dapat collect duit raya. Lepas 3 buah rumah jiran kami beraya M cakap “Mama macam nak pengsan”  so kite balik and M tidur sampai ke petang. We decided to spend our first day raya just sleep,makan-makan and do nothing.. Hehe...

Raya 3! It’s time to pack and back!! We are back in Kluang by dinner time.Tired

Raya 4! Pengerang here we come. Majlis perkahwinan cousin zarif & Yani

Begitulah cerita hari raya kami. and i can’t believe ,takde family photo raya okeyyy! semua bizi makan minum repeat makan minum repeat.

Gambar? Lupa !

Okey takpe, We will try again next year insyaAllah




Anyone yang jual burung hantu? 
M is animal lovers. Latest, M request burung hantu, mama scary! 
She really enjoy petting animals and playing with them!

ehh okeylah

See you , insyaAllah



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

10 June 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : PROMOSI LECITHIN SHAKLEE



To be honest, I miss writing here and reading more info from google. Haha.Tapi apakan dayaa internet ding dong ding dong. almost 1 week jugak internet ding dong ding dong kat tempat keja. And now, I’m writing this post from felda kahang barat. Menumpang tempat keja orang kejap, nak setel kan keja yang tertunggak esok lusa nak audit. So, kejap lagi bolehlah balik ke tempat asal.

Yeah, I know sometimes kita rasa tertekan bila takde internet kan.samalah ape yang sedang gua lalui sekarang.

Betul-betul rasa kosong

Betul-betul rasa bosan

Ohh internet!

Last night,sambung baca buku PINK. Buku Bisnes "Cara kami" by Felinna Nadea Ed Fatah. Dah penah katam sekali, so kita repeat la.bagi betul-betul meresap dalam jiwa i.hope.

Banyak sentap baca buku ni, sebabnya ape yang dia tulis kadang-kadang tu penah jadi kat diri sendiri.haha! banyak nasihat, pengajaran dan pendapat yang boleh diguna pakai uols.beli la sebuku.tak rugi.kalau nak pinjam I punya pun boleh.text me now =)



Okey,lets move on!

Ehh lupa nak kecoh-kecohkan, PROMOSI SHAKLEE untuk bulan JUN ni menarik taw. Promo untuk seisi keluarga. Dapatkan hari ini, Nak oder boleh hapdate i.
Atasi masalah sembelit bulan puasa dengan pengambilan Lecithin Shaklee.



Remember my previous entry about I’m on a mission ?

right now, one thing I want the most… is another baby. Crazy isn’t it..Haha
tak pernah serik laa. I will try my very best. 

Please doa for us..


X



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

02 June 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : IM BACK ! !



Since i tak rajin hapdate blog, hari-hari ade je customer whatapps and keep asking me “ u tak jual Shaklee lagi ke” ALLHAMDULILLAH, Nurin masih pengedar Shaklee yang sah, belum penah kena terminate lagi.hihi!

Lately business Shaklee more pada offline sales. Dah jarang pos-pos barang but Still ada pos jugak la.hahaha. Kalau tak sempat i mintak tolong dengan Kak N – Master Shaklee untuk pos Kan takpun Shaklee Hq yang pos kan.. bukan malas okey tapi kadang-kadang kena pi kursus luar kawasan tu yang tak sempat nak pos barang uolss. Business Shaklee kan mudah? Yeah!



Anyway, jangan segan-segan nak oder shaklee dengan Nurin, in sha allah.
saya bantu anda.

ehh

ehh

saya kan pakar vitamins anda!
hiks 😘


 Wish me luck. Allah knows best.

X





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

HAPPY BIRTHDAY MAMA !


ON MY BIRTHDAY, my medina wish me Hepi besday mama! Lepas tu dia cium-cium pipi mama dengan air liur basi still kat tepi mulut die..eeee pegilah cuci muka dulu..hihi! me ? Tepuk2 pipi macam baru tersedar, eh anak aku dah besarlaa..dah pandai wish besday. Fuhhh I am not a perfect mother. But somehow my girl still think I am the best mama in the world. Haha!

Rasa macam banyak masa aku abaikan anak. So, today mula lah tanam azam baru dalam hati. Medina is mine, we need to spend more time with her. Promise, Every time I want to do something for my anak, In sha allah. 

After almost 3 years being a mama, I am still learning and trying to be a better person for my small family. Ameeen.


I love you, my Cinta!


Hahaha bosankan baca, okeyyy bye!


I’m on a mission!! What? Nanti I share!






Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

ENJOY YOUR LIFE !


Akhirnya dapat gak mengadap laptop dan hapdate blog. Fuhh bagai melepaskan kentut die punya lega,haha!

Pagi tadi bangun tidur siap pasang niat, hari ni nak hapdate blog! Haha Nampak kan kesungguhan kat situ. Masuk tahun 2016 ni, rasa macam 24 jam tu cukup. Tak tau ape yang i bizikan. Sampai satu tahap, penat punya pasal, hakak tidur berdengkur uolss..tu tanda nya ape? Penat hokey, yes penat laa..hahaah i is malu uols.. 

biasalah rutin harian. masuk Pim, Kemas2, tengok jadual hari ni ade kelas ape, tengok system then update, tengok email ade new task ke tak pung pang pung pang ehh dah pukul 1, balik rumah makan solat okey masuk pim semula and repeat as before, akhir bulan kena cukup 48 Hours class ICT. ohh KPI yang semakin menzalimi diriku.huuhh . Pukul 6 balik, setelkan COD shaklee, amek stok shaklee dan produk kecantikan. Well, I tried to arrange my schedule sebaik mungkin, tapi kadang-kadang kecundang jua.haha! maaf kan saya kepada customer yang COD, janji pukul 6.30 tapi sampai pukul 7, time maghrib pulak tu.really sorry! Tu belum kira lagi yang oder takoyaki.balik dari COD, solat makan then buat takoyaki pulakkk. Weekend pula kite follow boss Cetusan Altimate pantau kerja-kerja kontraktor. Alhamdulillah Cetusan Altimate dapat projek kecil-kecilan.Seronoknye hidup begini! Hakikatnye i is stress. No more time for my daughter. 

Bab Penat ni, tak payah nak ngomel la.semua orang keja,semua orang ade tanggungjawab dan semua orang penat,haha! Masing – masing ade misi tersendirikan.. 

Ehhh Tapi kan hepi taw bila customer beli vitamin then repeat. That means your body needs vitamins, and  vitamin tu work in your body kan,kan?. Alhamdullah. Hilang segala penat lelah! 



How I wish this life is a simple 

X





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

07 February 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:BERJAYA HAMIL DENGAN SHAKLEE GLA COMPLEX

wehuuu semangatnya hakak update blog harini, haha! Dari kelmarin,dari semalam nak hapdate blog tapi Asik tangguh-tangguh je. Harini ahad, korang mesti happy kan sebab cuti panjang dari sabtu sampai ke hari selasa. Aku pun suka gak,walaupon sebenarnya aku dah MC 11 hari,haha! Medina lately suka buat perangainya.semalam betul-betul  menduga keimanan mama, Geram je rasa,asyik nak berkepit doplohpatjam.tau la mama cuti lama nak oi tapi jgn la over sgt,haha! 

Eh sebenarnya nak share dengan korang,I baru dapat testimoni hamil dari customer yang amalkan GLA Shaklee.ALLAH,terima Kasih di atas kurniaan mu kepada customer ku.ameeen. Wow and sweet sangat kan.. Customer nurin ni nama kak ani, sporting habis.Selalu update perkembangan terkini.Kak Ani ada Masalah period tak teratur,then dia amalkan GLA, alhamdulillah period setiap bulan..baru-baru ni disahkan HAMIL.suka kan.kan..



So kesimpulannya, TERIMA KASIH kepada kak ani yang bersemangat waja, membeli, mencuba,menyokong,produk shaklee. Again, TQ cutomers, i love uolls! Muah!

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

02 February 2016

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : KEBAIKAN PERFORMANCE DRINK SHAKLEE, MINUMAN ISOTONIC TERBAIK

Siapa penggemar minuman isotonik yang berada di pasaran? 100 plus ke revive ke Gatorade ke? Minuman isotonik merupakan minuman yang membekal tenaga yang pantas dan boleh mengelakkan dehidrasi akibat kekurangan cecair didalam tubuh badan.

TAPI

Tahukah anda, kebanyakan minuman isotonik (baca: 95% mungkin) mempunyai kandungan gula yang sangat tinggi dan berkarbonat? Hui seram I,kang tak memasal kena penyakit kencing manis pulak..kan.kan..


So, Bertukarlah kepada Performance Drink yang dirumus khas oleh Shaklee! Performance Drink Berbeza dengan minuman sukan lain, Performance Drink mempunyai LEBIH 67% otot glikogen 
( sumber tenaga ) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera. Performance Drink merupakan minuma isotonik yang ISTIMEWA kerana tidak mempunyai karbonat dan kandungan gula yang sangat minima.Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.

Tapi seriuslah, Anda akan rasa segar selepas minum PD. Setiap petang medina mesti request Performance Drink masuk dalam botol hello kitty. Abes sebotol die request lagi, overkan dia. Haha!
Sebulan kena ready 2 tong stok Performance Drink kat rumah,

Kenapa Performance Drink lain daripada minuman tenaga yang lain?


  1. Kandungan gula yang terdapat dalam Performance Drink kurang berbanding minuman lain
  2. Mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah dan membolehkan ia mudah diserap untuk mengekalkan paras gula dalam darah
  3. Membantu mengurangkan penyah-hidratan (kurang air, kehausan) kerana Performance Drink dilengkapi dengan kandungan natrium yang membantu mempercepatkan penyerapan air ke dalam tubuh
  4. Mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium, dan chloride yang membantu membekalkan tenaga dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh
  5. Performance Drink dapat membantu memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, serta meningkatkan daya ketahanan otot
  6. Mempunyai lebih 67 % otot glikogen (sumber tenaga)


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : READY STOK

Assalammualaikum,

Kegilaan apakah,berbulan tak hapdate blog.haha! hakak sebenarnye takde lah bizi sangat tapi entah la hidup ni macam tak cukup masa.bangun pagi pung pang pung pang eh dah malam kee..nampak tak?betapa kusutnya hidup hakak?? Stok Shaklee keluar masuk pun i tak sempat audit uolss.main oder je,janji barang sampai.bila dah masuk bulan baru,azam baru,tekedek-kedek la hakak hapdate stok Shaklee yang ade.huhu! tak tahu nak describe diri pemalas tahap ape. Ya allah ampunkan hambamu ya pemalas ini.

Walaupun tak hapdate blog,facebook,page facebook,IG dan segala sosial media yang ada,Stok Shaklee yang keluar masuk memang tak terkira.gituuuu.gaya nya nampak macam nurin ni pengedar Shaklee yang gah-gah pulak kan..amiiin.stok keluar masuk pon nak kecoh kan.haha. tapi itukan rezeki,alhamdulillah bersyukur sangat.mana tau coming soon sebulan income 3,4,5,6 angka statik,boleh senyum sampai telinga!

Sebelum chow chin chau,nak share sikit..my regular customer..dulu suh jadi ahli tak mau.last month sekali dia borong produk Shaklee,dapat free member terus,dah la tu siap dapat bonus tunai lagi. Harga produk?mesti la Gila punya harga! Memang gila sangat wei, haha! Rugilah siapa yang tak join ahli. Kan.kan.


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com