06 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: SEBUAH KEJAYAAN YANG BESAR PERLUKAN MASA



Permainan manusia semakin hari semakin kejam.Zaman sekarang tak boleh nak elak-elak,macam zaman sekolah dulu-dulu..bila cikgu suruh pegi depan,kita tarik  kawan lain sama join kita"ko  lah pegi dulu,ko lah..ko lah" betul tak? sekarang ni kalau kita masih dalam keadaan "elak-elak" maka kebelakanglah kita tanpa arah tujuan.So nak berjaya,Fokus yang di depan,sesekali pandang belakang untuk mengingat bagaimana kehidupan sebelum ni.Arghhh ape yang haku bebelkan di kala hujan turun,dalam hati terpikir macamana nak balik rumah berbekalkan sebiji motor sekuter di kala hujan yang sangat lebat? 

Habeslaah basah segala yang ada ni ha.Sampai rumah nanti, Confirm medina keluarkan soalan tak berapa nak cerdik "Mama kencing dalam seluar eh?"



Perkara wajib korang perlu ingat?

Nurin ADALAH Pengedar Shaklee Kluang
012-7995298



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com