07 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : ALFALFA DAN VITAMIN E SHAKLEE SANGAT BAHAYA


Assalammualaikum & hi,

Awak, kite Tak nak cerita panjanglaahh, nanti ada orang anggap kite citer tak senonoh pulak kan.. So sesiapa ada masalah hubungan "dalaman" suami isteri boleh lah try Alfalfa dan Vitamin E shaklee ni..2 vitamin dah cukup untuk membantu menghangatkan lagi hubungan suami isteri.Ehemm,ehemm.

Vitamin E untuk sesuai untuk suami, dan Alfalfa untuk sesuai untuk isteri. Hubungan yang macamana? Eeeee kenapa lambat sangat nak paham ni.. Hakak-hakak nak tau,try tanya Mr Google yang hebat tu.die banyak jawapan.hihi

Kelebihan Vitamin E:


  • Memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum (Sel Telur).
  • Merupakan antioksidan yang dapat menghalang radikal bebas dalam tubuh badan daripada merosakkan sperma dan ovum. Oleh itu, pengambilan Vitamin E yang mencukupi adalah penting bagi menjaga kualiti sperma yang dihasilkan. Taknak la nanti ada risiko dapat anak yang tak sempurna…
  • Merangsang LIBIDO iaitu keinginan seks, kerana ia meningkatkan paras testosteron dalam badan. Kekurangan testosteron menyebabkan nafsu semakin menurun dan stamina semakin berkurangan.
  • Vitamin E Shaklee disertai dengan Selenium. Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa Selenium. Pengambilan Vitamin E haruslah lengkap dengan Selenium untuk mendapatkan kesan pengambilan yang optimum. Tanpa Selenium, ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka masa panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

Kelebihan Alfalfa:


  • Merawat masalah keputihan yang sering dialami oleh golongan wanita. Pastinya masalah keputihan ni harus dibendung secepat mungkin bagi mengelakkannya jadi lebih teruk.
  • Memberi keselesaan sewaktu melakukan hubungan intim. Tidak mustahil untuk mengulangi pengalaman malam pertama :)


So bukan esok,tapi hari ni lah kena cepat-cepat oder vitamin yang kebabom bomm bombastik ni! Confirm tak nyesal,mesti repeat oder nanti,best kan? best kan?

yang sebenarnya diriku tengah bosan kat tempat kerja,maka terciptalah tajuk post yang entah ape-ape tahhh.mana tau boleh naikkan rating blog.haha!



Vitamin Rawatan Kecantikan Dalaman
Vitamin E + Alfalfa


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)

SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com