19 August 2015

DUYONG MARINA & RESORT KUALA TERENGGANU



Tengok je blog,terasa  banyak gila cerita nak di update, tapi masa tak ada,memalam masa banyak kat my lil princess yang banyak cakap tu..Semalam elok je medina tidur awal,pukul 9 dah selamat tebongkang. Si mama medina pun excited la nak update blog. Bukak lap top pastu baring2,konon nak mikir la citer2 nak update kat blog.Sekali tertidur. Camner tu?hurmmm Kalau dah tertidur tu, memang tak ada hasil lah kan, kecuali mimpi indah belaka.mihmihmih!

Korang nak tahu cerita tak?Last week kursus 4 hari kat duyong marina & resort Kuala Terengganu(dulu - Ri-Yaz heritage marina resort)Pukul 1.30 pagi dah keluar dari rumah,rushing dengan kawan-kawan pi airport subang.Padahal flight pukul 9.45 pagi.Nampak tak betapa excitednye kami haha.just ikut arahan,depa kata pukul 7.45 pagi kena ade dah kat airport.


Bilik kat atas,jenuh aihh naik tangga pikul beg baju,beg lap top handbeg lagik

Apa yang menarik nya duyong marina & resort ni?tempat menarik,bilik kebabom best,pemandangan cun.tapi,reception tu yang tak berkenan.kami kategorikan mereka “sombong” servis slow! Kita call nak suh van pickup,dengar suara yang merdu ni,tak jawab ape pun elok je die letak tepon.hangin weh! Macamlah kite duduk situ free,bayar hokey! Kenape nak suh pickup?sebab dari bilik nak ke training room,nak ke restoran utk breakfast,lunch & dinner sangat jauh.sempat berpeluh ketiak uolss.Makanan pun tak berapa okey,maybe tak sesuai dengan tekak kot.ade jugak 3 4 orang yang kecundang sakit perut termasuklah i.



masuk bilik campak semua barang terus pi mandi,giler kauu dari pukul 1 pagi sampi ke 7 malam tak mandi.rimas kemain!



Rupanya ramai yang kata staf tak friendly

Annual training kali ni banyak info,skill yang boleh di praktiskan.Training start dari pagi bawak ke malam.Seperti biaselah,tiap kali lepas makan confirm ngantuk.ape depa cakap kat depan,tak dengar dah.cuba nak focus tapi tak boleh.siap ckp kat kawan sebelah “ fieza,tolonglaah.ngantuk ni” solution nyee fieza keluarkan tepon bukak kamera,haa pandai tak die nak hilangkan ngantuk mama medina ni?Punyalah seronok time ngantuk di sorongkan seketul kamera. Ape lagi,terpaksalah fieza snapkan gambo sampai penuh memory tepon die.ahh dulik ape..sorry fieza!Seronok betul bila orang amek gambo kite,feeling like princess menari2 depan lensa kamera.phuiii..kihkihkih.



Okey abes dah.tu jela ceritanya.

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)
SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com