13 June 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:MINUMAN BERTENAGA DI BULAN RAMADHAN/PUASA


Alhamdulillah,tak lama lagi kita bakal menyambut bulan Ramadhan.Nurin dah ready 2 tong Performance Drink Shaklee untuk juadah minuman kami ketika bersahur,berbuka dan moreh.Kenapa mesti Performance Drink ? Sebab Performance Drink merupakan minum isotonik yang istimewa kerana tidak mempunyai karbonat dan kandungan gula yang sangat minima.Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.Bancuh Performance Drink pekat-pekat lepastu letak ais..memang sedaappp.. tekak tak rasa kering,takdela lemau je badan time kite berpuasa.hiii

Untuk bulan puasa ni,Nurin memang sangat recommended Performance Drink.. Tambah pulak cuaca terik sekarang kan.nak tau rasa cmner?rasanya sangatla sedap..Oren yg asli..Sesuai untuk seisi Keluarga taw.Jangan Risau,harga insya'allah..mampu milik untuk semua..
1 tong boleh tahan 1 bulan..
lekas lekas lekas oder  yeeee


Gambar : Google



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com