12 November 2015

TAKOYAKI KLUANG: SAYA JUAL TAKOYAKI


Assalammualaikum.

Im food lover,tapi takut gemuk, Hoih! takoyaki,salah satu makanan favourite Nurin kot.takoyaki ni adik cakap cenkodok jepun..whateverr yang penting sedap kan..mase mula-mula buat dulu.ade lah bagi kawan-kawan,jiran rasa seketul dua. Lama-lama berderet pulak yang oder.tak sanggup nak hampakan permintaan kawan,gigih la nurin & family buat tokayaki.hihi.Alhamdulillah. Semalam sesaje upload gambar takoyaki dalam group facebuk..ramai yang respon nak 1 box,nak 2 box nak 5 box.. dalam masa 1 jam,setel 20 box..fuhhh diluar jangkaan betul.

ade jugak yang request nak cepat..maaf sayang,Nurin bukan taknak buat,tapi tak cukup masa dengan kerja hakiki,anak,suami,Shaklee lagii..Takoyaki ni buat untuk suka-suka je. Next post Nurin share resepi takoyaki ye..malam tak nyempat,medina dah tarik baju mama.Sleep mama sleep pelis!



Bila kite tak dapat penuhi permintaan pelanggan, hati tersangatlah risau, Sorry again.mane yang Nurin tak take oder tu, insha’allah next time ya.Janji! Lagi satuu Nurin bukan seorang seller menipu or penipu,JUJUR its me sayang,harap paham.sedih taw awak sms kite gini.meleleh air mata i. susahnye nak jaga hati semua orang kan.




Orang Kluang,Korang jgn memalu, meh la beli Takoyaki saya!
RM5 6biji/box
RM10 12biji/box

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE


Assalammualaikum.

Hai kawan-kawan rasa macam dah lama tak hapdate blog kan..This week Nurin bizi sikit, walaupon hakikatnyee tak ada lah bizi sangat pon.haha! minggu ni nurin & my partner giler-giler buat event sebab nak cover bulan 9 & 10 punye event yang tertunda akibat bajet takde.huhu dah lama rasenye boss bagi cuti berbayar duk relax saje..So bulan 11 12 ni kena pulun sikit laa nak kejor KPI. Hurmm walaupun tak hapdate blog, tapi Nurin masih pengedar Shaklee dan still buat COD area Kluang..kadang-kadang COD sampai ke segamat taw,gigihnyee saya nak tengok kawan-kawan sihat dan cantek! Exceli kalau nak balik kampung tu lalu segamat,tu yang sempat COD tuuu..sebakul produk shaklee i buh dalam bonet kereta tuu.Terima Kasih orang segamat!

Hari ni nak share tips kecantikan kulit untuk nyahkan segala jerawat,kulit berminyak dan parut. Macamana? Alang-alang customer dah tanye..moh la kite share dalam blog pulak.



Cadangan Nurin, try lah Vit C,B complex,ESP dan Nutriwhite Makeup remover. Confirm awak semua takkan menyesal kalau nak add on Vita E dan GLA pon boleh!




Sustained Release Vita-C Plus

Siapa yang tak kenal Vitamin C ni kan.. Kecantikan,kesihatan,imuisasi,awet muda,system pemulihan dalam badan..semua dialaah..tak caya?
  • Sebagai anti-oksidan yang melindungi kulit 
  • Membantu mencerahkan kulit
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kologen dari dalam badan.
  • Membantu menghaluskan kulit
  • Membantu memerangi kanser
  • Membentuk kolagen-kolagen baru dalam badan
Vita-E Complex
  • Anti-oksidan yang kuat
  • Anti penuaan yang memulihkan tekstur kulit
  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Membantu melembapkan kulit
  • Membantu menghalang radikal bebas yang boleh merosakkan sel.
B-Complex
  • Membantu melembapkan kulit
  • Menghilangkan tekanan/stress akibat kerja seharian
  • Membantu mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
B Complex dikenali sebagai anti Stress,pikir jap..kalau kite stress jerawat munculkan?hihi

ESP - Soy Energizing Protein
  • Membekalkan protein yang membantu menganjalkan kulit
  • Mempercepatkan penggantian sel-sel kulit lama dengan yang baru
  • Membantu memudarkan parut pada muka.
ESP boleh buat Masker untuk di sapu pada wajah.. Parut di muka memang cepat hilang.. memang best sangat.

GLA Complex
  • Menguatkan kuku & rambut.
  • Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri. 
  • Membantu menangani ekzema. 
  • Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
  • Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
  • Menguatkn immuniti badan.
  • Mempelahankn process penuaan.
  • Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
  • Mengawal kencing manis
  • Mengawal kolesterol.
  • Bagus untuk saraf. 
GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik.

Nutriwhite Gentle Action Makeup Remover
  • Melicinkan, melembutkan dan menyerikan kulit 
  • menyingkirkan sel kulit mati 
  • Aloe vera menyegarkan dan menegangkan kulit.
  • Lembut, tidak berminyak dan kulit anda kelihatan lebih berseri.


Cara pakai pon mudah je just ambil sedikit Nutriwhite Gentle Action Makeup Remover ni, dan sapukan pada wajah, sental2 macam nak scrub muka tu. Lepas dah puas hati, barulah cuci muka. Confirm whitehead dan blackhead berjaya disental keluar! 

Haaa ini bukan sebarangan makeup remover taw.Remover ni bukan hanya membersih sisa-sisa makeup semata tapi juga membersih muka dari segala kotoran dan debu. remover ni boleh digunakan setiap hari walaupan tidak menggunakan makeup. Anggaran satu tiub tahan dalam 6 bulan lebih.


Okey habes dahh..Awak teruja? Tapi macam banyak pilihan kan? Nurin tak paksa uolss untuk ambil vitamin berderet-deret ni,ikut kemampuan dan keselesaan masing-masing..dan yang paling penting awak kena cuba sendiri dan rasai keberkesanannya.boleh sms/whatsapp Nurin cerita detail tentang masalah kesihatan yang dihadapi dan insyaAllah nurin akan cadangan supplemen yang bersesuaian untuk awak semua. Dann I will guide you cara pemakanan vitamin.Promise!

InsyaAllah Nurin akan mengutamakan pelanggan sebaik mungkin..


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com

+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

19 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:VITALEA SHAKLEE HARGA MAMPU MILIK


MAHU VITALEA PERCUMA?

Ambil masa,Relax & Fikir..Badan aku Mudah letih ke? Lesu,kurang bertenaga? walaupun dah minum secawan kopi..cepat penat,walaupon tidur yang cukup? tidak focus? 

Itu antara tanda-tanda awal badan kita memerlukan multivitamin. Ada banyak jenis multivitamin,tapi nurin rekemen VITALEA dari SHAKLEE.setiap tablet mengandungi 30 nutrisi lengkap diekstrak dari buah-buahan dan sayur-sayuran pengambilan secara berterusan selama setahun mampu mengurangkan risiko sakit sebanyak 65%,Selain berfungsi untuk  memantapkan kesejahteraan kesihatan kolon, hati, mata dan sistem imun dalam jangka masa panjang.

Okey, bagi abang-abang driver..tak kisah lah driver lori ke,driver bus ke driver kepada pak menteri ke..Vitalea sangat rekemen untuk uolss.lagi-lagi ketika memandu time matahari terik tu,dah lah silau,panas,bawak kenderaan tak boleh laju tambah pulak baru lepas makan tengahari..Ape jadi? Mengantuk kan? Ambil lah vitalea 1 biji setiap hari selepas breakfast,pasti kekal bertenaga sepanjang hari.

Fungsi Vitalea Shaklee?

1.Membekalkan nutrisi yang diperlukan oleh badan yang tidak dapat dipenuhi dari pemakanan seharian
2.Meningkatkan kesihatan dan fungsi badan secara menyeluruh
3.Menyokong kesihatan hati, usus dan mata
4.Meningkatkan kekuatan tulang dan sistem imunisasi badan
5.Memberikan perlindungan kepada badan bagi menentang kerosakan akibat radikal bebas
6.Melindungi kesihatan jantung , otot dan fungsi saraf
7.Meningkatkan kesihatan paru-paru, kolon dan prostat
8.Menyokong pembinaan tulang yang kuat dan kesihatan tulang
9.Membekalkan makanan kepada sel badan untuk tubuh yang lebih sihat dan bertenaga
10.Mengekalkan tekanan darah yang normal dan rentak jantung yang normal
11.Mencegah penyakit beguk (tirod)
12.Meningkatkan penghasilan sel darah merah untuk mengelakkan anemia atau merawat anemia (amat diperlukan oleh ibu hamil, ibu dalam pantang dan ibu yang menyusukan anak)
13.Membantu memulihkan selera makan dan melancarkan proses pencernaan
14.Membantu meningkatkan kecerdasan minda
15.Membantu seimbangkan hormon dan bahan kimia dalam badan
16.Membantu penyerapan zat dari makanan


See...banyakkan faedah dan kebaikan vitalea ni untuk tubuh badan kita? memang terbaik kan? Dr. Mahathir Mohamad merupakan pengamal Vitalea Shaklee.. haa orang hebat mestilah amalkan yang hebat kan.. Sebotol ada 120 biji,sehari ambil 1 biji pun dah cukup..Jadi,sebotol boleh tahan selama 4 bulan.nampak tak ade penjimatan di situ hihi*

Tahukah anda pengasas Shaklee iaitu Dr Forest Shaklee adalah orang yang pertama menghasilkan multivitamin. 



120 Biji
RM 88.75
MAHU VITALEA PERCUMA?


Daftar AHLI
BELI 1 Produk
FREE Vitalea

Rooogi kalau tak Grab Promosi ni,valid bulan oktober 2015 sahaja.

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)

SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!


07 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : ALFALFA DAN VITAMIN E SHAKLEE SANGAT BAHAYA


Assalammualaikum & hi,

Awak, kite Tak nak cerita panjanglaahh, nanti ada orang anggap kite citer tak senonoh pulak kan.. So sesiapa ada masalah hubungan "dalaman" suami isteri boleh lah try Alfalfa dan Vitamin E shaklee ni..2 vitamin dah cukup untuk membantu menghangatkan lagi hubungan suami isteri.Ehemm,ehemm.

Vitamin E untuk sesuai untuk suami, dan Alfalfa untuk sesuai untuk isteri. Hubungan yang macamana? Eeeee kenapa lambat sangat nak paham ni.. Hakak-hakak nak tau,try tanya Mr Google yang hebat tu.die banyak jawapan.hihi

Kelebihan Vitamin E:


  • Memperbaiki kuantiti, kualiti dan memperkuat sperma lelaki supaya dapat bertemu dengan ovum (Sel Telur).
  • Merupakan antioksidan yang dapat menghalang radikal bebas dalam tubuh badan daripada merosakkan sperma dan ovum. Oleh itu, pengambilan Vitamin E yang mencukupi adalah penting bagi menjaga kualiti sperma yang dihasilkan. Taknak la nanti ada risiko dapat anak yang tak sempurna…
  • Merangsang LIBIDO iaitu keinginan seks, kerana ia meningkatkan paras testosteron dalam badan. Kekurangan testosteron menyebabkan nafsu semakin menurun dan stamina semakin berkurangan.
  • Vitamin E Shaklee disertai dengan Selenium. Vitamin E sahaja tidak sempurna tanpa Selenium. Pengambilan Vitamin E haruslah lengkap dengan Selenium untuk mendapatkan kesan pengambilan yang optimum. Tanpa Selenium, ia boleh bertindak sebagai toksik dalam jangka masa panjang kerana ia tidak dapat melaksanakan fungsinya dengan baik.

Kelebihan Alfalfa:


  • Merawat masalah keputihan yang sering dialami oleh golongan wanita. Pastinya masalah keputihan ni harus dibendung secepat mungkin bagi mengelakkannya jadi lebih teruk.
  • Memberi keselesaan sewaktu melakukan hubungan intim. Tidak mustahil untuk mengulangi pengalaman malam pertama :)


So bukan esok,tapi hari ni lah kena cepat-cepat oder vitamin yang kebabom bomm bombastik ni! Confirm tak nyesal,mesti repeat oder nanti,best kan? best kan?

yang sebenarnya diriku tengah bosan kat tempat kerja,maka terciptalah tajuk post yang entah ape-ape tahhh.mana tau boleh naikkan rating blog.haha!



Vitamin Rawatan Kecantikan Dalaman
Vitamin E + Alfalfa


Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)

SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

06 October 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: SEBUAH KEJAYAAN YANG BESAR PERLUKAN MASA



Permainan manusia semakin hari semakin kejam.Zaman sekarang tak boleh nak elak-elak,macam zaman sekolah dulu-dulu..bila cikgu suruh pegi depan,kita tarik  kawan lain sama join kita"ko  lah pegi dulu,ko lah..ko lah" betul tak? sekarang ni kalau kita masih dalam keadaan "elak-elak" maka kebelakanglah kita tanpa arah tujuan.So nak berjaya,Fokus yang di depan,sesekali pandang belakang untuk mengingat bagaimana kehidupan sebelum ni.Arghhh ape yang haku bebelkan di kala hujan turun,dalam hati terpikir macamana nak balik rumah berbekalkan sebiji motor sekuter di kala hujan yang sangat lebat? 

Habeslaah basah segala yang ada ni ha.Sampai rumah nanti, Confirm medina keluarkan soalan tak berapa nak cerdik "Mama kencing dalam seluar eh?"



Perkara wajib korang perlu ingat?

Nurin ADALAH Pengedar Shaklee Kluang
012-7995298



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PROMOSI SHAKLEE OKTOBER 2015




Yang mane satu pilihan anda?


Atau nak Promosi lagi hebat?


Haa best kan promosi bulan oktober ni?

Cepat la call
Cepat la wassup
Cepat la sms

Nurin 012-7995298 !

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

12 September 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PROMOSI ESP SHAKLEE UNTUK KULIT SIHAT DAN CANTIK


šŸŒ¼hai wanita wanita cantek sekalianšŸŒ¼

Nak kulit kekal sihat dan cantik?nak tak kulit kurang berminyak,jerawat cepat kecut,kelihatan cerah?jangan risau,nurin boleh bantu wanita wanita untuk cantik dan sihat! bulan ni shaklee promo esp taw,ape kata try set kecantikan basic dr shaklee.semestinya ESP + VIT C..jangan risau,shaklee adelah natural produk..nurin janji kakak kakak sekalian tak kan menyesal!

khasiat vit C:
✨ Merangsang pembentukan kolagen
✨ Menguatkan immune sistem
✨ Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
✨ Mengatasi masalah insomnia
✨ Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
✨ Memperbaiki sistem pendarahan
✨ Merendahkan dan mengawal masalah tekanan darah tinggi
✨ Mencerahkan kulit secara semula jadi
✨ Memberikan tenaga
✨ Membantu penyerapan iron
✨ Mengekalkan kolestrol yang sihat
✨ Meningkatkan metabolisme dan membantu mengekalkan berat badan ideal
✨ Mengelakkan katarak
✨ Mengawal masalah kulit berminyak
✨ Mengecilkan pori muka
✨ Membantu melindungi badan dari radikal bebas
✨ Mengurangkan paras asid untuk pesakit gout
✨ Mengawal paras gula dalam darah

khasiat ESP:
esp merupakan Protien penting utk hilangkan parut.. Parut adalah sel mati yg tidak dpt dihilangkan selagi tiada sel baru yg sihat utk menggantikannya

✨Membantu menghilangkan jeragat dan parut di muka (parut jerawat juga)
✨Menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
✨Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan 
✨Memberi tenaga berpanjangan kepada badan dan meningkatkan kesihatan tubuh secara 
✨ Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
✨ Bertindak sebagai antioksidan
✨ Memudarkan parut
✨ Membantu pembentukan sel-sel baru.


Set Kecantikan Basic


#‎shakleekluang‬ ‪#‎pengedarshakleekluang‬ ‪#‎espshaklee‬ ‪#‎promosishaklee‬ ‪#‎shakleemalaysia‬ ‪#‎shaklee‬ ‪#‎shakleemurah‬

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

10 September 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : KAMPUNG TANPA WAYAR & NETBOOK 1 MALAYSIA



Arghhh lama rasa tak bersiaran ni, bukanlah bizi beno,tapi macam tak berkesempatan. Semalam, pagi-pagi dah terpacak depan ghumah orang.semata-mata nak check signal kampung wifi (KTW). Berpeluh-peluh cari tiang satu kampung..zon 3 la zon 5 la..zon 8 la..harap2 kerja keras semalam dapat turun 10 kilo lomak! Pukul 12 berlari-lari anak ke tadika,adik-adik chumel sedang menunggu kakak2 gojess datang bawak netbook kegemaran mereka.Alhamdulillah,tanggungjawab terlaksana dengan jayanye..Hari ni kite belajar tulis nama menggunakan Microsoft Word..macam-macam ragam..macam-macam perangai pon hadoo..


Kakak huruf Y kat mane?
Huruf Y ade kat keyboard sayanggg

Cikgu nak padam macamana?
Tengok ni,ade anak panah backspace,okey ni untuk padam..(2 minit lepas tu die tanye soalan yg sama)

Teacher huruf Q tak de..
huruf Q ade tu,tak lari mane pon..cuba cari kat keyboard..ade kannn

Kakak tengokk die bawak mainan gi sekolah..
takpe,budak pandai memang camtu..awak nak pandai esok bawak mainan okey!

Kakak die Tarik seluar kite..
hahaahah..kakak gelak goling-goling..cepat Tarik rambut pulak

Kakak huruf kecik macamana..
Capslock sayangggg

Hepinye kakak,awak semua buat hidup kakak2 gojes huru hara selama 1 jammm.. next 2 week kite jumpe lagi ye.. Esok lusa kalau hakak di beri peluang jadi cikgu tadika..confirmmmm hakak tak nakkk dik oii..kang hilang tahap kesabaran yang semakin menipiss. Nanti makpak budak2 datang serang i..kihkih ..Medina pun selalu kena cooooobit dengan mama tawwww.. untungnyaa budak zaman sekarang..barang-barang semua canggih..nak tepon makpak sediakan..nak netbook,pap hakak letak depan mata..Bestkan Bestkan?? dulu hakak nak pegang kakulator pon susah dik..hehe.. Okey Janji taw,Belajar rajin-rajin! semoga kita semua berjaya dunia dan akhirat..ameeenn.




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 
email : nanurinos@gmail.com

CARA CLAIM INSURANS - CERMIN KERETA BELAKANG PECAH

6 September 2015

Hari ahad lepas,mak upah seorang jejaka untuk mesin rumput keliling rumah..awal-awal pagi dah datang nak mesin rumput..dalam hati berkata-kata “awalnye,bagus jugak die ni” sebelum die mesin rumput tu,suami tanye die,samada nak keluarkan kereta dari parking ke tak.. “ keluarkan yang ni je(merujuk kepada kereta suami),yang lagi 1 tak payah sbb tak mesin kawasan situ” yang lagi 1 tu,kereta mama medina lah yang di maksudkan..okey kami pun mengikut arahan,keluarkan kereta suami je..kereta lagi 1 duduk diam2 dalam parking.

1 jam lepas tu,mak tengok si jejaka dah kemas-kemas mesin..mybe kerja dah siap..mak siap2 bagi upah..then si jejaka tu pun blaaa.. bile suami dah setel masukkan kereta beliau,elokkk je die cakap “maa,cermin belakang viva PECAAAH” cakap sambil senyum2,ingatkan memain..gurau2 manja..tapi hati ni rasa tak sedap..baik2 nak pegi berak,terus tak jadi..pegi luar,tengok cermin belakang anddd yessss..bukan gurauan yang cuba di sampaikan..MAKKKKKKKKKKKK TENGOK NI!! Bermulalah episode membebel dan memekak…Pong pang pong…dari luar rumah,sampai ke ruang tamu,sampai ke dapur,sampi ke toilet i membebel…sape nak ganti?sape nak bayar?ingat murah ke? Camner nak gi keja esok?nak tukar cermin kat kedai mana?hari ahad mane ade kedai bukak? Tak pandai mesin rumput ke ape? eeeee Rasa nak tumbuk je muka die !! nak mintak ganti rugi jugakkkk..ganti! ganti!ganti!. blaaa blaa blaaa..biaselah perempuan..kalau marah,semua die hembusss..nasiblah sape yang duduk berhampiran..kena pekakkan telingaaaa…



Penat membebel Sampai tertido..ahahaha..bangun2 dari tido,suami cakap “relax la,ada hikmah.allah nak bagi rezeki yang hebat tu..kan boleh claim insurans”  aik macamana mane boleh lupe ade amek insurans untuk cermin! Haiyaaaa sepantas kilat cari covernote..fotostat geran,ic dan lesen..siappp..Esok dah boleh claim!

Rupanya nak claim insurans untuk cermin kereta tersangat lah mudah..semudah ABC,semudah one two three..hehee..Just siapkan dokumen [covernote, geran kereta ,ic dan lessen – Fotostat] nanti tokey kedai bagi borang untuk sign2..tunggu dalam masa 1 jam..taaraaaa ..cermin siap di pasang! Uolsss cermin belakang lagi mahal dari cermin depan ye..hari tu total semua RM450.00 my insurans just cover RM400 je,then baki rm50 kena tambah duit sendiri. So next time kena cover lebih sikit untuk cermin..

bawak kereta sambil tersenyum,feeling lain..macam bawak kereta baru.

kedai ni servis TIP TOP,tokey pon ramah


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

20 August 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: TIPS MENCUCI MUKA DENGAN BETUL


Hai uolls,mama medina is back!

Ekceli hari ni mama medina berkobar-kobar nak share tips cuci muka dengan betul.Kenape?sebab Muka yang bersih boleh elakkan jerawat timbul akibat pori kotor dan tersumbat.  jerawat time period tue cito lain yo! Itu normal.haha


kekadang kita nie cuci muka ikut dan je kan..Gosok sane gosok sini,alaah sental jelah kak peah oiii asalkan rase bersih.. pernah terpikir tak, Rasa bersih tue betul-betul bersih ke? pernah tak korang rase tak bersih, tak freshhhh walaupun dah cuci muka? pernah kan?? jangan tipu uolss, I pon kenkadang rase camtu jugak. hihi . so, Seteleh puas mengoogle, akhirnya dapat jugak gambar yang di cari.

BAGAIMANA MENCUCI MUKA DENGAN BETUL?

Okay mula-mula korang kena cuci tangan korang dulu dengan sabun, make sure tangan dah betul-betul bersih.ye laa tadikan korang pegang meja pegang pokok,pegang tepon,remote garu sane sini,ingat tak? Euwwww kuman merata!



1st sekali Jangan lupa Bismillah dulu,lepas tu boleh lah sapu pencuci muka korang kasi rata-rata kemudian follow macam dalam gambar ni.buat step by step.setiap part tu ambik lah masa dalam 20 second,belai manja kulit muka kite.untuk area T zon just 10 second dah cukup,jangan lama-lama kang kulit muka kering.. Kalau ada sponge untuk muka..lagi elok gosok secara membulat.. dan slow2 kulit akan rasa lebih bersih.

Dah setel? Lap muka dengan tuala yang bersih.kalau boleh jadikan tuala khas untuk muka sahaja.dan rajin-rajin lah cuci tuala tu. Jangan biar je sampai berminggu-minggu tak cuci, nanti bau masam,kulit kusam!

Zazzzsss dah siap cuci muka dengan betul,confirm fresh!

Seketul kamera fieza mampu menipu ramai orang,haha!
muka kami glowing habes.haduuuiii tipah tertipu
saje kasi effect kat pic ni,tapi still nampak pipi fieza glowing mcm telur.ooopss


ehh lupe nak habaq... Shaklee pun hado pencuci muka taw,Gentle Deep Foaming Cleanser.Pencuci muka terbaik di perbuat daripada 100 % bahan semulajadi dan bebas PARABEN.


Gentle Deep Foaming Cleanser:
**Menjadikan kulit wajah kita segar dan bersih
**Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
**Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
**Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangi pigmen
**Memberi cucian lembut dan menyegarkan serta tidak menghakis atau mengelupas



Extra tips:
Di nasihatkan,kalau nak tidur tu rerajin lah mencuci muka.supaya pori-pori muka boleh bernafas,kulit anjal,mencegah muncul jerawat,meningkatkan regenerasi kulit!



Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)
SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

19 August 2015

DUYONG MARINA & RESORT KUALA TERENGGANU



Tengok je blog,terasa  banyak gila cerita nak di update, tapi masa tak ada,memalam masa banyak kat my lil princess yang banyak cakap tu..Semalam elok je medina tidur awal,pukul 9 dah selamat tebongkang. Si mama medina pun excited la nak update blog. Bukak lap top pastu baring2,konon nak mikir la citer2 nak update kat blog.Sekali tertidur. Camner tu?hurmmm Kalau dah tertidur tu, memang tak ada hasil lah kan, kecuali mimpi indah belaka.mihmihmih!

Korang nak tahu cerita tak?Last week kursus 4 hari kat duyong marina & resort Kuala Terengganu(dulu - Ri-Yaz heritage marina resort)Pukul 1.30 pagi dah keluar dari rumah,rushing dengan kawan-kawan pi airport subang.Padahal flight pukul 9.45 pagi.Nampak tak betapa excitednye kami haha.just ikut arahan,depa kata pukul 7.45 pagi kena ade dah kat airport.


Bilik kat atas,jenuh aihh naik tangga pikul beg baju,beg lap top handbeg lagik

Apa yang menarik nya duyong marina & resort ni?tempat menarik,bilik kebabom best,pemandangan cun.tapi,reception tu yang tak berkenan.kami kategorikan mereka “sombong” servis slow! Kita call nak suh van pickup,dengar suara yang merdu ni,tak jawab ape pun elok je die letak tepon.hangin weh! Macamlah kite duduk situ free,bayar hokey! Kenape nak suh pickup?sebab dari bilik nak ke training room,nak ke restoran utk breakfast,lunch & dinner sangat jauh.sempat berpeluh ketiak uolss.Makanan pun tak berapa okey,maybe tak sesuai dengan tekak kot.ade jugak 3 4 orang yang kecundang sakit perut termasuklah i.



masuk bilik campak semua barang terus pi mandi,giler kauu dari pukul 1 pagi sampi ke 7 malam tak mandi.rimas kemain!



Rupanya ramai yang kata staf tak friendly

Annual training kali ni banyak info,skill yang boleh di praktiskan.Training start dari pagi bawak ke malam.Seperti biaselah,tiap kali lepas makan confirm ngantuk.ape depa cakap kat depan,tak dengar dah.cuba nak focus tapi tak boleh.siap ckp kat kawan sebelah “ fieza,tolonglaah.ngantuk ni” solution nyee fieza keluarkan tepon bukak kamera,haa pandai tak die nak hilangkan ngantuk mama medina ni?Punyalah seronok time ngantuk di sorongkan seketul kamera. Ape lagi,terpaksalah fieza snapkan gambo sampai penuh memory tepon die.ahh dulik ape..sorry fieza!Seronok betul bila orang amek gambo kite,feeling like princess menari2 depan lensa kamera.phuiii..kihkihkih.



Okey abes dah.tu jela ceritanya.

Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)
SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

18 August 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PENGHANTARAN DI KAWASAN KLUANG



Alhamdulillah,balik dari kursus hari-hari cod Shaklee..terima kasih kepada pembeli..nanti nurin follow up sensorang okey.


Kediaman kakitangan hospital kluang – Done
Taman sri kluang,kluang – Done
Taman sri impian,kluang - Done
Kg Tengah,kluang – Done
Taman Ilham,kluang - Done

#syukurselalu










Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
nanurinos@gmail.com
+6012 799 5298 (Call/SMS/WhatsApp)
SMS/WhatsApp 6012 799 5298 untuk pertanyaan mengenai pembelian produk Shaklee dan untuk mendapat response yang lebih pantas!

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

09 July 2015

MENCARI RUANG DAN PELUANG

Assalamualaikum semua! 

How's ur day? Is it bad or right? Hopefully, hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini..rasanya baru semalam kita menyambut awal ramadhan,tup tup hari ni dah 22 ramadhan,iolss baru buat 1 jenis kuih je ni..tuu pun kuih yang simple giler.orang tak reti masak pon boleh buat.haha! Tahun ni nak buat kuih yang simple2 je,kuih yang tak perlukan masa yang banyak.sebab sekarang selalu sangat tak cukup masa.Fokus dengan kerja,fokus dengan shaklee,fokus dengan anak yang semakin membesar,fokus mengharungi kehidupan yang semakin mencabar dan tercabar.huh.Insh'allah,kalau kita bagi peluang untuk diri sendiri fokus dalam segala hal,kita akan dapat result yang di luar jangkaan..just trust me,okey?..sebab,bila kita fokus,kita akan buat yang terbaik kannn?


Sebagai manusia biasa kita mesti tak lari dari buat salah. Normal kan??Tapi bila kita makin belajar mendengar dan memerhati sekeliling, tiba-tiba kita tersedar,rasa nak berubah jadi lagi baik.teringat zaman dulu kan,selalu cakap kat kawan2.."ehh aku nak berubah taw" "nanti tiba masa aku berubah laa" tapi bila?? kadang-kadang bercakap dengan diri sendiri "bila aku nak berubah ni" sebenarnya siapa yang mampu mengubah diri kita?



Sebenarnya,hanya kita yang mampu mengubah diri sendiri.bukan orang lain..bila dah berubah jangan mudah sentap kalau ada orang pertikaikan,mengata atau nak perli kutuk kita .Bila orang mengata belakang kita, itu tanda kita sudah berada di depan. Biarkan dia dengan dunianya, kita harus tetap melangkah ke depan.

Maaf.Jika ape yang di tulis ni membuat hati kamu,anda,dia dan sesiapa pun terasa.ini adalah untuk diri sendiri,bukan orang lain. apa yang telah berlaku adalah sesuatu yang tidak boleh di ubah.Redha,pasrah dan berubah,itulah yang terbaik untuk diri sendiri.


ALLAH adalah kekuatan...UNTUK mencari kekuatan carilah ALLAH.




saya insan kerdil,baru bermula mengenal dunia!


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:ATASI MASALAH KOLESTROL SECARA SEMULAJADI

Assalammualaikum semua!



Last week dapat oder phytocol shaklee dari regular customer.Customer buat chekup dan doc cakap kolestrol tinggi! sepantas kilat terus oder phytocol.hehe..Jangan ingat orang kurus takde kolestrol okey kawan2,customer nurin ni kurus tinggi je orang nye..kolestrol pun ikut sama tinggi..Orang kita kan suka makan Roti canai, nasi lemak, nasi minyak. Memang sedap kan..Jangan lupa kolesterol pun  tinggi taw.

Tanda-tanda dan Gejala kolesterol Tinggi :

Apabila kolesterol tidak dikawal, akhirnya dia akan menjadi plak di dinding arteri manusia . Jika tidak dirawat, mengancam nyawa masalah kesihatan yang boleh menjadi isu. Berikut adakah tanda-tanda kolesterol tinggi jika tidak dirawat segera ;

• Masalah Pernafasan
• Sakit dada
• Pening
• Denyutan jantung yang tidak tetap
• Loya dan muntah-muntah
• Kebimbangan melampau
• Heartburn atau ketidakhadaman yang kerap
• Berpeluh dingin

 RAWATAN YANG BOLEH DI LAKUKAN:

Gaya hidup yang sihat bukan sahaja dapat membantu untuk merawat kolesterol tinggi, tetapi ia juga boleh membantu untuk mencegah pembentukan berbahaya plak dalam arteri.

• Senaman yang kerap
• Elakkan makanan yang tinggi lemak tepu
• Had pengambilan alkohol
• Berhenti merokok
• Diet yang sihat yang kaya dengan bijirin penuh, dan serat semula jadi
• 6-8 jam tidur satu malam

Keistimewaan Phytocol Shaklee

  • dirumuskan khas daripada sayur-sayuran, buah-buahan, tumbuhan, dan bijirin yang kaya dengan fitosterol asli yang aktif
  • fitosterol dari tumbuhan telah diuji secara klinikal oleh 80 untuk merendahkan paras LDL kolestrol
  • mengandungi 2000 mg fitosterol yang diperlukan setiap hari
  • kandungan fitosterol yang mencukupi seperti yang disyorkan oleh NIH
  • tiada bahan pengawet, perasa tiruan dan pemanis tiruan


Bagaimana Phytocol Shaklee berfungsi?


  1. Dengan struktur yang sama seperti kolesterol, Fitosterol bersaing dan akan mengalahkan kolesterol dalam penyerapan di dalam Usus.
  2. Ini bermaksud apabila kita mengambil banyak fitosterol maka semakin kurang kolesterol yang akan di serap di dalam tubuh kita dan semakin tinggi untuk anda merendahkan paras kolesterol LDL kita. 


HARGA RETAIL: RM197 sebotol
Kuantiti: 120biji

**Cara pengambilan Shaklee Phytocol  ST : Ambil sebelum makan supaya dapat bertindabalas dengan lemak dalam kolesterol dalam badan.



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

06 July 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: CARA HILANGKAN SAKIT LUTUT, SENDI DAN TULANG


3 hari lepas customer dari layang-layang bagi feedback positif. Kakak ni ada masalah Sakit belakang pinggang dan lenguh-lenguh sampai ke kaki berpunca dari jatuh terduduk dalam bilik air. Pada mulanya just nak ambil ostematrix,tapi nurin cadangkan try la ambil set sakit sendi & tulang. Alhamdulillah,hampir 3 minggu consume omega guard, AJHT dan ostematrix masalah sakit belakang pinggang semakin pulih.tidur pun semakin lena.


Ehh lupa nak citer, Kakak ipar nurin pun penah jatuh dalam toilet taw, pergelangan tangan retak. Pegi hospital doc just balut dan nasihat supaya kawal pergerakan tangan.. Lepas seminggu doc suruh datang semula untuk “simen” so dalam masa seminggu tu kakak ipar tak amek ubat hospital, tapi amalkan AJHT,Ostematrix, Omega dan ESP. selepas seminggu jumpe semula doc kononya untuk “simen” tapi lepas x-ray doc cakap “eh u tak perlu simen la” sebabnya walaupun retak masih ada, tapi yang menariknya pergelangan tangan semakin pulih,dan hanya perlu “bungkus tangan” tu untuk proses percantuman tulang. Doc tau kakak ada ambil suplemen Shaklee dan doc suruh teruskan!


Set Kesihatan Sendi dan Tulang shaklee mampu memelihara dan menjaga kesihatan sendi dan tulang supaya lebih kuat dan sihat. 

Advanced Joint Health tablet - menyokong pergerakan dan kelenturan sendi. 

Omega Guard - mengurangkan inflamasi dan radang sendi serta memberi kuasa pelincir kepada sendi sendi kita. 

OsteMatrix - membekalkan nutrien harian terutamanya kalsium. Ia membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang. Tulang tulang sihat inilah yang akan menyokong berat badan serta menggerakkan pelbagai otot badan untuk kekal cergas.

Yang pasti gabungan ketiga tiga produk Set Kesihatan Sendi dan Tulang ini akan membantu Memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur untuk sendi. Selain itu Membantu mengekalkan tulang yang kuat dan membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi.




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

21 June 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:VITAMIN KURANGKAN STRESS


Stop Stressing,Start Living! Perkongsian dari Dr Hamid Arshat



Stress menjadi punca bagi berbagai penyakit khususnya serangan jantung, darah tinggi dan kanser.Ia juga jadi punca kemandulan, keguguran dan lemah tenaga seksual.Atasi stress dengan amalan2 bersolat, berpuasa, baca quran, berzikir dan berselawat. Mulut kita bolih terus menerus zikir dan selawat tanpa beban.

Exercise saperti jogging, berjalan kaki, deep breathing , berkebun, cuci kereta atau rumah. Macam2 lagi.Banyak bertawakkal, tawaduk dan berserah kepada Allah. Jangan hiraukan kata2 pedas orang lain.Insha Allah kurang stress lebih sihat dan lebih subur.

Nak vitamin semulajadi untuk hilangkan stress?boleh try vitamin B Complex Shaklee..Bagaimana B Complex Shaklee mengurangkan stress?B Complex Shaklee mengandungi 8 Vitamin B iaitu Vitamin B1,  Vitamin B2,  Vitamin B3,  Vitamin B5,  Vitamin B6,  Vitamin B12; asid folik dan 100% Biotin.

Vitamin B1~ mengurangkan kelesuan, keresahan, mempertingkatkan kecerdasan mental, melancarkan peredaran darah, meningkatkan stamina badan,  menyihatkan sistem pencernaan dan memperbaiki metabolisma

Vitamin B2~ mengurangkan keletihan mata, katarak, jangkitan lidah, membantu mengaktifkan vitamin B6 dan asid folik.

Vitamin B3~ mengurangkan pengaliran kolestrol di dalam darah, memperbaiki kesihatan kulit, rambut, sistem pencernaan dan mengelakkan depresi.

Vitamin B5~
mengurangkan stress fizikal dan mental,  membantu mengurangkan penuaan pramatang

Vitamin B6~ penting dalam proses asid amino, mengawal serotonin di dalam otak (ketidakseimbangan menyebabkan depresi), mengurangkan senggugut, menenangkan emosi,  mengurangkan kekejangan otot dan sebagainya

Vitamin B12~ meningkatkan selera makan, memperbaiki tindak balas saraf, mengelakkan anemia, keletihan, baik untuk kecerdasan otak, kekuatan fizikal, memori, fokus dan keupayaan seksual

Biotin~ membantu B Complex menjadi lebih efektif, mengurangkan rabun, rambut beruban, eczema dan keradangan kulit

Asid Folik~ kesihatan fetus, kurang risiko sakit jantung dan kanser serviks, anemia, stres, ulser mulut dan sebagainya






Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

15 June 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG: PANDANGAN KABUR DAN PENGSAN KETIKA HAMIL





Ibu hamil ada kalanya boleh pengsan dengan tiba-tiba saja. Ketika sedang berdiri di pejabat ataupun mungkin juga di pusat membeli belah ada masanya ibu hamil mungkin berasa pening-pening disertai dengan pandangan kabur. Tubuh juga terasa longlai hingga seterusnya menyebabkan diri rebah dan tidak sedarkan diri.

Sekiranya berlaku di pejabat, anda mungkin boleh selamat kerana ada yang boleh memberi pertolongan, tapi bagaimana sekiranya anda sendirian di dalam lif ataupun ketika sedang menaiki tangga. Ia mungkin boleh membahayakan.

KURANG DARAH!Penyebab utama keadaan ini adalah anemia atau kadar hemoglobin atau sel darah merah yang terlalu rendah (6g/100ml) sedangkan ukuran normal sekitar 12g/100ml. Tubuh seharusnya mendapat bekalan darah yang lebih banyak bagi mengangkut oksigen dan juga makanan ke janin.

Sekiranya volume darah anda tetap sama seperti sebelum hamil sedangkan jumlah darah yang ada dipakai untuk keperluan anda dan janin maka secara automatik volume darah jadi berkurangan. Akibatnya jumlah oksigen ke otak akan berkurangan dan anda akan jatuh pengsan.

Penyebab Lain
Pada awal kehamilan hingga ke pertengahan trimester kedua, pembuluh darah ibu hamil akan melebar. Sering kali volume darah yang tersedia tidak cukup untuk mengisi ruangruang kosong di pembuluh darah yang melebar ini.

Akibatnya terjadi tekanan darah rendah. Inilah yang akan membuatkan ibu hamil mudah pening dan pengsan. Seharus nya setiap kali merasai gejala ini, ibu hamil ber waspada dan segera mendapat pemerik saan doktor.

Kesan Lain
Selain daripada pengsan, anemia juga boleh menyebabkan kesan yang lebih serius seperti keguguran, pendarahan dan jangkitan sebelum dan selepas bersalin. Selain itu ibu hamil juga mungkin mengalami kesukaran men jelang proses bersalin akibat kontraksi yang tidak muncul dengan baik.

Tambah Darah
Bagi mengelakkan berlakunya kesankesan yang buruk, ibu hamil perlu menambah jumlah darah melalui pengambilan makanan yang mengandungi zat besi, asid folik dan vitamin B12.

Oleh itu ibu hamil digalakkan untuk mengambil makanan-makanan yang dapat mem bentuk sel-sel darah merah seperti hati, ikan teri, daging merah, kacang-kacang, sayuran berwarna hijau, kuning telur dan buah-buahan selain mengambil vitamin C, daging, ayam dan ikan untuk memudahkan penyerapan zat besi.

Di samping mengatasi masalah kekura ngan sel darah merah melalui pola makanan yang tepat, gejala mudah pengsan juga boleh diatasi dengan ber usaha melancarkan peredaran darah. Caranya adalah dengan :

• Melakukan senaman ringan seperti yoga atau jalan kaki.

• Elakkan bangun secara tiba-tiba daripada posisi tidur atau duduk, sebaliknya ambil masa dan bangkit perlahanlahan.

• Jangan berdiri terlalu lama.

• Jangan terlalu kerap berada dalam keadaan sesak atau suasana bising dan hiruk pikuk.

• Jika anda ibu yang bekerja, ambillah waktu untuk berehat seketika dengan berlunjur kaki.

• Minum air yang cukup.


Dulu, sepanjang tempoh kehamilan Nurin hanya amalkan multivitamin Vitalea,vitamin C 500mg dan B Complex dari Shaklee..Alhamdulillah.bukan Nurin je malah di akui oleh ibu-ibu mengandung,Vitamin Shaklee sangat membantu naikkan HB rendah.



VITALEA
Merupakan multivitamin yang lengkap kerana mempunyai 28 mineral & vitamin yang di perlukan oleh tubuh.Vitalea juga di perkaya dengan iron.Kekurangan Iron merupakan salah satu punca anemia yang di sebabkan kekurangan vitamin oleh badan. Vitalea dapat meningkatkan kesihatan secara menyeluruh. Kesannya, badan lebih bertenaga, cergas dan tidak lagi mengalami keletihan atau kelesuan yang melampau.

VITA C 500MG
Membantu penyerapan Iron ke dalam tubuh dan Menguatkan sistem imun – membantu lawan jangkitan & penyakit.

B COMPLEX
Di lengkapi dengan semua vitamin B yang di perlukan tubuh termasuk Folat (asid folid) dan juga vitamin B-12.Kekurangan folat & B-12 boleh menyebabkan punca anemia atau HB rendah semasa hamil dan mengandung.

Sumber: pama.karangkraf.com

Nurin ~ 012.799.5298

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

13 June 2015

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:MINUMAN BERTENAGA DI BULAN RAMADHAN/PUASA


Alhamdulillah,tak lama lagi kita bakal menyambut bulan Ramadhan.Nurin dah ready 2 tong Performance Drink Shaklee untuk juadah minuman kami ketika bersahur,berbuka dan moreh.Kenapa mesti Performance Drink ? Sebab Performance Drink merupakan minum isotonik yang istimewa kerana tidak mempunyai karbonat dan kandungan gula yang sangat minima.Performance Drink membantu mengawal paras bendalir didalam badan kita supaya tidak terlalu kering dan tidak pula terlalu banyak.Bancuh Performance Drink pekat-pekat lepastu letak ais..memang sedaappp.. tekak tak rasa kering,takdela lemau je badan time kite berpuasa.hiii

Untuk bulan puasa ni,Nurin memang sangat recommended Performance Drink.. Tambah pulak cuaca terik sekarang kan.nak tau rasa cmner?rasanya sangatla sedap..Oren yg asli..Sesuai untuk seisi Keluarga taw.Jangan Risau,harga insya'allah..mampu milik untuk semua..
1 tong boleh tahan 1 bulan..
lekas lekas lekas oder  yeeee


Gambar : Google



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CADANGAN PEMAKANAN VITAMIN UNTUK IBU HAMIL


Minggu ni ade 2 3 orang ibu hamil oder set kehamilan Shaklee..Seronok kan bila dapat tau kita mengandung.No 2,No 3 No 4 hehe..Vitamin ni penting taw ketika hamil,jangan sambil lewa..cara pemakanan pun mesti teratur.jangan la ikut suka hati,hari ni mkn,esok tak makan,3 hari lepas tu makan lg pastu ke laut.hahaha..please please..kena displin taw makan vitamin,nanti kang mesti ade yang whastapp nurin, “takde kesan pun nurin” “Nurin..sama je makan Shaklee ke tak” blaa blaa..segala jenis suplimen tak kisah la brand ape pun,konsisten tu WAJIB hokey.baru la uolss Nampak kesannyee..ni baru makan seminggu dah bising2 cakap tak nampak kesan pun,takde perubahan pun..Jangan la camtu ye..Jiwa kena kental kalau nak sihat,cergas dan cantik!

Haa lagi satu..Lepas besalin,jangan pulak stop makan supplimen,teruskan je sebab supplimen macam multivitamin tu boleh menyegarkan badan ibu-ibu,zinc dan vitamin C membantu mempercepatkan penyembuhan luka dalaman dan luaran dan Rahim pun akan cepat pulih..susu ibu?semestinya berkualiti,susu ibu kan susu yang terbaik..kan..kan..

Pot pet pot pet!hokey meh sini nurin nak share set kehamilan Shaklee..view gambar je laaa ehh

Set Vitamin untuk Ibu Hamil
Murah
Jimat
Berbaloi
Confirm


Cod Set Hamil Shaklee

Penghantaran Produk Shaklee area Kluang





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com