20 November 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:ATASI MASALAH RUAM,ECZEMA,KULIT KASAR DENGAN HERBAL BLEND SHAKLEE

kebaikan Herbal Blend Multipurpose Cream:

1. Ruam,
2. Luka kecil ,
3. Calar,
4. Demam (sapu keseluruh badan suhu akan turun),
5. Eczema,
6. Masalh kulit Gatal
7. Menghilangkan Parut
8. Melembutkan Kulit Yang Kasar
9. Elokkan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
10. Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.
11. Memecahkan Lemak / Pembuangan Angin Dengan Cara Urutan Terutama Pada  Bahagian Perut
12. Losyen Kegunaan Harian
13. Menghilangkan parut, termasuk campak dan chiken pox


Gambar:Google



kalau pergi mana-mana,herbal blend ni sentiasa ada dalam my handbag.sesuai untuk kegunaan semua.boleh sapu di bahagian ruam, luka kecil,calar dan kesan gigitan nyamuk! Herbal Blend ni,diperbuat dari tumbuhan, diuji secara klinikal dan yang penting tiada bahan kimia.



Tips: herbal blend boleh melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

19 November 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA MAKAN VITAMIN C CHEWABLE SHAKLEE UNTUK KANAK-KANAK



Group whatsapp - tadi upload gambar Vitamin C Chewable Shaklee saje tulis caption “gula-gula berkhasiat untuk medina” ramai pulak yang respon “eh kecik2 dah mkn vit c ke? ” ade lg yang respon “boleh ke bg vit c?takde effect ke?”

ada je yang salah anggap,kononnya Vitamin C Chewable ini hanya sesuai untuk orang dewasa dan mereka yang inginkan kulit sihat cantik. Emmm salah tu! Vitamin C Chewable ini sesuai untuk semua peringkat umur daripada kanak-kanak hinggalah ke golongan berusia. 

untuk kanak-kanak, boleh ambil terus sebiji  sebab dos Vitamin C Chewable Shaklee hanya 100mg dalam setiap biji vitamin, dah bersesuaian untuk usia kanak-kanak. Kalau orang dewasa, boleh ambil sampai 5 biji sehari. Cara makan Vitamin C Chewable?senang je,letak dalam mulut,kemam-kemam macam makan gula-gula.nak kunyah pun boleh taw. Rasanya pun sedap,masam-masam manis! Kalau bagi kat medina, tak cukup satu taw. Mesti dia nak lagi. “maaa agi maa,agi atuu”

kajian menunjukkan pengambilan atau pengunyahan Vitamin C setiap hari membolehkan Vitamin C diserap dengan lebih berkesan.

kenapa perlu bagi medina Vitamin C Chewable Shaklee? 

Vitamin C Chewable 100mg Shaklee membantu meningkatkan imun sistem dalam badan dengan cara berikut:
  • Menyokong sistem pertahanan antioksidan semulajadi dalam tubuh 
  • Membantu memelihara sel badan 
  • Membantu menjaga kesihatan tulang, gigi, gusi, mata, otot dan salur darah 
  • Rasa sitrus yang hebat 
  • Sesuai untuk kanak-kanak atau orang dewasa yang mengalami kesukaran menelan tablet


untuk kita golongan dewasa,Vitamin C adalah sangat berfaedah untuk kesihatan antaranya ialah:
  • Untuk menjamin kecantikan kulit agar kelihatan cantik 
  • Sebagai anti penuaan untuk awet muda 
  • Untuk merangsang penghasilan kolagen dalam badan 
  • Memperbaiki insomnia 
  • Mengekalkan kolestrol sihat 



Alhamdulillah,sejak bagi medina “gula-gula berkhasiat” medina jarang demam,jarang selsema.kalau suhu medina ala2 nak demam,mama bagi medina gula2!




*Tips:Dengan mengunyah Vitamin C Chewable, air liur membantu memecahkan Vitamin C. Membolehkan ianya diserap sebaik saja sampai ke usus kecil.





Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

18 November 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA ATASI SEMBELIT DENGAN OSTEMATRIX




Terima kasih kawan repeat beli ostematrix shaklee dengan saya. Suami isteri setia dengan Vitamin shaklee. Banyak kali repeat beli. Semoga semakin sihat dan bertenaga!

ostematrix Shaklee memang best. Menguatkan Tulang, Meringankan Stress, Memperbaiki Masalah Haid,Memperbaiki Kekejangan dan Kebas-kebas,mengatasi masalah sembelit. 


CARA ATASI SEMBELIT

  • Amalkan pemakanan seimbang, lebihkan serat dan air dalam menu harian. Tambahkan pengambilan makanan tambahan seperti kalsium, alfalfa untuk melancarkan proses detoksifikasi. Kalsium boleh membantu melembutkan najis, manakala Alfalfa pula membantu dalam pelawasan dan proses detoksifikasi.
  • Elakkan pengambilan ubat-ubatan dan jamu yang boleh mengakibatkan sembelit. Pilih pemakanan tambahan yang semulajadi yang tidak mempunyai kesan sampingan.
  • Bersenam sekurang-kurangnya 3 kali seminggu untuk merangsang usus yang sangat bagus untuk melancarkan proses pembuangan.
  • Segera ke tandas apabila merasakan desakan untuk membuang air besar. Jangan jadikan sibuk sebagai alasan untuk tidak ke tandas.

Gambar:Goolge


Bagaimana ostematrix membantu dalam mengatasi masalah sembelit?Kandungan utama di dalam OSTEMATRIX adalah;
  • kalsium
  • magnesium
  • vitamin D
  • boron
  • manganese, copper, zink

Okey,Bahan yang membantu dalam mengatasi masalah sembelit adalah MAGNESIUM.

Bagaimana magnesium membantu mengatasi masalah sembelit?

Magnesium meningkatkan kandungan air dalam usus dan membantu menggesa berlakunya peristalsis (gerakan dalam usus yang membantu makanan terhadam bergerak dalam usus). Peristalsis juga menolak makanan ke perut.

Efek ini berlaku melalui dua mekanisme:

1. Magnesium merehatkan otot dalam usus - ia membantu membentuk kesan lebih lembut yang mengurangkan sembelit.

2. Magnesium 'menarik' air - ia meningkatkan kandungan air dalam usus dan membolehkan usus berfungsi dengan baik.

Disebabkan magnesium akan 'menarik' air, anda dinasihatkan untuk minum air yang banyak setelah mengambil supplement OSTEMATRIK.

Jom dapatkan vitamin shaklee anda!

Tips : Cara terbaik untuk mengukur penyerapan kalsium daripada suplemen adalah dengan mengukur perubahan dalam tahap kalsium darah selepas penggunaan suplemen. 




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA PULIHKAN TULANG RETAK DAN PATAH


hari ini saya dapat whatsapp dari seorang customer lelaki yang mengalami masalah tulang retak akibat dari kemalngan.alhamdulillah saya dapat berkongsi kebaikan set shaklee untuk masalah tulang retak atau tulang patah.Apabila berlaku keretakan tulang atau patah,doktor akan cadangkan pesakit, banyakkan mengambil makanan yang mengandungi kalsium tinggi.


 OSTEMATRIX

Selain susu,pesakit boleh amalkan pengambilan Ostematrik shaklee dengan lebih mudah kerana  1 tablet Ostematrik bersamaan dengan 1 gelas susu kalsium tinggi dan 80 biji badam.

Kandungan Vitamin D & Magnesium Membantu Dalam Masalah Keretakkan Tulang.Kandungan Vitamin D dalam Ostematrik meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk meninggikan ketumpatan tulang dan menguatkan kerangka.Magnesium pula, adalah nombor dua penting dalam tubuh kita yang mana ia berfungsi untuk menggalakkan komposisi tulang dan rawan. 


OMEGA GUARD

Satu hidangan Omega Guard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, Memelihara fungsi-fungsi sendi, Mencegah penyakit gout,menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.


ADVANCED JOINT HEALTH TABLET

Antara fungsi advanced joint health tablet adalah dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C yang terdapat dalam advanced joint health tablet membantu mengekalkan tulang rawan dan meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan,selain itu memberikan kekuatan terhadap struktur sendi.

Advanced Joint Health Tablet ni sangat2 bagus sbb ianya dihasilkan dari ramuan aktif iaitu Boswellia yang bertindak dgn pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi

gambar: Google

testimoni dari kakak ipar!


Selain omega guard,ostematrix dan AJHT shaklee,saya juga cadangkan pesakit minum ESP SHAKLEE.kenapa?kerana Esp di perlukan untuk mempercepatkan pertumbuhan sel-sel tulang yang telah tercedera akibat dari patah tulang/retak.

 


Alhamdulillah,petang tadi lepas balik keja sempat cod ESP Shaklee.kak alina,jumpa di hadapan kilang kimberly clerk kluang.kak alina dah lama amalkan ESP Shaklee,kulit pun halus je.
terima kasih kak,saya jual!






Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

12 November 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA MAKAN ALFALFA SHAKLEE




Hari ni dapat 1 sms dari customer bertanyakan macamana cara makan alfalfa shaklee.bila tengok kat botol “take 10 tablets daily” untuk pengetahuan semua,boleh amalkan 10 biji sehari,tapi nasihat saya pengambilan air jugak kena banyak.kalau normal kita ambil 2 ke 3 liter sehari,tapi bila ambil 10 biji alfalfa,kita kena minum lebih 3 ke 4 liter sehari.kenapa perlu minum banyak AIR?

Ada pengguna yang mengadu pening kepala (tekanan darah meningkat) selepas mengambil Alfalfa,ada juga yang kata badan rasa panas dan tak selesa. Fakta yang perlu di ketahui bahawa air berperanan penting bagi melancarkan pembuangan toksin dari badan dan membolehkan penyerapan nutrien secara optimum daripada vitamin oleh badan. 



Alfalfa Complex mengandungi Vitamin K. Bermakna ia akan menyebabkan kepekatan darah kita meningkat. Maka pengambilan air kosong yang banyak sangat disarankan. 

macamana kita nak tahu,berapa liter pengambilan air yang di perlukan oleh tubuh badan kita?okey..Asasnya, minum 1 liter air kosong bagi setiap 25kg berat badan. Andai berat badan 75kg, minum air kosong sebanyak 3 liter sehari atau lebih.



jadi tak perlu ragu-ragu untuk try alfalfa shaklee,yang penting cara pengambilan betul dan teratur. Dah ramai yang berjaya mendapatkan bentuk badan yang baik selepas mengamalkan set asas kuruskan badan Shaklee.ibu-ibu jugak ramai yang amalkan alfalfa untuk merangsang pengeluaran susu..rugi tak cuba alfalfa shaklee ni.


Alhamdulillah,hari ni,lepas balik keja COD herbal blend shaklee lagi,lokasi taman intan kluang
Terima Kasih,nurin jual!

sesiapa nak cod shaklee area kluang dan kawasan berhampiran,boleh hubungi nurin 012.799.5298 tiada cas penghataran okey~



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

11 November 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PROMOSI SHAKLEE,OMEGA GUARD


Selamat datang november!setiap kali masuk bulan baru,semua pengedar shaklee teruja nak tau promosi ape yang bakal shaklee publish.untuk bulan november 2014,shaklee promo omega guard.dulu,shaklee selalu buat promosi beli 6 free 1 kann..tapi dalam beberapa bulan ni,shaklee buat 2 promosi setiap bulan.dengar citer,makin banyak promosi akan datang,yeah!rugi uolss tak grab.hihi


beli 6 free 1
free keahlian
bonus tunai
free penghataran
free shaker shaklee

beli 2 get 5% less
free penghataran
free shaker shaklee

Promosi november kali ni,beli 6 omega guard akan dapat free 1 botol lagi omega guard..tapi bagi yang kekurangan bajet jangan sedih-sedih okey,sebabnya boleh beli 2 omega gurad dan dapat less 5%?jimat kan? Okey masih tak paham?biasanya jika beli 2 botol omega guard RM136 X 2=RM272 tapi UNTUK PROMOSI BULAN NOVEMBER ni uolss just bayar rm258.40 diam-diam dah jimat RM13.60,betul tak?ade jugak yang whatsapp nurin “mahal lah nurin omega shaklee ni” jangan risau,saya bantu dapatkan harga terbaik.macamane?jom la join keahlian shaklee.pendaftaran keahlian seumur hidup dan harga retail sangat jauh berbeza dengan harga AHLI..

gambar:google

Semalam dapat call dari customer,nak cod set kurus shaklee.. “boleh tak cod shaklee di taman makmur” insya’allah boleh dear! Rutin harian semakin padat.pagi sebelum pegi keja sempat cod produk shaklee..balik dari keja pun cod produk shaklee.alhamdulillah,rezeki darinya.eh,eh..saya tak mintak cas penghataran taw,ikhlas membantu awak nak sihat.

Time lunch hour pulak,sibuk call shaklee center untuk setelkan oder via pos.perkhidmatan shaklee makin hari makin maju.banyak kemudahan di sediakan untuk semua pengedar sah shaklee.kalau ada talian internet,boleh buat tempahan melalui sistem online shaklee.kalau takde talian internet cmner?telefon kan ade..telefon je shaklee center,confirm anda di layan.jika kita  buat oder sebelum pukul 3 petang,insya’allah,esok sampai lah barang kite tuu..penghataran produk shaklee di lengkapi dengan insurans taw,so segalanya terjamin!

Kadang-kadang tengah jalan kat shopping mall pun sempat siapkan oder downline.senang cerita,business shaklee boleh di buat di mane2 je.walaupun sibuk melayan si comel,business tetap on,semuanya di hujung jari!



lokasi penghantaran hari ni:

alfalfa large - hospital kluang
herbal blend - taman anggerik kluang
esp + vit E - tabung haji kluang
alfalfa,herblax,lecithin - taman makmur kluang

terima kasih semua
nurin jual!



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com