09 December 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:ESP,VIT E DAN VIT C SET KECANTIKAN SHAKLEE

Bismillahirrahmanirrahim.

Disember 2014,dari awal bulan hingga hari ini,oder produk shaklee berderet-deret.yang nak COD,nak pos sama banyak odernya.alhamdulillah,saya gembira semua orang berusaha untuk sihat dan cantik!

nak share pengalaman adik angkat.orangnya cantik,putih tapi ade masalah jerawat di muka...mula2 consume ESP shaklee,nampak perubahan,walaupun tak ketara.ingat ye kawan2,produk shaklee tidak menjanjikan kesan seawal 3 hari macam produk lain ye.hihihi..yang pasti,setiap produk shaklee ade keistimewaan tersendiri,siapa yang penah rasa dan penah try je yang tau ape keistimewaan tu..kan..kan..







saya taknak kutuk produk kecantikan lain,tapi based on my experience kebanyakkan produk kecantikan lain kesannya memang cepat,tapi bila u stop,kesan negatif pun cepat naik.hehe,oppss sorry!


okey,selesai oder set kecantikan untuk adik manis!
hari ni oder,esok sampai depan opis taww.
terima kasih syg,kak nurin jual ye!



Gambar:google


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com