09 December 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:COD SHAKLEE AREA KLUANG JOHOR


Assalammualaikum.

Macam dah lama tak update blog,hari ni ade masa terluang sempatlah  update sikit2..rutin harian yang sangat padat! Alhamdulillah,start dari minggu lepas hari-hari ade customer call nak COD produk Shaklee.minggu gaji agaknya.keluar je dari tempat keja,otak ligat pikir nak COD mane pasni..


kak alina,last 2 week beli ESP,this week oder omega
terima kasih kak ina,sy jual!


Gentle Deep Foaming Cleanser + Soothing Radiance Whitening Softener
COD depan 7E t6 atau taman sri lambak
terima kasih kak,nurin jual!

oder dari suami untuk isteri yang sedang berpantang
COD depan kluang mall
terima kasih,puan nurin jual ye!

Vivix Shaklee
hadiah suami kepada isteri nya
COD bandar kluang

alhamdulillah,selesai!
syukur ya allah di atas rezeki yang engkau berikan



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com