11 November 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:PROMOSI SHAKLEE,OMEGA GUARD


Selamat datang november!setiap kali masuk bulan baru,semua pengedar shaklee teruja nak tau promosi ape yang bakal shaklee publish.untuk bulan november 2014,shaklee promo omega guard.dulu,shaklee selalu buat promosi beli 6 free 1 kann..tapi dalam beberapa bulan ni,shaklee buat 2 promosi setiap bulan.dengar citer,makin banyak promosi akan datang,yeah!rugi uolss tak grab.hihi


beli 6 free 1
free keahlian
bonus tunai
free penghataran
free shaker shaklee

beli 2 get 5% less
free penghataran
free shaker shaklee

Promosi november kali ni,beli 6 omega guard akan dapat free 1 botol lagi omega guard..tapi bagi yang kekurangan bajet jangan sedih-sedih okey,sebabnya boleh beli 2 omega gurad dan dapat less 5%?jimat kan? Okey masih tak paham?biasanya jika beli 2 botol omega guard RM136 X 2=RM272 tapi UNTUK PROMOSI BULAN NOVEMBER ni uolss just bayar rm258.40 diam-diam dah jimat RM13.60,betul tak?ade jugak yang whatsapp nurin “mahal lah nurin omega shaklee ni” jangan risau,saya bantu dapatkan harga terbaik.macamane?jom la join keahlian shaklee.pendaftaran keahlian seumur hidup dan harga retail sangat jauh berbeza dengan harga AHLI..

gambar:google

Semalam dapat call dari customer,nak cod set kurus shaklee.. “boleh tak cod shaklee di taman makmur” insya’allah boleh dear! Rutin harian semakin padat.pagi sebelum pegi keja sempat cod produk shaklee..balik dari keja pun cod produk shaklee.alhamdulillah,rezeki darinya.eh,eh..saya tak mintak cas penghataran taw,ikhlas membantu awak nak sihat.

Time lunch hour pulak,sibuk call shaklee center untuk setelkan oder via pos.perkhidmatan shaklee makin hari makin maju.banyak kemudahan di sediakan untuk semua pengedar sah shaklee.kalau ada talian internet,boleh buat tempahan melalui sistem online shaklee.kalau takde talian internet cmner?telefon kan ade..telefon je shaklee center,confirm anda di layan.jika kita  buat oder sebelum pukul 3 petang,insya’allah,esok sampai lah barang kite tuu..penghataran produk shaklee di lengkapi dengan insurans taw,so segalanya terjamin!

Kadang-kadang tengah jalan kat shopping mall pun sempat siapkan oder downline.senang cerita,business shaklee boleh di buat di mane2 je.walaupun sibuk melayan si comel,business tetap on,semuanya di hujung jari!



lokasi penghantaran hari ni:

alfalfa large - hospital kluang
herbal blend - taman anggerik kluang
esp + vit E - tabung haji kluang
alfalfa,herblax,lecithin - taman makmur kluang

terima kasih semua
nurin jual!



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com