12 November 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA MAKAN ALFALFA SHAKLEE




Hari ni dapat 1 sms dari customer bertanyakan macamana cara makan alfalfa shaklee.bila tengok kat botol “take 10 tablets daily” untuk pengetahuan semua,boleh amalkan 10 biji sehari,tapi nasihat saya pengambilan air jugak kena banyak.kalau normal kita ambil 2 ke 3 liter sehari,tapi bila ambil 10 biji alfalfa,kita kena minum lebih 3 ke 4 liter sehari.kenapa perlu minum banyak AIR?

Ada pengguna yang mengadu pening kepala (tekanan darah meningkat) selepas mengambil Alfalfa,ada juga yang kata badan rasa panas dan tak selesa. Fakta yang perlu di ketahui bahawa air berperanan penting bagi melancarkan pembuangan toksin dari badan dan membolehkan penyerapan nutrien secara optimum daripada vitamin oleh badan. 



Alfalfa Complex mengandungi Vitamin K. Bermakna ia akan menyebabkan kepekatan darah kita meningkat. Maka pengambilan air kosong yang banyak sangat disarankan. 

macamana kita nak tahu,berapa liter pengambilan air yang di perlukan oleh tubuh badan kita?okey..Asasnya, minum 1 liter air kosong bagi setiap 25kg berat badan. Andai berat badan 75kg, minum air kosong sebanyak 3 liter sehari atau lebih.



jadi tak perlu ragu-ragu untuk try alfalfa shaklee,yang penting cara pengambilan betul dan teratur. Dah ramai yang berjaya mendapatkan bentuk badan yang baik selepas mengamalkan set asas kuruskan badan Shaklee.ibu-ibu jugak ramai yang amalkan alfalfa untuk merangsang pengeluaran susu..rugi tak cuba alfalfa shaklee ni.


Alhamdulillah,hari ni,lepas balik keja COD herbal blend shaklee lagi,lokasi taman intan kluang
Terima Kasih,nurin jual!

sesiapa nak cod shaklee area kluang dan kawasan berhampiran,boleh hubungi nurin 012.799.5298 tiada cas penghataran okey~



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com