03 October 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:ESP BOLEH DI MINUM KETIKA BERPANTANG SELEPAS BERSALIN

Assalammualaikum.
OKTOBER.Alhamdulillah,promosi ESP SHAKLEE lagi.Okey,Hari ni saya dapat satu Whatsapp dari seorang kawan.selepas publish gambar promosi esp shaklee di FB.bertanya apakah fungsi ESP SHAKLEE untuk ibu yang baru melahirkan anak.rupanya,isteri beliau baru melahirkan seorang baby perempuan.alhamdulillah bau syurga,harum!


Saya seorang pengamal ESP SHAKLEE.Jatuh cinta dengan ESP selepas saya keguguran kali ke 2 sehingga kini.betul,ESP memang sangat bagus dan berkesan,yang penting pengambilan air masak jugak perlu banyak.Apa  yang bagus?apa yang berkesan?melalui pengalaman berpantang selepas melahirkan anakku yang comel tu,banyak jugak khasiat dan kebaikkan minum esp ni.
  •   ESP memberi tenaga, dan badan akan semakin sihat dan kurang letih,walaupun kerap berjaga malam
  •  ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak
  • ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya dan bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
  • Mengawal rasa lapar,tak perlu nak control makan sangat
  • Membantu mengurangkan kesan stretch mark,kesan hitam di leher dan perut
  • Kulit lebih berseri dan halus
  •  Membantu pulih segera dari luka bersalin dan luka dalaman rahim.
  • Membantu untuk menambah semula darah yang banyak kehilangan semasa bersalin.

 Yang paling happy susu badan banyak.alhamdulillah,rezeki anak.lagi?seronok laa kulit kite tak kasar lagi,halusss je.time mengandung dulu pemalas yang amat nak jaga muka dan kulit,hentam keromo je.pi keja selekeh sangat,tudung tak gosok pun selamber je.haha. kenapa ESP bagus utk kulit? kerana esp membantu memperbaiki sel-sel dalam kulit kita.jika kita sentiasa mengamalkan pengambilan protein dan air secukupnya,insya’allah pertumbuhan kulit akan menjadi sihat dan serata.serius,memang saya terasa perbezaanya.

Bila nak mula minum ESP?
  1.   Lepas bersalin,keluar dari labour room tu,dah boleh minum ESP
  2. Diteruskan penggunaan walaupun semasa bayi  kuning.
  3. Digunakan untuk semua jenis kelahiran: Normal/Pembedahan/Pramatang.


Jom COD ESP shaklee
promosi esp shaklee
promosi esp shaklee
promosi esp shaklee
promosi esp shaklee
promosi esp shaklee

promosi esp shaklee buy 6 free 1..sape nak harge kebabom boleh pm ye,terus join ahli..boleh tambah pendapatan sikit,walaupun beli untuk kegunaan sendiri.Awak,jangan takut okey,join je ahli..saya tak paksa awak berniaga pun.tapi nak awak Nikmati potongan harga 15-33% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan..berbaloi tak?

012-7995298 Shaklee Kluang COD,tempat lain saya pos,hari ni pos,esok lusa sampailaah.

012-7995298 Shaklee Kluang
012-7995298 Shaklee Kluang
012-7995298 Shaklee Kluang
012-7995298 Shaklee Kluang


012-7995298 Shaklee Kluang
#shakleekluang
#shakleeeffect

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com