15 July 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:CARA JOIN AHLI SHAKLEE

Asalamualaikum,

Sejak kebelakangan ini, ramai yang bertanya saya tentang kelebihan menjadi ahli Shaklee. Maklumlah saya jarang berkongsi malah rasanya tak pernah ‘approach’ sesiapa untuk menjadi ahli atau memulakan perniagaan dengan Shaklee (kecuali jika ditanya).Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak adalah susah pun. Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul points.Insya’allah,anda akan dapat bonus bulan berikutnnya.

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase.
Hari ini saya ingin berkongsi bagaimana cara untuk join keahlian shaklee.untuk menyertai keahlian shaklee,ada 2 cara:

  1. Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 Ataupun
  2. Membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya (ID: 881110 Nurihdayah Binti Ahmad) sebagai sponsor/upline.Dengan membuat pembelian melebihi 200 point confirm dapat Cash bonus bernilai rm30+ Dan penjimatan sehingga rm100+

Gambar : Google

Berbisness  Shaklee Sangat mudah ,tak perlu susah2 beratur untuk beli stok,hanya duduk depan PC atau gunakan gadget canggih dan smart phone anda untuk acces online sistem Shaklee dan boleh buat belian terus melalui online.kita dah boleh tambah stok sebanyak yang mungkin..yang paling best,hari ini saya oder,esoknya staf city link dah call “kak nurin,barang shaklee dah sampai” cepat kan?

Tapikan,ada jugak yang complain..katanya leceh la nak oder sendiri.takpe.. jangan risau,saya akan bantu anda untuk buat order jika tak nak buat sendiri. Itu dibawah tanggungjawab saya. Bisnes Online Mudah!



Okey,Hari ni dapat sms dari kawan sekolah dulu,kawan saya tanya betul ke shaklee bagi bonus?yess darling,selain untung runcit,awak2 semua akan dapat bonus bergantung jumlah UV yang kita kumpul pada bulan tu..bonus di bayar pada bulan berikutnye.seronok kan? Hehe*

Alhamdulillah.. semalam,14 julai Harimau dahhh mengaummm..BONUS DAY. Anak2 cucu2 Shaklee saya,cek akaun sambil senyum2.al maklumlaa tak lama lagi nak raya,ligat la pikir nak shopping ape.. uniknya bisnes Shaklee bila Allah beri rezeki pada masa yang tak disangka. 

Apa yang seronok nya bisness shaklee ni?
  • Modal Kecil – RM65 seumur hidup
  • Tak Perlu 'LOAN' Untuk Mulakan Perniaagaan - Modal yang diperlukan hanya RM 65. Dan selebihnya komitmen dan semangat
  • Tak Perlu Stok Bertimbun - Barang yang customer pesan akan dihantar direct dari HQ/Branches Shaklee.


risau kurang arif mengenai produk dan cara pengambilan?? Tidak perlu dirisaukan sebab saya akan memberi konsultasi percuma sepanjang masa dengan bantuan master yang mempunyai pengalaman lebih 15 tahun bersama shaklee..insyaAllah..

Masa bersusah nak berjaya memang kerap jumpa perkataan yang bukan menyokong tapi banyak kata-kata sindiran atau sinis. Maka sebagai orang yang nak berjaya, kita kena kuat dan percaya apa yang kita usahakan akan berjaya. Kita kena PERCAYA walaupun sebelum BERJAYA.

Bila dah berjaya barulah kita dapat dengar kata-kata yang dulu kita harapkan.


 apa kata mereka?
anda baca dan nilai =)

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com