07 July 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : VITAMIN SHAKLEE UNTUK BADAN LETIH DAN LESU

Saya sentiasa diajukan soalan oleh customer shaklee mengenai vitamin untuk mengatasi badan yang selalu penat dan letih terutamanya dari teman-teman rapat yang bekerja dan  baru bergelar ibu.tetapi hari ini,saya mendapat ‘whatsapp’ dari seorang customer lelaki.customer yang mahu di kenali sebagai 'Z' katanya beliau sering mengantuk ketika memandu,kerap letih dan tidurnya tidak lena.Mungkin penat bekerja. Antara Punca-Punca Menyumbang Kepada Kelesuan, Letih Dan Tidak Dapat Fokus Adalah :

  • Pemakanan Yang Tidak Sihat
  •  Waktu tidur yang tidak berkualiti
  • Tekanan Dan Stress
  • Kegemukan
  • Pekerjaan Yang Memenatkan
  • Insomnia
  • Darah Rendah/Anemia
  • Perokok Tegar
  • Mengambil Kafein Secara Berlebihan
  • Pengambilan Makanan Segera Dan Makanan Rapu Yang Berlebihan
  • Tidak Melakukan Senaman
  • Kekurangan Air
  • Kehamilan
  • Pengambilan Ubat-Ubatan


Saya faham apa yang di katakan oleh beliau,kerana suami saya juga mengalami masalah yang sama.waktu kerja yang tidak menentu,sentiasa ulang alik ke site.memandu tanpa rehat yang cukup lagi-lagi sekarang ni cuaca tidak menentu.bila panas,terik yang amat.bila redup hujan yang lebat,selain itu,kurang minum air dan waktu makan yang tidak menentu juga salah satu punca mudah letih dan lesu.itu lah pengorbanan seorang suami, penatnya menjalani rutin harian sebagai seorang pekerja dan ketua keluarga.eh macam melalut dah ni,hehe.

Okey,back to cerita asal.Jadi saya saranan untuk customer Z dan mereka yang sentiasa penat dan letih, mengambil vitamin b complex,vitalea dan ostematrix. Ini adalah barisan supplement untuk mereka yang selalu letih dan penat, bukan sahaja sesuai untuk ibu dan ayah tetapi juga boleh diambil oleh pelajar, orang bujang yang bekerja juga warga emas untuk mengekalkan kesihatan. 

B Complex
-Membantu Untuk Fokus
-Membantu Mengawal Stress/Tekanan
-Memberi Kecergasan Dan Tenaga
-Mengelakkan Kelesuan Dan Keletihan Melampau
-Membantu Metabolisme Jadi Makanan Akan Dapat Ditukar Ke Bentuk Tenaga
-Membantu Kelancaran Urat Saraf

Vitalea Atau Multivitamin 
-Mengandungi Mineral Dan Vitamin Yang Diperlukan Badan Pada Kadar Yang Sempurna
-Mampu Memenuhi Kekurangan Nutrien Dalam Menu Harian
-Memelihara Sel Badan
-Membantu Penyerapan Zat Dari Makanan Harian

Ostematrix
-Membantu Mengurankan Migrin
-Mengurangkan Kekejangan Dan Kebas-Kebas
-Mengimbangkan Tekanan Darah
-Membantu Penyerapan Nutrien
-Membantu Pengimbangan PH Tubuh
-Memberi Kesegaran Bila Bangun Tidur
-Mengurangkan Sembelit



Sebagai tambahan,anda juga boleh mengambil ESP sebagai pemakanan tambahan terutama bagi mereka yang  bekerja dan tidak sempat untuk bersarapan. Index glisemik yang rendah dalam ESP membantu dalam pembebasan tenaga secara berperingkat ke dalam badan dan mengekalkan tahap tenaga yang lebih lama.

HARGA :

  • Bcomplex  RM53.75
  • Vitalea RM88.75
  • Ostematrix RM61
  • ESP RM150
Alhamdulillah,customer 'Z' bersetuju untuk set yang saya cadangkan.



Pengambilan Vitamin Memang Penting Agar Badan Lebih Bertenaga :)

Untuk dapatkan harga menarik,hubungi saya dan sertai keahlian shaklee.anda jimat banyak! Harga AHLI sangat berbaloi.Untuk keterangan lanjut, hubungi saya melalui FB dengan PM inbox Nureen Ahmad @ lebih mudah msg 012.799.5298

Dengan membuat pembelian bersama saya, anda layak menerima:
☑ Sesuatu yang istimewa.
☑ Konsultasi secara percuma & berterusan after service.
☑ Jadual Pengambilan Vitamin yang betul.



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com