23 April 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : Babywearing is enjoy!

Masa aku ngandung dulu,aku memang berkenan sungguh orang yang ke hulu ke hilir berbabywearing,Nampak macam cute je.so aku cakap kat suami,yang nanti nak macam tu jugak la,boleh kan *sambil kelip2 mata buat muka comel*

Masa umur medina 30 hari,aku dah mula research cari Baby carrier yang SAFE dan SELESA.for starting,aku pilih brand mother care.harga rm100 lebih.oke la..tengok medina selesa.tapi aku pulak yang tak selesa. bila dah pakai lama2.. rasa tak selesa sgt dan aku sakit bahu dan pinggang sbb carrier ni tak support sgt...dan,aku pun google lagi,cari punye cari jumpe info betapa bestnya SSC atau lebih di kenali soft structured carrier. SSC ni lain sikit dari carrier yang biasa. Ape yang lain nye?aku pun tak reti nak terangkan.tapi memang rasalah perbezaan yang dulu dengan yang baru nih.bila tengok kat cermin,Nampak la kedudukan medina sempurna,cara medina duduk seperti huruf “M” shape.aku?bahu dan pinggang pun tak rasa terbeban dan more comfortable,hihi*

kenapa aku suka berbabywearing?sebab babywearing sgt memudahkan aku lagi2 time shopping, mane nak tolak stroller nak tolak troli lagi,huhu*sangat meleceh uolss..selain tu aku rasa tak risau keadaan medina macam mana,sebab dah ade depan mata kannn..hehe,.nak cium,nak kiss ,nak peluk2,gurau2 anytime boleh! Nak tahu ape yang paling best bila berbabywearing? semestinya membantu hot mama membakar segala kalori, lemak tepu bagaiii! Hahahaa.

Medina 2 bulan,
 Now,8 bulan alhamdulillah

Babywearing ni handmade from NeezaNeedlesS,memang puas Hati uolss..kite boleh pilih jenis kain,corak kain.very Beautiful,Comfortable,High Quality,Affordable! Sis neeza amek masa 2 week untuk siapkan Babywearing yang cun melecun ni.Price?? RM250 only =)
Mari singgah page sis Neeza : NeezaNeedlesS
email : info@neezaneedles.biz

sebelum tidur,amalkan 4 biji ostematrix shaklee untuk tidur lena,tulang sihat dan kuat,nak Babywearing sepanjang hari confirm takde masalah!
percaya lah

=)


 produk Ostematrix shaklee ni memang khusus untuk individu yang tak suka minum susu.  Ostematrix yang ada kalsium, magnesium, vitamin D dan pelbagai mineral lagi. 120biji hanya RM 61.00 sahaja. Tak perlu susah nak bancuh susu. Cuma terus telan dengan air.

Bukan sekadar untuk sumber kalsium, malah untuk masalah sembelit, tidur mudah lena, kebas-kebas urat dan lenguh-lenguh badan. Dapatkan sebelum terlambat!

okeyBye!



Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com