05 March 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:TIPS KUATKAN RAHIM DAN ELAK KEGUGURAN

Haaaa tetiba aku nak share dengan korang,pengalaman aku 2 Kali keguguran.macamana aku boleh gugur,itu semua kerja allah.sungguh pun aku tak buat kerja berat,tak aktif jika dah di takdirkan gugur,maka gugurlah ia.korang boleh baca pengalaman aku gugur kali PERTAMA dan  KEDUA di sini 

Sape yang nak kan keguguran sape yang tak kecewa kan?lagi2 bila orang mula tanya,bila nak ade anak?bila nak ngandung?bila kau nak beranak?asyik gugur je,tak jaga ke? Okey,ni semua ayat sentap yang penah aku dapat.serius,hati mak sentap okeh!

Sekali mungkin orang paham,bila masuk kali ke dua,sikit2 mesti ade yang mengata aku kan..takpe,aku maafkan mereka. Doa aku sentiasa,tak penah putus Ya Allah , Berilah Pahala Atas Musibahku Dan Berilah Ganti Untukku Yang Lebih Baik Daripada Musibah Itu .AMIN.okey,cukup lah sesi sentap2 ni.

Disember 2013 aku sekali lagi hamil untuk kali ke 3,kali ke tiga ye kawan2.Alhamdulillah.sekali lagi rezeki allah.aku buat chekup kat klinik then doc nak scan.bab scan ni paling aku takut,kenapa?sebab 2 kali aku preggy sebelum ni,bila scan hanya nampak kantung je,no janin.so aku sangat dup dap dup dap bile doc nak scan..alhamdulillah,doc scan dan hasilnya ade janin yg sedang membesar! Wow aku dan suami sangat gembira uolss.doc nasihat,supaya aku more bed rest,jangan lasak,jangan stress.doc siap buat surat suruh bagi kat majikan.haha*akhirnya,aku dapat rase pengalaman  baby respon, kick, moving around in my tummy,yeah!

1st & 2nd pregnant,kosong..kosong.. =(
8 week gugur
12 week gugur



kali ke 3 pregnant,alhamdulillah 



Sejak aku gugur kali kedua,aku just amalkan asid folid dan ESP SHAKLEE untuk memulihkan badan dan rahim.kenapa aku pilih ESP? Sebab aku penah terbaca ESP shaklee  membantu Kuatkan rahim dan untuk kecantikan semulajadi.hehe*Time preggy pulak,ESP shaklee membantu kite sentiasa bertenaga dan kenyang,al maklum la,morning sickness,terbaring sane,terbaring sini..makan sikit muntah banyak..lepakk woo..daaann sampai sekarang aku masih minum ESP Shaklee,sehari tak minum rase macam tak selesa badan.


Sleepy Beauty,24 weeks

video



Ishqa EL medina,7 month
alhamdulillah,syukur ya allah


Now,dah 7 bulan si comel ishqa EL medina,sekejap je masa berlalu..hihi,alhamdulillah medina masih menyusu badan lagi.ESP shaklee adalah suppliment Milk Booster yang terbaik.sebelum lunch aku bancuh 1 sudu esp,selepas 1 jam aku makan tengahari dan 2 jam kemudian aku dah mula rase breast penuh,okeh mari pump! 5 oz,7 oz,Seronok kan?? Hihi*Pesan mak aku,teruskan usaha..doa dan tawakal..insya’allah tak kan kecewa.

**Siapa dah pernah cuba Energizing soy protein memang tak akan nafikan betapa hebat protein soya ini..aku sendiri terjebak dalam biz shaklee gara-gara penangan ESP!



Mac,Bulan Promosi ESP SHAKLEE
Promosi ESP Shaklee,Promosi ESP Shaklee,
Promosi ESP Shaklee,Promosi ESP Shaklee,
Promosi ESP Shaklee,Promosi ESP Shaklee,

pm me for more detail : Nurin 012-7995298

Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

1 comment:

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com