18 March 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG:SHAKLEE KOTA TINGGI



Alhamdulillah,semakin hari semakin banyak oder shaklee! Makin ramai rakyat malaysia mula sedar kepentingan suppliment..mak aku pun dah mula oder esp setong,selalu share dengan aku je..alhamdulillah,syukur..

Rezeki allah maha luas,maka semakin luuuuuaaaasss jugak laa kawasan COD aku..Minggu ni banyak COD shaklee ke kota tinggi.


2 tong esp ke felda pasak kota tinggi
1 tong esp,vit c dan zinc ke felda lok heng kota tinggi
1 tong esp,vit c dan zinc ke kolej komuniti bandar tenggara
sehari 7 tong ESP telah selamat di let go!

Aku sedang mencari rakan-rakan yang ingin menjana pendapatan bersama shaklee.serius uolss,aku mula dengan shaklee TANPA STOK.semua penghantaran di uruskan oleh shaklee.aku just collect oder je..sekarang ade modal sikit,so aku mula simpan stok.hehe* pandapatan aku?belum lumayan sangat,lepas la bayar kereta viva,loan ASB tetiap bulan..korang bole agak kan berapa??hihi*




Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com