04 February 2014

Promosi Shaklee Februari 2014 – Vitalea Multivitamin With Iron Formula

Hai Semua!dah berapa lama aku tak hupdate belog.haha*Sebenarnyeee aku nak bagitau korang shaklee buat promosi lagi.hehe.seronokkan,tetiap bulan shaklee buat promosi.ekceli bulan ni PROMOSI VITALEA shaklee,beli 6 percuma 1,ooh menarik giler,cepat grab korang..sambil makan vitamin dapat bonus lagii.haha*

VITALEA SHAKLEE ni function die banyak,sebab die mengandungi 30 jenis nutrisi lengkap untuk keperluan seharian kite.okey,kalau uols nak tau,Vitalea ni vitamin yang paling aku gemar mase dalam pantang..mase berpantang dulu,kepala aku ni selalu pening-pening lalat,badan pun rase lemah longlai je sepanjang masa..so dengan ada nya vitalea shaklee ni alhamdulillah,membantu Penambahan tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental..Dalam pantang fizikal dan mental kena kuat ye kawan2,kalau tak boleh meroyan kaauu.opppps*

Kelebihan/Kebaikan Vitalea Shaklee

1) Penambahan Tenaga Segera – pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

2) Pelengkap Nutrisi – Kekurangan pelbagai vitamin dan mineral penting akibat amalan diet yang tidak seimbang, terutamanya mereka yang mengamalkan sayuran (vegetarian) dan anaemia.

3) Keupayaan Sistem Produktif – Penting kepada kanak-kanak dan remaja yang sedang membesar.

4) Metabolisma – Sangat membantu dalam stimulasi metabolism dan melambatkan proses penuaan.

5) Elemen Penting Pada Sel Tubuh – Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormone, serta menjaga kesihatan tirod.

6) Melindungi Organ – Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

Manfaat utama multi-vitamin Vita-Lea Shaklee:
- Pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental
- Membantu sistem memori dan fokus
- Merupakan pelengkap nutrisi
- Meningkatkan sistem produktif terutama bagi remaja yang sedang membesar
- Membantu dalam stimulasi metabolisma
- Membantu melambatkan proses penuaan
- Menyediakan nutrisi asas, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru
- Membantu proses tumbesaran
- Melindungi fungsi buah pinggang, jantung, hati

Siapa yang memerlukan multi-vitamin?
- Wanita hamil dan menyusukan baby
- Perokok
- Pengamal vegetarian
- Peminum alkohol yang tegar
- Warga tua yang tidak boleh menyerap vitamin B12
- Mereka yang gemar makan masakan panas

Nurin | 012.799.5298 | ID: 881110

FB page : Awra i-sihat

COD : Kluang & Kota Tinggi


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com