07 February 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : PETUA DAN TIPS HILANGKAN SELSEMA

Dah 2 hari aku di serang selsema..dah la selsema,kepala pening pulak..makin down lah aku.hilang semua mood.Medina pulak sejak aku selsema ni,die punye meragam lain macam sikit.nak lebih perhatian laa tu..kalau aku tak layan die,mula la die sebut  “yaaaaaahhh”..sape tu?mesti la ayah die..anak ayah kan..puffftt*

Serius,kalau selsema ni,aku malas nak pi klinik..tunggu dah la lama..bila masuk jumpe doctor..awak sakit ape?selsema doctor..oke,boleh amek ubat kat luar ye..tuuuu aje ke?tak menjaga hati langsung.okey,lupakan doctor yg rajin tu..

semalam tergerak aku nak cari info tentang selsema.ada fakta mangatakan,selsema merupakan salah satu tanda body kita kekurangan vitamin C. jadi, sesiapa yang selalu kena selsema, demam dan batuk tu eloklah amalkan ambil vitamin c . lagipon tubuh badan manusia tidak dapat menghasilkan vitamin c dan vitamin c jugak boleh meningkat sistem imuni badan kita. 

kawan-kawan kalau boleh,vitamin c ni,ambil la secara berterusan dan konsisten sebab vitamin c larut air dan akan hilang berterusan dari tubuh kita. dan anda tak perlu risau sebab vitamin c tidak memberi kesan toksik.dengan pantas aku ambil 2 biji Vitamin C Sustained Release Shaklee..belah 2,then telan dan niat "ya allah,sembuhkan lah selsema ku ini,amiiin"
FYI,vitamin C Shaklee paling best, sebab vitamin c sustained release shaklee ni jugak sesuai diambil oleh mereka yang ada penyakit gastrik.bila aku di serang gastrik,JUST TAKE 2 TABLET Vitamin C Sustained Release Shaklee dan berehat..insya’allah petang2 tu elok la gastrik tu.hihi*
TANDA-TANDA KEKURANGAN Vitamin-C yang sangat ketara:

1) Mudah tertekan
2) Kulit sangat kering dan bersisik
3) tapak kaki keras dan kasar
4) Luka lambat sembuh
5) Mudah Selsema atau bersin
6) Wajah tambah lebih tua berbanding umur kerana Vitamin C penting utk pembentukan Collagen
6) Mudah mendapat ulcer
7) Mudah demam
8) Penyakit skurvi
nota :

Jika anda selsema, makanlah 2 biji vitamin C ini kerana sebanyak 200mg akan dilepaskan setiap sejam di dalam badan dan keperluan ini mencukupi untuk membuatkan selsema anda berhenti dengan sendirinya. Bolehlah cuba ya!


Normal Price rm92.50
Special Price rm X4.00
180 tablets
Kawan yang nak try Vitamin C Sustained Release Shaklee,boleh pm aku 012.799.5298


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com