05 February 2014

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG : BERGURU DENGAN SEMPADAN LAUT CHINA SELATAN

Zaman dulu,bila sebut pasal belajar,mind set kita membayangkan suasana dalam kelas,duduk di meja bersama kawan sekelas,tunggu cikgu masuk,fokus ape yang cikgu tulis di whiteboard..

ituuu dulu,laa ni..semua dah moden,canggih.Tanpa perlu pergi kelas,hanya duduk di rumah sambil baring di atas katil,sambil berehat di kerusi “malas” kita boleh belajar macam2.benar??

hari ini,pada waktu malam,sambil menyusukan anak,aku boleh belajar membuat blog dengan seseorang yang aku gelar “sifu”.. “sifu”yang jauh di mata,jauh di pisahkan dengan laut china selatan ..hebatkan? bukan hanya belajar buat blog, meeting  kami jugak  berkonsepkan online,bersama rakan – rakan lain,yang mana kami tidak pernah berjumpa antara satu sama lain.

Tahun berganti tahun,makin hebat dunia,makin canggih segala-galanya.duluuu,kita nak pegang kakulator pun susah,tapi sekarang?tak payah tengok jauh,anak kita yang kecik ni pun dah pandai tekan – tekan “gadget” betul ke?

Maju lah teknologi,maka maju jugak lah untuk bisnes kita.segalanya di hujung jari kita.senang citer,BISNES lebih mudah dan kita dapat banyak masa dengan family.alhamdulillah 

sumber : Google


Nota untuk aku :
untuk dunia,kita ada tujuan..ada kehendak yg nak dicapai.perlu focus dengan apa yang kita nak.

untuk akhirat pulak,perlu lebih fokus dlm solat,dekatkan diri denganNYA yang maha ESA,jd seorang lebih sabar,pemaaf dll

insya'ALLAH


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. Hubungi saya ; Telefon : 0127995298 email : nanurinos@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com