07 October 2013

PROMOSI SET KURUS SHAKLEE

Semalam adalah hari tak boleh blaaa . . sebabnye aku sangat rajin menyertai kursus buat kek..punye la bersemangat aku bangun pagi..mandikan medina..pastu medina ajak borak pulak..anak i dah joyahhh uols!pot pet pot pet rupenye aku dah lambat laaaaa..kursus start pukul 8..aku gerak pukul 7.30..sengallll kannn! dalam hati aku mengharap ayah medina bole bawak keta sepantasss kilat..rupeeenye tidak ! bole pulak die singgah isi minyak la..beli air laa..gi toilet la.. i dah la nebess..ayah medina boleh buat relax aje huhu!


oke,oke..abaikan citer di atas..hihi
ehem,korang..korang..korang! 
 rasenye aku nak bagi FREE gift laaaa..


okeh,dengan setiap belian SET BAJET : KURUS SHAKLEE korang akan dapt gift..sama macam dalam gambar tu..kalau korang beli lebih,maka lebihhhh la gift yg korang akan dapat!

Alfalfa sebagai agen detox


Supplemen yang disyorkan untuk detoks adalah Alfafa.
Kedua-dua suplemen ini berfungsi merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita. Yang paling penting ia semulajadi

Kenapa Perlu Detoks?

Detoks adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selain untuk mengelakkan dari masalah kesihatan yang serius, detoks juga memastikan vitamin/supplemen diserap dengan lebih sempurna.

Sekiranya organ yang terlibat dalam penyerapan vitamin seperti usus mengalami masalah, kemungkinan besar vitamin tidak boleh diserap dengan sempurna.

Lecithin membakar lemak

Fungsi utama Lecithin adalah sebagai 'pemecah/pencair lemak' ataupun 'fat emusifier'. Apabila Lecithin 'bertemu' dengan lemak lemak degil, ia akan 'memecahkan dan bercampur/bergabung' dengan lemak-lemak tersebut dan seterusnya membawa ia keluar. Tahukah kita? Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecitin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan.

pendaftaran AHLI SHAKLEE seluruh MALAYSIA ! BONUS menanti untuk setiap AHLI !

Nurin | 0127995298 | ID: 881110

FB page : Awra i-sihat


COD : Kluang & Kota Tinggi

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com