06 September 2013

Tips elakkan betis kejang ketika preggy

Haluuu . . haaaaluu . .

Exceli iolls nak kasi Tips buat ibu-ibu yg sedang preggy untuk elakkan betis kejang terutama waktu tidur malam..mengikut cara aku la kaaaan,hahaha! Hokeyhh,mari kite mulakan membace!

~ rendam kaki dengan air suam (aku suka rendam kaki dengan air suam + garam sikit)
~ Elak dari mengeliat sangat
~ Time Nak tidur,aku pakai stokin (nak feeling lagi best,alas kaki dgn bantal,biar kaki tinggi sikit)
~ Minum susu @ ESP (pagi aku minum susu,malam sblm tidoq amek esp secawan) 
~ minum jus delima gulsan boleh tingkatkan hb & hilangkan mual
~ yang paling penting ! Malam sebelum tidur urut2 dgn minyak kelapa dara (vco) ofkos la dari treenea 

ni je yang aku amalkan,alhamdulillah..masalah betis kejang semakin ari,semaki kurang la..seronok kaaaan!

nape aku guna vco *TREENEA*nape aku tak guna minyak panas??mummy2,minyak panas tak bole sapu kat perut taw.bahaya for baby kite.so,baik guna vco,sebab vco leh sapu satu badan.hokeyhh,kalo korang nak tau vco ni banyak kelebihannye taw..selain bole hilang masalah kejang kaki,bole jugak jdkn myk urut,vco jugak bole hilangkan masalah selulit,kesan kotoran degil  mcm kesan gigit nyamuk,kesan luka,kudis,rekahan kat perut tu..ape ek namenye..haaa stretchmark,bole hilang taw!betul nih,aku tak tipu *kelip kelip mata sikit* eh ade lagi taw..sng citer,vco nih 1001 macam kegunaanNye.nak minum pun bole taaaaw..lagi bagus untuk sistem dalam badan kite.





mesti korang bosan kan,aku nih asyik promote treenea je..aku tak kan promote kalo produk tu tak best taw..serius la..vco treenea memang terbaik..



wah..wah..wah..macam biase,aku nak promote TREENEA lagi


pendaftaran AGEN seluruh MALAYSIA ! 
PROMOSI MERDEKA sehingga 16 SEPTEMBER 2013
 nak jadi AGEN ?? HARGE AGEN VCO rm30/KOTAK

CEPAAAAT sms/whatsapp/call nurin 012-7995298

FB page : Nurin Awra Miraculous
COD : Kluang & Kota Tinggi

eh okeyla..*medina da melalak*bye bye bye

No comments:

Post a Comment

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com