05 September 2013

PROMOSI WONDER GLOW (gift)

Tiba-tiba rase nak bagi gift la untuk produk wonder glow.*ehem.ehem*haaaa jangan tak tau,aku memang suka bagi2 gift nih*nurse dtg umah aku pun dapat gift taw*..sape nak gift?daaaaan gift lagi?sila angkat tangan!jadi..jadi...mari la korang korang semua shopping produk wonder glow dengan aku.silalah beli sebelum terlambaaaat ye uolls!

Sebelum aku jual wonder glow semestinye aku dah try dulu.best ke?bagus ke?hurmm..serius la rugi kalo uolls tak try set wonder glow ni.pada aku la kan,bessst sangat..best sangat sebab minyak yg dekat muka,semakin berkurangan*minyak kat muke i,bole wat goreng pisang.oh demmm*

okeh,kalo korang still ragu-ragu sambil garu dagu,hihi..mari aku share sikit kelebihan wonder glow

1. Krim WG mampu menghapuskan pigmentasi, tompok hitam, jerawat dan juga kedutan dengan pantas dan selamat.

2. Wajah gelap dan kusam akan menjadi cerah berseri

3. Krim ini juga dapat memberi kesan kecerahan Ultra paling pantas iaitu seawal 3 hari.

4. Krim ini juga mengandungi agen pemutihan yang selamat seperti Super Glutathione, Vitamin C Infusions serta Sarang Burung Walet. TANPA PENGELUPASAN!

5. TIDAK mengandungi sebarang hydroquinone, atau sebarang peluntur, merkuri dan juga paraben.

6. Dengan WG anda bebas dari sebarang makeup. Keaslian kulit dengan WG meyakinkan anda tanpa makeup. :)

7. WG  juga SELAMAT & HALAL digunakan.

8. Nak kesan lebih bagus jgn pakai make-up bila guna product wonder glow 



Peringatan !!


Opss,sebelum aku buat buat lupe,aku nak ingatkan u’ollss sepanjang pemakaian WG kalo korang tiba2 ade simptom-simptom jerawat naik, muka  gatal-gatal sikit, kulit jadi kering pastu mengelupas sikit*sikit je,kdg2 korang tak perasan pun* jangan takut okeh,tu semua tak lama pun . . lebih kurang seminggu je..lepas tu, semua tu hilang..licin..*aku pun sama taw,muke gatal,pastu mengelupas kat celah idung*jgn jadi mcm aku ye,siap garu garu lagi,merah2 muke i..so, lepas ni jangan pulak cakap WG ni buat muka makin teruklah, apelah..kannnn...biase la kaaann..mcm produk lain jugak, pengelupasan akan terjadi sebab dia nak tukar kulit baru..siap sedia untuk kulit halus mulus daaan gebugebu kuase 5!yeeeahhh selamat mencuba !!


eh..eh..ade lagi nak pesan nih:

sape2 yang baru nak try wonder glow,di harap korang stop selama seminggu pemakaian produk SEBELUM NI..bagi kulit rehat sekejap..after seminggu,baru start dengan wonder glow okeh!nak kesan lagi bagus,jangan campur2 dengan produk lain =)

NAK ODEEEER WONDER GLOW KAN?
CEPAAAAT LAJU LAJU sms/whatsapp/call nurin 012-7995298

FB page : Nurin Awra Miraculous
COD : Kluang & Kota Tinggi



naaaah,amek nih..aku bagi korang gambar testimoni satu!

nantikan kemunculan testimoni diri aku sendiri,haha*oohh,i bajet mcm retis pulak*


macam biase,aku mesti laaa nak promote TREENEA!

pendaftaran AGEN seluruh MALAYSIA ! 
PROMOSI MERDEKA sehingga 16 SEPTEMBER 2013
 nak jadi AGEN ?? HARGE AGEN VCO rm30/KOTAK

CEPAAAAT sms/whatsapp/call nurin 012-7995298

FB page : Nurin Awra Miraculous
COD : Kluang & Kota Tinggi

3 comments:

  1. Assalamualaikum, tgh google pasal muka gatal pakai wonder glow, terjumpa blog saudari. Memang simptom baik pulih kulit mmg ada gatal2, pedih dan naik jerawat halus ya? rasa rimas sgt gatal ni..tapi tak nak garu..masa hari 1st pakai muka rasa sgt licin..tapi dah masuk hari ke-4 ni muka jadi gatal dan merah jerawat halus pulak.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, tgh google pasal muka gatal pakai wonder glow, terjumpa blog saudari. Memang simptom baik pulih kulit mmg ada gatal2, pedih dan naik jerawat halus ya? rasa rimas sgt gatal ni..tapi tak nak garu..masa hari 1st pakai muka rasa sgt licin..tapi dah masuk hari ke-4 ni muka jadi gatal dan merah jerawat halus pulak.

    ReplyDelete
  3. Salam..hi..lain org lain tindak balasnye..hee..utk mslh u ni just teruskan..tp jika jerawat mkin kronik..sila stop..hehe..bole sms whatsapp nurin..nti bole cit chat..

    ReplyDelete

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com