22 August 2011

Henna Design & Body Art Tattoo kluang parade

bagi bakal2 pengantin or sesape yang teringin nak main lukis2*henna* kat tangan,korang bole cari sorang kakak nih (india )kat kat level 1 dalam bangunan KLUANG PARADE. akak nih just bukak table kat tepi penjuru..walaupun hanye menggunakan sebuah meja je,die punye customer...peeerrrhh.agak ramai jugak la..masa aku datang nak main lukis2 tu,lama jugak kena tunggu giliran..bukan setakat orang dewasa je customer akak nih..budak kecik pun ade taw.sementara menunggu giliran,korang boleh tengok macam jenis henna dalam katalog yang di sediakan..hargenye pun okeh la..start from rm5 . . .khidmat body art tattoo pun akak nih bole buat..akak nih juga bole datang rumah korang untuk buat henna especially untuk bakal pengantin..tapi ade cas tambahan la..harge bole runding lagi...keh3*mcm la aku nih rakan kongsi beliau*korang jangan risau,akak nih super peramah . .*sampai penat aku nak layan die ckp*

ms vs dipaa
019 - 773 2744

(^_^)

3 comments:

  1. belum sempat makan pizza kat kluang parade... shopping ape ek masa tu?

    ReplyDelete
  2. kat kluang tu ada restoran japanese korean kan? uhuhuhh teringin nak makan...tp sume orang takut...takut tak halal...uhuhuhu~

    ReplyDelete

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com