28 January 2011

heartbeat.my

salam ~

sape-sape penah dengar heartbeat.my?okeh,hari nih mari kite kongsi cerite mengenai heartbeat.Heartbeat.my ni satu syarikat yang membuat gifts & souvenirs.contohnye,seperti meletak gambar kat mug or bantal.tak pun cosmetic mirrow yang ade gambar kite.huhu*mesti cantek kan*Selain itu,dapat membantu kita  menjana duit di Heartbeat.my..so,kalau korang nak join,caranye sangat-sangat mudah..just follow my step.

langkah 1:
korang klik iklan heartbeat.my kt blog aku nih..iklan tu yang kaler pink and ade cartoon pegang love.tak pun klik kat sini bile korang dah klik iklan tu,akan keluar gambar mcm kat bawah nih:


 lepas tu,sila klik button kaler pink tu yang ade tulis LET US START.maka akan keluar page seperrti gambar di bawah



untuk melancarkan lagi kerja anda,he he.klik la button yang ade tulis [CREATE ACCOUNT] dengan pantasnye page akan bertukar ke page yang lain.seperti di bawah nih.korang isi la form online tu.da complete semua terus tekan CONTINUE..




page kat bawah nih yang akan keluar setelah anda tekan button CONTINUE

okeh..tahniah..anda telah berjaya membuat akaun bersama heartbeat.my..setel..eh.eh..ade lagi ye..still ade lg 1 akaun yang perlu kiter create tu mendapatkan iklan*nak kena tampal kat belog*langkah seterusnye..


klik button [MY HB!AFFILIATE] then isi form sekali lagi and follow je arahan yang di sediakan





berkenaan dengan preferred bank name and bank account number,tu semua kite boleh update it during cash out.setelah selesai semua..gambar berikut akan muncul


untuk mendapatkan iklan korang..klik GET A CODE.Dari situ korang boleh pilih bentuk iklan yang korang nak.rasenye ade 4bentuk kot.horizontal,vertical,square,text link..


nih pulak yang paling penting dan korang perlu paham.
korang jangan risau,sebab heartbeat.my nih tak kan mengganggu nuffnang kite..ianye telah terbukti.ramai rakan-rakan kite yang telah berjaya..mari mencube !

klik sini untuk melihat salah sorang rakan kite yang telah berjaye.


7 comments:

  1. Wow, kalau sure tak ganggu nuffnang, zura pun nak cubalah, ekeke, thanks dear for the info, ciannya, zura baru tau, hehehe. :)

    ReplyDelete
  2. join juga ni.. klik kat blog ni ye.. follow u sama..
    Silala datang ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete
  3. zura..jom cpt join..=)

    hai nur..tQ..klik2!

    ReplyDelete
  4. salam...
    sempoi jugak ilmu ni..mekasih banyak

    ReplyDelete
  5. pak long..meh join..klik iklan tu..pasti menarik~

    ReplyDelete

Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com