25 November 2010

perkenalan 6 bulan

malam yang damai!

oke kenkawan,ari nih aku nak citer perkenalan aku ngn si die.he.he.he..teringat mase memula kenal & jmpe si die nih..mcm2 perasaan de.malu + gembire.tarikhNye 14 april 2010[rabu,my off day]..1st day jmpe aku terus bwk balik jmpe mak[gelojoh ke?].alhamdulillah,mak pun suka[bertambah gumbire la aku]keesokkan ariNye aku bwk gi jmpe atok pulak.seperti mak,atok jugak menunjukkan wajah gumbire.''kalo itu pilihan ko,teruskan.jagela sebaik mungkin.sayangi die"[begitu la pesan atok]tp yang x bestnye,nenek la.nenek x bape setuju ngn pilihan aku.nenek ckp "tak sesuai la,byk lg pilihan lain,nape pilih yang nih?"[adoiya,nenek nih,suke mengkritik pilihan aku]

kalo la si die tu FARID KAMIL,mmg logik la nenek x suke
[psssttt!!nenek aku x suke artis]

pe pun,aku x bape kesah sgt ngn kata2 nenek tu.[cucu derhaka kah aku nih?]arrrrggghh..yang penting,mak & atok sudah suke wooo..restu mereka berdua amat,teramat penting!
aku pun meneruskan hubungan aku ngn si die.siang malam berkepit je ngn si die[time tido je terkecuali,bukan muhrim]susah senang jugak bersame si die,kononnye suda "BERSUMPAH SETIA"
[cinta monyet kah?]

lastly,aku bwk si die berjumpe ngn abang2 aku[along & angah]..
"dahsyat la adik along,pandai pilih"
"angah x kesah,yang penting ko selesa & pandai jage"
thankS to all my bro,u all mmg sporting la..


tp kan...
tp kan...
---
---
---
kalo la..kalo la
--
--
(*_*)


kalo la pilihan aku FAHRIN AHMAD,adekah along & angah akan berkata begitu?
[wiiiink*mcm la fahrin ahmad nak kat aku ha ha ha,budus la aku nih]

diam x diam,6 bulan 11 ari tlh berlalu[jam & minit aku lupe].alhamdulillah aku masih setia[mcm lagu dia fadila tu]..

oke la,meh aku perkenalkan si die yang sentiase di ingatan aku..
meh..
meh..
!
!
!
jeng..jeng..jeng...

nih la si die yang aku maksudkan,kereta kesayangan aku
[pssst!!!tgk bebetul,de gmbr aku ler kat plat keta tu huhu]

JMD ****,a.k.a si die~
14 april 2010 - 25 november 2010
6 bulan 11 ari

p/s:thankQ to my fmly kerana sokongan & galakan anda semua.
    *special thankQ to him,snap this picture.
              *thankQ to him kuase 2,krn die aku beli keta[patah hati!..shuuuutttt...dah..dah..stop kat sini]


aKu & baJu rayE taK jaDi


petang yang indah! 

gmbr nih aku rembat dari fesbuk NOR HIDAYU BUTIK 2


ari nie aku amat teruja kerana baju yg aku beli telah sampai ngn jayaNye ke tangan aku..wiiiink*[cik manager pun sgt excited]
baju nie kononNye aku nak pakai time raye haji baru2 nie.tp..tp..setelah di pikir2,hehee.aku perlu memakainye pada hari TERSEBUT[bilekah?ehem3]


  
baju kurung moden+sulam+manik2

taaaaaraaa...nie la bajunye stlh aku mengeTest.cantek kan??
haha..baju tu mmg cantek sekali,badan aku je x bape nak cantek kan.kan..[oke2,aku paham,aku semakin gemukS!]
kenkawan,kalo nak beli baju ke jubah ke..sile la melawat fesbuk NOR HIDAYU BUTIK 2.memang cun la baju2 yang akak ni jual.harge pun TERSANGAT cun.he.he.he
sungguh pun harge TERSANGAT cun= mahal.aku sangat2 berpuas ati la.kain oke,sulam oke,manik pun oke..

psssttt**tibe2 ter'rajin ' pulak promosi baju akak nih!

24 November 2010

b e r b e l o g kah?

psssstt!letak pic kaki sbb 2nd time melangkah ke alam blogger

ari nih tmpt keja da mule membelok segala macam ''hiburan internet''..paling tension bile fesbuk pun diorg belok..betapa sengalNye mereka.aku sgt tertekan [sekejap je,xde la lame benor]bkn sbb aku x leh on9
[via mobile pun bole]tertekan sbb x de budak nak dtg tmpt keja ak nih..ohhh sgt merugikan.no income for today,esok,esok dan esok lg.

bile tgk cik manager tulis2 kat blog,aku pun merajinkan diri  berbelog tuk kali ke 2
[1st belog x bape menjadi]

keja aku tuk ari nih ialah berbelog sambil bermain game hantu
[hasel hasutan cik manager aku la nih]
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com