31 December 2017

PENGEDAR SHAKLEE KLUANG



@im.nurin (Instagram)
Nureen Ahmad (Facebook)
Awra i-sihat (Page Facebook)
Shaklee ID : 881110
#shakleekluang

26 September 2017

RESVERATROL MEMBANTU MENGECUTKAN FIBROID SEBESAR 13.3CM - PENGEDAR SHAKLEE KLUANG



FIBROID adalah sejenis tumbuhan daging yang berasal dari otot rahim (myometrium) dan ia merupakan sejenis ketumbuhan yang sering melanda wanita dan ianya BUKAN KANSER...Ramai wanita yang ada fibroid dalam rahimnya tanpa disedari…Bila meningkat umor empat puluhan..30% wanita ada ketumbuhan fibroid

Multiple fibroids - banyak ketulan fibroid tumbuh dari dinding otot rahim
Gambar dari FB Dr Hamid Arshat

Fibroid berlaku sama ada di dalam rahim, luar rahim atau melekat pada dinding rahim dengan saiz yang berbeza-beza antara seorang wanita dengan wanita yang lain. Ia boleh terbentuk sama ada seketul atau berketul-ketul dengan pelbagai bentuk dan saiz.

Menurut Perunding Obstetrik dan Ginekologi, Pusat Perubatan Janin dan Ginekologi Malaysia, Dr. Raman Subramaniam, ketumbuhan tersebut boleh kekal dalam saiz yang sangat kecil untuk masa yang lama dan pembesarannya juga boleh berlaku secara pantas atau membesar secara perlahan-lahan selama beberapa tahun, selalunya kehadirannya tanpa simptom sehinggalah mereka berusia 45 tahun.

Nurin selalu baca perkongsian Dr Hamid Arshat. Selepas melakukan pembedahan, Dr Hamid Arshat akan share gambar Fibroid yang berjaya di keluarkan daripada rahim pesakitnya. Kadang-kadang size Fibroid besar seperti orang hamil 6 bulan. Sheeram hakak,hihi!

Baru-baru ni kak N share, kawannya begitu yakin dengan pengambilan Vivix Shaklee mampu mengecutkan fibroidnya yang bersize 13.3cm. Padahal Doktor dah sarankan beliau untuk segera menjalani pembedahan buang fibroidnya. Tapi dengan konfidennya Beliau minta di beri masa untuk mencuba rawatan alternative dengan mengambil Vivix Shaklee.

Alhamdulillah, selepas 3 bulan mengamalkan vivix Shaklee fibroid mengecut dan hilang! Hebat kan kuasa ALLAH.



Nak tahu kenapa vivix Shaklee boleh membantu mengecutkan fibroid sebesar 13.3cm? Dalam vivix shaklee mengandungi resveratrol yang mempunyai kandungan antioksidan yang sangat tinggi.Ianya sangat membantu program dalam tubuh badan kita untuk berfungsi dengan sangat baik. Secara tidak langsung ianya membantu sistem imuni tubuh menjadi kuat untuk melawan karsinogen.

Resveratrol tu apa pulak? Resveratrol adalah sejenis polifenol yang di panggil phytoalexin merupakan sejenis bahan yang di keluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan pertumbuhan tersebut terhadapat penyakit..Okay nak mudah paham, resvertrol adalah antioksidan yang sangat tinggi.



Bagaimana VIVIX bertindak ke atas sel tubuh manusia

1) Cell Defence : mempertahankan sel yang mudah rosak dan berpenyakit
2) Cell Energy : memberi tenaga kepada sel yang lama
3) Cell Repair : membaiki sel yang telah rosak
4) Cell Performance : meningkatkan prestasi sel

Hebat kan vivix Shaklee ni? Nurin pernah jumpa seorang customer cina dia selalu cakap “ u tahu tak, vivix ni tonik ajaib ” Hahaha! Okeyyyy… Apa nak jadi, jadilah. Kehidupan mesti diteruskan Nurin kena minum vivix setiap hari jugakkkk haha!


Jaga makan, Jaga vitamin.
Pengedar Sah Shaklee
Nurin Ahmad
0127995298
#shakleekluang
#pengedarvivixshakleekluang

X


Berminat nak jana income dengan Shaklee? Nak ada bisnes side income yang mampu jana 3-4-5 angka? Tiada yang mustahil bersama Shaklee. 
 Hubungi saya ; Telefon : 012.799.5298 email : nanurinos@gmail.com
Nurinahmad.com © . Designed by MaisarahSidi.com